Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Ajánlók
  Szűrés törlése

  Örömmel tudatjuk veletek, hogy a “Wiener Spielkartenfabrik Ferd. Piatnik & Söhne“ kártyagyár 2024-ben ünnepli a 200 éves fennállását. A jubileum alkalmából megosztunk veletek néhány izgalmas eseményt a cég történetéből és azt is eláruljuk, hogy melyik az 5 legnépszerűbb társasjátékunk.

  Készen álltok az időutazásra?

  Hamarosan itt a Húsvét, ami remek alkalmat teremt arra, hogy minőségi időt töltsünk a szeretteinkkel. Újra előkerülhetnek a régi kedvenc családi társasjátékaink, de ha új élményekre vágyunk, akkor be is újíthatunk néhányat.

  Íme, egy kis társasjáték ajánló a hosszú hétvégére!

  Nyakunkon a téli szünet és az ünnepi időszak, amit érdemes feldobni izgalmas és szórakoztató parti játékok segítségével. Fedezd fel webshopunk parti játék kínálatát, és varázsolj velük egy fergeteges, élményekben gazdag szilveszteri bulit!

  Feltehetőleg mindenkinek megvannak a „kötelező” ünnepi programjai. Elvégre nincs karácsony bejgli evés és Reszkessetek betörők nélkül, ugye? Ha azonban nem szeretnétek végig tévézni és enni az ünnepeket, hanem minőségi időt töltenétek a család kisebb és nagyobb tagjaival is, akkor mindenképp olvassátok tovább cikkünket!

  Az év leghidegebb napjai megérkeztek, és semmi sem melegíti fel jobban a lelket, mint egy jó baráti összejövetel, egy társasjáték est. De ne feledjük, a társasjátékoknak megvannak a maguk buktatói és a játékosok is különböző személyiségűek lehetnek... Kevés is elég, hogy sértődés vagy hatalmas röhögés kerekedjen a buliból.

  <">Űzzük el a szellemeket Carcassonne városából a szellemeket! Ez bizony nem magányos küzdelem a játékostársak ellen, itt össze kell fogni a végső győzelem eléréséhez. (Kivéve ha egyedül játszol... Akkor magányos küzdelem lesz :P) A játékban maximum öten vehetnek részt.

  Ha az iskolás éveidre visszagondolsz és görcsbe rándul a gyomrod a matematika szó kapcsán, akkor biztosan szeretnéd gyermekedet megóvni ettől a kellemetlen érzettől. Sok esetben onnan eredeztethető a szorongás, hogy nem volt idő megérteni és elsajátítani a matematikai gondolkodás alapjait. A diákokra manapság még nagyobb nyomás nehezedik, mint korábban bármikor.
  A Savannah Park egy újabb darab Wolfgang Kramer és Michael Kiesling játékai közül. Könnyen megtanulható, családi nehézségű, és aranyos állatokkal borított. A Savannah Park egy 1-4 játékosos csempés játék, amely 20-40 percet vesz igénybe.

  Szó szerint ránk törte az ajtót a nyár. A nap szerelmesei már egy hónapja elviseltek volna némi D vitamint a szervezetük számára, azonban egészen júniusig kellet várnunk az első igazán meleg napra. Olyan érzete támad az embernek, mintha direkt a diákok nyári szünetéhez igazodott volna a meleg.

   

  A nyakukba szakadt temérdek idő hasznos és élménydús eltöltéséhez minden évben szállítunk pár társasjáték ajánlást, az idén sem teszünk máshogy! Újdonságaink közül csemegézhettek a folytatásban.

   

  A leghíresebb festményekből összeállított kiállítás megnyitójára készültök. Tárlatvezetőként bejárjátok a múzeum termeit, kiválasztjátok a legjobb útvonalat a múzeumban és összeállítjátok a saját gyűjteményeteket. A célotok a legtöbb győzelmi pont megszerzése.  Ehhez ügyesen kell mozognotok a múzeumban, és okosan kell használnotok az akciókártyákat, hogy a legértékesebb ajándéktárgyak és összefüggő szimbólumsorok legyenek a festménykártyákon a játék végére.

  2023 március 27-én elstartolt a 3 hónapon át tartó

  Pierrot NOMAD és MONOPOLIS játékbemutató Roadshow

  A Roadshow-t a Piatnik és a Compaya közösen összefogva támogatja.

  A turné nyitórendezvényén voltunk a helyszínt Board Game Café Budapest adta.

   

  A társasjátékok nagyszerű lehetőséget nyújtanak a szülőknek arra, hogy közelebb kerüljenek gyermekeikhez és együtt töltsenek időt velük. Az ilyen játékok nem csak szórakoztatóak, de rengeteg előnyös hatásuk van a gyerekek számára. Ebben a cikkben áttekintjük, hogy miért is olyan fontos, hogy a szülők leüljenek a kicsik mellé társasjátékozni, és hogyan segít ez a gyermekek személyiségfejlődésében, valamint mutatunk néhány PIatnik társasjáték ötletet, amiben mindenki örömét leli.

  Régóta a legnépszerűbb játékok örökranglistájának élmezőnyében van az Activity. Ha lenne egy Hall of Fame csarnok, mint a legnagyobb sportolóknak, egészen biztosan egy díszes márványtáblán szerepelne, arany betűkkel a boldog pillanatok száma, amit ez a rekorder okozott.

  Micsoda álmosan kongó üresség van ebben a vadasparkban... De nem sokáig! Fogd a kockát és töltsd fel élettel! Vonzó ajánlatokkal és ügyes csereberével gyorsan helyükre kerülhetnek a különféle állatok. De ki igazgatja legjobban a parkját? Kinek kerül először az összes állat a helyére?

  Hogyan népesítette be az emberiség a bolygót? Erre az izgalmas kérdésre ad választ a Catan – Emberiség hajnala társasjáték. A megszokott Catan mechanikákra építő társas sok izgalmas újdonságot is tartogat. A játéktér felállítása után szembesülünk vele, hogy itt bizony a föld bolygó catanizált térképe várja, hogy felfedezzük.

  A családi összejövetelek alkalmával számos lehetőségünk van arra, hogy együtt töltsük az időt szeretteinkkel, és közös programokkal erősítsük szeretet kötelékeinket. Ennek az egyik legkellemesebb módja, a társasjátékozás.

   

  Ebben a szürkülő őszi időben, ahogy kezdünk hozzászokni a közelgő hűvös időjáráshoz, jóleső érzéssel töltenek el bennünket a nyári fotók és a boldogságtól sugárzó sztorik. Ma egy ilyen hangulatú történetet mutatunk be nektek.

  Különleges alkalom ez a Piatnik történetében. Péter és Evelin nemrég kimondták a boldogító igent és a szertartás fontos elemét képezte közös szenvedélyük, a társasjáték.

   

  Már a csomagolás külsején látható, nyerítő szamár illusztráció is próbálja tudtunkra adni, hogy bizony ebben a kicsiny, ám remek minőségű papírdobozban rengeteg nevetés van gondos aprólékossággal elhelyezve. Ahogy a doboz fedelét helyén tartó vákum enged, elegánsan a kezünkbe csusszan a csomagolás tartalma. Egy pakli kártya, 6 színes dobókocka és egy több nyelvű használati utasítás.

   

  Nyakunkon az iskola! Lassan hozzá kell szokni, a korai keléshez, a reggeli rutinokat újra meg kell tanulni, a szabad nyári gondtalanságból, vissza kell csöppenni az oktatás feszes medrébe. Ez kemény feladat a gyereknek és szülőnek egyaránt. Segítsünk a fiataloknak amennyire lehet, ideje felpörgetni az idegpályákat!

  Aki nem látott még csúcsidőszakban működő éttermi konyhát, annak kevés fogalma lehet arról a hangulatról és nyüzsgésről, amiben a csodás ételek megszületnek. Nem is csoda, hogy megihlette az ismeretlen szerzőt ez a hangulat és megálmodta a Pot Pourrit.

  Ismered az Aranyásók és Szabotőr társasjátékot? Kaland, intrika, nevetés egy remek kártyajátékban.
  Közeleg a grill szezon, a szabadtéri nagy beszélgetések és közös nevetések ideje. Összegyűjtöttünk néhány izgalmas és szórakoztató parti játékot, ami jól illik a szabadtéri szórakozáshoz és ellent mond annak a régi sztereotípiának miszerint: „Társasozni csak esőben lehet!”
  Úgy gondoltuk ideje utánajárnunk annak, honnan is ered a társasjátékozás története és melyek voltak a legfőbb mérföldkövek a játékok készítésének és elterjedésének az életében.
  Közeleg az igazi tavaszi jó idő, amit mi mással lehetne megkoronázni, mint remek társasjáték összejövetelekkel? Ezúttal 4 régóta várt új játékot mutatunk be.
  Az ünnepek alatt végre több idő jut a kikapcsolódásra. Ebből kifolyólag 4 játék bemutatásával szeretnénk kedvet csinálni ahhoz, hogy az otthon töltött időt társasjátékozással is töltsétek!
  Ha nem tudod, hogy mivel ajándékozd meg szeretteidet és barátaidat, akkor inspirálódj karácsonyi játékajánlónkból, melyek remek játékélményt és szórakozást ígérnek korosztálytól függetlenül!
  Az Activity játékok garantáltan a világ egyik legnépszerűbb és legsikeresebb társasai közé tartoznak. Ismerd meg történetüket!
  Megérkezett új Piatnik katalógusunk! Ezúttal 6 új társasjátékot mutatunk be nektek kategóriákra bontva, hogy inspiráljunk és buzdítsunk titeket a rendszeres társasjátékozásra.
  Ha már régóta követsz minket, akkor tudhatod, hogy ősz elején mindig izgalmas társasjáték újdonságokkal bővül kínálatunk, ugyanis ekkor jelenik meg játék katalógusunk. Ezúttal 3 új társast mutatunk be, melyben kicsik és nagyok, egyaránt megtaláljuk a kedvencüket!
  A különböző stratégiai játékok napjainkban aranykorukat élik. Ezúttal a méltán népszerű Carcassonene stratégiai játék történetét és kiadásait mutatjuk be részletesen.
  Végre itt a nyár, ami remek időszakot kínál az akár egész napon át tartó társasjáték csatákra és összejövetelekre. Ismerd meg az idei nyár kedvenc játékait cikkünkben, amelyek izgalmas és szórakoztató pillanatokat tartogat mindenkinek!
  Idén 11. alkalommal hirdették ki a Magyar Társasjátékdíj díjazottjait. A zsűri idén több, mint 110 darab, 2020-ban, magyar nyelven megjelent játék közül választotta ki a legjobbakat. Örömmel jelentjük, hogy idén számos játékunk szerepelt a jelöltek között!
  Ha rendszeresen követsz minket, akkor biztosan láttad, hogy újabb társasjáték csodákkal bővült kínálatunk. Cikkükben összeszedtük a legizgalmasabb társasjáték újdonságokat!
  A legnépszerűbb stratégiai játékok közé tartozik a Catan telepesei társasjáték, mely tavaly ünnepelte a 25 éves évfordulóját! Ismerd meg a stratégiai játék történetét és kiegészítőit közelebbről!
  A járványhelyzet alapjaiban változtatta meg a mindennapjainkat, ami által felértékelődött az otthonunkban eltöltött minőségi idő, így előtérbe került a társasjátékozás is.
  Újdonságunk, a Carnival of Monsters egy izgalmas családi szörnyparádét tartogat, ahol a Királyi Szörnytani Egyesület szörnytan szakértői közé szeretnétek bekerülni.
  Varázsoljatok igazi farsangi hangulatot az otthonotokba! Cikkünkben összeszedtük 3 közkedvelt családi társasjátékunkat, amelyek garantált szórakozást és kikapcsolódást ígérnek.
  Rohamosan közelednek az ünnepek, így ha nem tudod idén mivel ajándékozd meg szeretteidet és barátaidat, akkor érdemes böngészned legújabb játékaink között, melyek remek játékélményt tartogatnak!
  A játékok felfedezése és új dolgok alkotása, kipróbálása mindig izgalmas kalandokat tartogat a gyermekek számára. Mindezt megtehetik a tudományos játékok és kísérletező készletek által.
  Az idei év tele van ünneplésre méltó jubileumi évfordulókkal a társasjátékok világában! Cikkünkben összegyűjtöttök melyek azok a kiadók és játékok, melyek 2020-ban ünneplik kerek születésnapjukat!
  Idén ősszel is számos új társasjáték csodával bővült kínálatunk, melyek közül most 4 olyan játékot mutatunk be nektek, amik garantáltan sokak kedvence lesz!
  Versengés, izgalmak, kikapcsolódás, nevetés, élmény, minőségi idő… A játékélményen túl mindezeket tartogatják a társasjátékok. Cikkünkben mutatunk pár érvet, hátha kedvet kaptok egy kis társasozáshoz!
  Örömmel jelentjük, hogy az idei Mensa HungarIQa társasjátékverseny haladó kategóriájának győztese a Rune Stones játékunk lett!
  Számos új játék érhető el webáruházunkban kicsiknek és nagyoknak, stratégiai vagy épp logikai játékok kedvelőinek egyaránt! Ismerjétek meg újdonságainkat ajánlónkban.
  Érdemes játékos módszerekkel fejleszteni a iskolás gyermekünk szókincsükét, figyelmét, kommunikációját és a memóriáját, ehhez nyújtanak segítséget a fejlesztő játékok.
  Óriási örömünkre szolgál, hogy a „Kinderspiel des Jahres 2020”, azaz az Év Gyerekjátéka díjat a Lifestyle és a Piatnik közös gondozásában megjelent Speedy Roll társasjáték nyerte el, melynek szerzője Urtis Šulinskas.
  Az elmúlt években már megszokhattátok a különböző szöveges és képes játékajánlóinkat. Ezúttal újdonságainkat új formában is bemutatjuk nektek, ugyanis kedvcsináló játékismertető videókkal is készültünk!
  Ha egy szórakoztató és izgalmas családi vagy baráti összejövetelre vágytok, akkor bármelyik kiadás mellett is teszitek le a voksotokat garantált a kikapcsolódóás. Örömmel jelentjük, hogy kínálatunkban elérhető a két legfrissebb Activity kiadás is, ismerjétek meg újdonságainkat közelebbről!
  Biztosan láttátok már, hogy számos új társasjátékkal bővült kínálatunk. Cikkükben összeszedtük a legszórakoztatóbb társasjáték újdonságokat, amelyekkel remekül szórakozhatnak a kicsik és a nagyok egyaránt. Ismerd meg az idei nyár izgalmas játékait!
  Hatalmas örömünkre szolgál, hogy Speedy Roll és My City társasjátékaink jelölést kaptak az Év Játéka díjra! A szakmai zsűri közel 450 társasjáték újdonság közül választotta ki azt a 25 társast, mely esélyes a rangos díj elnyerésére.
  Biztosan láttátok már, hogy számos új társasjátékkal bővült kínálatunk. Cikkükben összeszedtük a legizgalmasabb társasjáték újdonságokat, amelyekkel remekül szórakozhattok korosztálytól függetlenül. Ismerd meg az idei tavasz sláger játékait!
  Solendon varázslatos világa idén nyáron is megnyílik a gyerekek előtt! Ismerd meg a kalandokban és legendákban gazdag tábor részleteit cikkünkben.
  Közeleg a húsvét, ezért összegyűjtöttük 4 társasjátékot, melyek remek húsvéti ajándékok lehetnek a gyerekek és a család számára is. Ha még nem tudott mivel leped meg idén húsvétkor szeretteid, akkor inspirálódj társasjáték ajánlónkból!
  A stratégiai játékok és főként a Catan kiadások kedvelőinek igazi csemegének érkezik a legújabb Catan - Csillaghajósok társasjáték, mely webáruházunkban is elérhető!
  A társasjátékok hozzájárulnak ahhoz, hogy a gyerkőcök minél nagyobb szeletét ismerjék meg a világnak, így felfedezzenek új dolgokat. Mutatunk 3+1 érvet miért érdemes készségfejlesztő játékokkal feldobni gyermeked mindennapjait!
  Ki ne ismerné a méltán népszerű és megannyi izgalmat tartogató Activity társasjátékokat? Kínálatunkban megtalálható a 4 legfrissebb Activity kiadás, őket mutatjuk be részletesen cikkünkben!
  Tudományos játékaink és kísérletező készleteink segítenek a gyermekeknek, hogy kreatív módon ismerjék meg a különböző természeti jelenségeket. Fedezd fel Te is a tudomány varázsait gyermekeddel!
  A társasjátékok együtt töltött minőségi időt, nevetést és élményt tartogatnak, azonban a társasoknak ezen felül is számos pozitív hatása van. Íme 4 érv, hogy miért társasozzunk a mindennapokban.
  A társasjátékok mellett általában kevés szó esik a kártya játékokról, pedig a kártyák is számos kalandot és kihívást tartogatnak. Íme a 3 legújabb kártya játékunk!
  Nyakunkon a téli szünet és az ünnepi időszak, amit érdemes feldobni izgalmas és szórakoztató party játékokkal. Ismerd meg fergeteges újdonságainkat!
  Szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra, hogy lassan mi is téli szünetre vonulunk, így érdemes mihamarabb leadni a rendeléseiteket, hogy időben megkapjátok őket! Részletek cikkünkben.
  Piatnikoutlet webáruházunk decemberben újabb izgalmas társasjátékokkal bővült. Érdemes böngészned weboldalunkon, mivel akár 40% kedvezménnyel megkaparinthatod az outlet újdonságait.
  Minket is utolért a Black Friday láz, így 3 népszerű társasjátékunkat vásárolhatjátok meg november 29. és december 1. között közel 50% kedvezménnyel! Cikkünkből kiderül, melyek a fekete pénteki akcióban résztvevő társasjátékok.
  December 8-án különleges családi nap várja az érdeklődőket a Klauzál Házban. A Jégkirálynő előadás mellett interaktív Piatnik játszóház is várja a gyerekeket.
  Kevesen tudják, hogy Pierrot nem csak, mint zeneszerző, hanem mint társasjáték szerző is sikeres. Legújabb szerzeménye, az Underground Panic játék kapcsán beszélgettünk vele.
  Újabb társasjáték remekekkel bővült stratégiai játékok kínálatunk. Ismerd meg a legizgalmasabb újdonságainkat cikkünkben!
  Idén novemberben immáron 8. alkalommal kerül megrendezésre a Társasjátékok Ünnepe rendezvénysorozat, mely számos izgalmas programot tartogat.
  Ahogy minden évben, idén is megjelent a Piatnik társasjátékok legújabb katalógusa, benne számos újdonsággal a kisebbek és nagyobbak örömére egyaránt!
  Az ősszel együtt elérkezett az iskolakezdés időszaka is. Ebben a cikkünkben bemutatjuk családi játék újdonságainkat, melyek garantáltan feldobják a tanévkezdést!
  Szeptember 28-án ismét megrendezésre kerül újdonság-bemutató eseményünk, a Piatnik Társasjáték Fieszta, ahol megismerhetitek az ősz legizgalmasabb társasjátékait!
  A Piatnik Budapest szeptember elsején ismét interaktív játszóházzal vár titeket a Pöttömkertben! Gyertek el, és kapcsolódjatok ki a családdal a Budapest Parkban!
  A szülőként számos lehetőségünk van arra, hogy gyermekeinket felkészítsük az iskolában váró sokrétű feladatokra. Ehhez gyűjtöttünk össze néhány tanácsot, lássuk!
  A Mensa HungarIQa idén immár 11. alkalommal hirdeti meg hagyományos társasjátékversenyét, és díjazza a legjobbakat. Nagy örömünkre szolgál, hogy 4 Piatnik társasjáték is a 2019-es MENSA Társasjátékverseny jelöltjei között szerepel!
  Az EXIT társasjátékoknak köszönhetően a szabadulószoba adta élmény és izgalmak már az otthonotokban is elérhetőek! Ismerjétek meg a legújabb EXIT játéksorozatokat!
  A Piatnik Budapest augusztus első vasárnapján ismét interaktív játszóházzal vár titeket a Pöttömkertben! Gyertek el, és kapcsolódjatok ki a családdal a Budapest Parkban!
  A kártyajátékok évtizedek óta töretlen népszerűségnek örvendenek, ebből kifolyólag összegyűjtöttük a mi nyári kedvenceinket!
  A nyár folyamán számos olyan újdonsággal bővült kínálatunk, melyet már a legkisebbek is élvezhetnek! Mutatjuk, hogy milyen társasjátékokkal érdemes feldobni az idei nyári szünetet.
  A Piatnik Budapest július elején is interaktív játszóházzal vár titeket a Pöttömkertben! Gyertek el, és kapcsolódjatok ki a családdal a Budapest Parkban!
  Számunkra is elérkezett a várva nyári szünet! Ez alkalomból kollégáink is leteszik a lantot július végéig.
  Cikkükben összeszedtük a legizgalmasabb újdonságokat, amelyekkel remekül szórakozhatnak a gyerekek a nyári szünet során. Lássuk a nyár sláger játékait!
  Az idei évben is megrendezésre kerül a több éves hagyománnyal rendelkező Társasjátékos Olympia. Az esemény részleteiről cikkükben olvashattok.
  Az Activity Multi Challenge társasjáték az Activity sorozat legújabb változata, mely garantáltan vidám pillanatokat okoz az egész családnak, hiszen nehezített körülmények között kell megoldani egy-egy feladatot!
  Nem tudjátok, hogy hol töltitek a gyereknapot? Nekünk van egy szuper tippünk! Gyereknapozzatok a Minimax Gyerekhajón Budapesten vagy Balatonfüreden, amely egy remek aktív kikapcsolódási lehetőség az egész családnak!
  Napjainkban rengeteg izgalmas és népszerű társasjáték érhető el, így felmerülhet a kérdés, hogy mi alapján válasszunk társasjátékot, milyen szempontokat érdemes figyelembe venni? Erre adunk választ blogcikkünkben!
  Újabb társasjáték remekekkel bővült kínálatunk, melyek már elérhetőek webáruházunkban! Fedezzétek fel legújabb stratégiai játékainkat!
  2019-ben is interaktív játszóházzal várunk titeket a Pöttömkertben! Célunk továbbra is az, hogy együtt játszunk, és élményt nyújtsunk. Gyertek el, és kapcsolódjatok ki a családdal május 5-én!
  Hozzánk is megérkezett a Hadara stratégiai társasjáték, mely már elérhető webáruházunk kínálatában!
  Az együtt töltött idő élménye kicsik és nagyok számára is meghatározó örömforrás. A Tisza-tó partján, Sarudon egy különleges Élményfalu várja a családosokat.
  Nemsokára itt a húsvét, ezért különleges akciókkal készültünk nektek! Böngésszetek aktuális kedvezményes játékaink között!
  A társasjátékok mellett kevés szó esik a kártyajátékokról, pedig a kártyák között is biztosan mindenki megtalálja a magának valót!
  A Játszóház Projekt egy nappaliból indult kezdeményezés, amely másfél év alatt rendszeres programsorozattá nőtte ki magát.
  Közeleg a húsvét, ezért összegyűjtöttük a legnépszerűbb Piatnik családi társasjátékokat, melyek remek húsvéti ajándékok lehetnek a gyerekek számára.
  A Coral Party egy élvezetes családi társasjáték, mely elsősorban kisebbeknek szól, de az egész család számára jó szórakozást nyújt.
  A készségfejlesztő játékok által a gyerekek szinte észrevétlenül tanulnak és fejlődnek, miközben remekül szórakoznak, a társasjátékok ráadásul hatással vannak a gyermekek értelmi fejlődésére és hozzájárulnak a kreativitás fejlesztéshez is.
  Ha február, akkor farsang. A tökéletes farsangi jelmez mellett azonban érdemes izgalmas társasjátékokkal is feldobni az estét, hogy a farsangi buli valóban varázslatos legyen!
  Az Agent Undercover egy izgalmas leleplező party játék, ahol a játékosok különböző szerepekbe bújnak, és megpróbálják leleplezni a titkos ügynököt, akinek a küldetése az információszerzés.
  A társasjátékok a közös élmények, a szórakozás és a gyerekekkel töltött minőségi idő mellett számos lehetőséget kínálnak a gyermekek kognitív funkcióinak és képességeinek fejlesztésére.
  Napjainkban nagy népszerűségnek örvendenek a logikai játékok, éppen ezért összegyűjtöttük a legkedveltebbeket.
  Szeretnénk felhívni figyelmeteket, meddig tudjuk fogadni rendeléseiteket, hogy időben megkaphassátok őket!
  Bizony-bizony jól olvastátok, már meg is van a 2018-as esztendő játéka! Tudjátok már, hogy melyik is ez?
  Így év végéhez és az ünnepekhez közeledve szeretnénk felhívni figyelmeteket a legizgalmasabb újdonságokra.
  2018. november 10-11-én lezajlott immár a 7. Társasjátékok Ünnepe rendezvény.
  A nagy népszerűségnek örvendő HELLO DINÓ sok kis "Dinó rajongó" fejét csavarta már el.
  Elhoztuk nektek játék katalógusunk újdonságait, melyek között a hónap kedvenc társasjátékait is megtalálhatjátok.
  Idén novemberben újra jön a társasjátékok ünnepe Budapesten a Lurdy házban!
  Az ősz beköszöntésével 3 különböző társasjáték csomaggal készültünk nektek, ahol most 3-3 db társasjátékot vásárolhattok meg összesen 14.990 forintért a készlet erejéig!
  Bizonyára nektek is volt már olyan, hogy kevésbé vártátok a tanévkezdést...
  Miért ne lehetne a társasjátékok rejtelmeit már egészen apró korban bevezetni?
  Nagy örömünkre szolgál, hogy már új weboldalon köszönthetünk benneteket!
  Napjainkban nagyon nagy népszerűségnek ördvendenek a stratégiai játékok, éppen ezért készültünk egy cikkel, ahol összegyűjtöttük a legkedveltebbeket.
  Rövid és pörgős kártyajátékok, melyek már gyermekkortól játszhatók! 
  Eljött a várva nyári szünet! Ez alkalomból kollégáink is leteszik a lantot 2 hétre! :)
  Mint ahogyan a divat és a szépségipar világában, úgy a játékbirodalomban is olykor visszatérnek vagy megújúlnak az egykori népszerű darabok!
  Megjelent a már jól ismert és közkedvelt Tick.. Tack.. Bumm! családi változata!
  A Pöttömkert havonta megújuló, érdekesnél érdekesebb interaktív programokkal várja a kisgyermekes családokat a Budapest Parkba.
  Örömmel jelentjük be nektek, hogy már elérhetőek vagyunk Instagramon is!
  Újabb társasjáték remekekkel bővült kínálatunk, melyek már elérhetőek webáruházunkban!
  Tudtad, hogy egyes játékok nem csak, hogy fejlesztik kreativitásodat és szókincsedet, de még a logikai gondolkodásodra is hatással vannak?
  Ahogyan a ruházatban, cipőkben, kiegészítőkben, úgy a társasjátékok világában is előfordul, hogy néhány klasszikus újra előtérbe kerül!
  Tudtátok, hogy vannak olyan társasjátékok, amiknek a sikere töretlen az elmúlt évtizedben?
  Vajon ha meghallod egy játék történetét, kitalálod mely legendás társasról beszélünk?
  Mint ahogyan az életben is, úgy a játékok birodalmában is mindig nagy izgalmakat rejtenek a kincsvadász játékok!
  Tudtad, hogy egyes játékokkal nem csak tornásztathatod az agyad, de egyben csiszolhatod az elméd és gondolkodásmódod?
  Vajon mi a legnagyobb segítség a gyermekeknek a nyelvérzék és nyelvtudás fejlesztésére? A nevelés családonként és anyánként eltérő lehet!
  Tedd idén játékossá az anyák napját egy könnyed, vidámságot hozó társaspartyval! Íme ajánlatunk (nem csak) anyukáknak!
  Biztosan Ti is sokszor gondoltatok már rá, milyen klassz lehet a Balantonon vitorlázni vagy a tengeren hajókázni... Miért ne vihetnétek el otthonotokba eme izgalmas kalandokat egy társasjáték segítségével?
  Hamar beköszöntött a január és elindult az új esztendő, az ünnepek pedig gyorsan tova szálltak... mégis milyen jó visszagondolni az együtt töltött értékes időre és a mókában gazdag játékokra.
  Biztosan te is szemezel már a jobbnál-jobb farsangi jelmezekkel, nézed majd ki mit húz fel és milyen jelmezes fotókat oszt meg... De miért is maradnál le a farsangi mulatságról?
  A kockajátékok mindig is nagy népszerűségnek örvendtek a maguk egyszerűségével, hiszen könnyed és izgalmakkal teli játékélményt nyújtanak!
  Cégünk és munkatársaink nevében szeretnénk nektek nagyon boldog, szeretetben és játékban gazdag karácsonyt és sikerekben gazdag új esztendőt kívánni!
  Múlt szombaton került megrendezésre a Gankaku Kupa, ahol két lelkes munkatársunk Edina és Péter gondoskodott a kis bajnokok jókedvéről.
  Idén immáron 9. alkalommal választották meg a Mensa HungarIQa Társasjátékversenyt, ahol egyik kedvencünk tarolt gémer kategóriában!
  Az év nagy kedvencei az EXIT játékok, amiket ezúttal otthon is kipróbálhattok!
  Kis kiszerelés, szuper játékélmény, kedvező árak! Ismerkedjetek meg a kínálattal!
  A Sütibank és a Jótékonysági Fagyigyár ötlegazdája, Éskovács Péter, titeket is a Balatonra csábít, kitalált hősével; Füred kapitány-nyal!
  Az ősz az egyik legizgalmasabb része az évnek, hiszen ilyenkor nagyon sok Piatnik társasjáték újdonság jelenik meg. Idén sincs ez másként: folyamatosan érkeznek a legújabb magyar kiadású társasjátékaink minden korosztály számára.
  Az év egyik legizgalmasabb eseménye az Esseni Játékvásár! Ahogy évek óta mindig, idén is részese lesz a Piatnik anyavállalata a vásári forgatagnak, ahol számos újdonságot mutatnak majd be a játékkedvelő közönségnek.
  Októberben megmozgatjuk az agytekervényeid az I. Logikai Játékok Fesztiválja alkalmából: A Piatnik csapata és persze a legjobb játékaink biztosan ott lesznek!
  2016. november 26–27-én – immár 5. alkalommal – a Lurdy Ház Konferenciaközpontjában kerül megrendezésre a TÁRSASJÁTÉKOK ÜNNEPE, a modern családi és felnőtt játékok országos fesztiválja.
  Reklámkártyák, cégesített társasjátékok és puzzlek? Most mindez a legmodernebb nyomdai technikákkal, és exkluzív Piatnik minőségben valósulhat meg, teljesen a vállalkozásod igényeire szabva!
  A játékban kapott kupon beváltásának részleteiről lejjebb olvashatsz!
  A Magyar Társasjátékdíjat a Magyar Társasjátékos Egyesület alapította 2010-ben. A díjat minden évben egy öttagú zsűri ítéli oda a legjobb magyar kiadású családi társasjátéknak.
  Nincs is nagyobb ünnep az évben a gyerekek számára, mint a Karácsony! De vajon minek örülnének a fa alatt? Mivel lepjük meg őket? Játékajánlónkkal ehhez adunk néhány ötletet!
  Karácsony közeledtével felmerül a kérdés, hogy milyen ajándékkal lepjük meg családunkat, barátainkat. Ha társas játékot választunk, akkor milyen szempontok alapján döntsünk?
  Az ünnepek alatt a játékosok is játszanak! :)
  Még nincs meg a tökéletes terv az év utolsó napjára?
  Biztosan Neked is kezd eleged lenni a nagy szeles hidegből és várod már nagyon, hogy süssön a nap és elég legyen egy kardigánban menni reggel...
  Sokszor vagyunk olyan helyzetben, hogy nem tudjuk mivel lepjük meg gyermekeinket, minek örülnének igazán, vagy akár mi felnőttek sem vagyunk tisztában vele sokszor, mennyit lendíthet egy hétköznapi estén vagy akár egy nyugisabb hétvégén is egy jó kis társasjáték.
  Tudd meg Te is, hogyan találhatod meg a hozzád legjobban illő társasjátékot!
  Ahogy beköszönt a február vége, szépen sorban jöhetnek a tél búcsúztató bulik, baráti összejövetelek... no de mit tehetünk annak érdekében, hogy izgalmassá varázsoljuk ezeket az eseményeket?
  Ellátogattunk a 68. nürnbergi játékvásárra, ahol 6 nap alatt megismerhettük a legújabb játék remekeket!
  Napjainkban a társasjátékok népszerűbbek, mint valaha! Akár hiszitek, akár nem, még a konzolos játékok hatására sem csökkent a népszerűségük... sőt! Éppen ellenkezőeg!
  Tudtátok, hogy a Puzzle nem csak szórakoztató, de emellett még készségfejlesztő hatással is bír?
  Edukációs EXPO április 1-jén az Óbudai Csodák Palotájában!
  Többször kerested már a tökéletes játékokat utazáshoz? Mivel foglaljátok le magatokat, vagy gyerkőceiteket, ha egy hosszabb utazásról van szó?
  A játék, amit soha nem lehet megúnni, és mindig felturbózható!
  Újdonság! Idén először kel életre a nemzetközileg elismert Catan Telepesei társasjáték élő változata Magyarországon!
  2017. június 4-én a Budapest Parkban újra jön a Pöttömkert , ami kicsiknek és felnőtteknek egyaránt remek kikapcsolódás lehet!
  Beköszöntött a jó idő, hamarosan otthon lesznek a gyerkőcök és jönnek a gyermekzsúrok, táborok.
  ... ugyanis július 2-án jön a Pöttömkert következő felvonása!
  Mint ahogyan minden esztendőben, úgy idén is elindították a Magyar Társasjátékdíjat, ahol nagy szerencsénkre idén is egyik nagy kedvencünk zsebelhette be a rangos díjat!
  A Park nem csak a felnőtteké! A Mizo Pöttömkert havonta megújuló, érdekesnél érdekesebb interaktív programokkal várja a kisgyermekes családokat a Budapest Parkba minden hónap első vasárnapján.
  Sokszor jól jönne egy játék, vagy egy tipp amivel leköthetjük a gyerkőcöt egy kis időre, amikor egyedül van.
  Egy fantasztikus absztrakt családi és stratégiai társasjáték, amit muszáj megismernetek!
  Idén novemberben több, mint 300 asztalon, 6 teremben lesz lehetőséged kipróbálni a jobbnál jobb társasjátékokat!
  2017-ben megjelent Stefan Feld legújabb társasjáték remeke, ahol a stratégia mellett szerencsének és furfangosságnak is nagy szerepe van!
  Te mit tennél, ha Kalózok egy maroknyi csapata megszökne a híres Cartagena erőd börtönéből?
  Idén második alkalommal kerül megrendezésre a Társasjáték Fieszta a Csokonai Kulturális és Sportközpontban 2017. szeptember 23-án!
  Bemutatjuk nektek legújabb stratégiai játékunkat a Century - Fűszerút társasjátékot!
  Gondoljunk bele, mennyit segíthetünk a gyerekeknek, ha megalapozzuk érdeklődésüket ezekhez a nem túl népszerű tantárgyakhoz!
  Múlt hónapban rendezték a Csokonai Művelődési Házban a Társasjáték Fiesztát, ami nagy népszerűségnek örvendett!
  Ahogy minden évben, idén is megjelent a Piatnik játékok legújabb katalógusa, számos újdonsággal a kisebbek és nagyobbak örömére egyaránt!
  November utolsó hétvégéjén jön a Társasjátékok Ünnepe Budapesten a Lurdy házban!
  Télapó nagy munkában volt az idén is társasjáték műhelyében... és számos újdonsággal rukkolt elő, hogy mosolyt csaljon az arcotokra! :)