Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Bemutatkozik a Játszóház Projekt!

  Piatnik
  2019.03.19 00:00
  Bemutatkozik a Játszóház Projekt!
  A Játszóház Projekt egy nappaliból indult kezdeményezés, amely másfél év alatt rendszeres programsorozattá nőtte ki magát.

  A Játszóház Projekt egy nappaliból indult kezdeményezés, amely másfél év alatt rendszeres programsorozattá nőtte ki magát. Évente átlagosan több mint 20 ezer résztvevő fordul meg ezek az eseményeken, így a Játszóház Projekt az ország legnagyobb rendszeres társasjátékos rendezvénysorozatává vált.

  A kezdeményezés Budapestről indult, de napjainkban az összes nagyobb városban is megtalálható, és igen nagy népszerűségnek örvend.

  A projekt fő célja a társasjátékozás népszerűsítése mellett, hogy egy megfizethető és tartalmas közösségi programot biztosítson minden korosztály számára. A társasjátékozás alternatív szórakozási lehetőséget kínál, ahol könnyen lehet új barátokat szerezni, régiekkel találkozni, így a szórakozás és kikapcsolódás mellett remek közösségépítő élményt nyújt.

  Hogyan kell elképzelni egy társasjáték estet?

  „Egy-egy ilyen este, tapasztalt játékmester csapatunk több száz, gondosan válogatott modern társasjátékkal várja a helyszínen érdeklődőket. Egyaránt segítünk választani a felhozatalból, elmagyarázzuk a szabályokat, és segítünk minden felmerülő kérdésben. Emellett egyéb rendezvényeken is részt veszünk, cégeknek tartunk csapatépítést és iskolákban társasjáték órákat annak érdekében, hogy minél több embert bevezessünk a modern társasjátékok világába.” – mondta Sághy Balázs, a Játszóház Projekt alapítója.

  A társasjátékok számos pozitívummal rendelkeznek, hiszen növelik a kreativitást, személyiségfejlesztő szereppel bírnak, valamint jótékony hatást gyakorolnak az emberi gondolkodásra is.

  A Piatnik Budapest Kft. a kezdetek óta együttműködő partnerként támogatja a Játszóház Projekt törekvéseit, valamint segíti fenntartani és bővíteni a játékgyűjteményt.

  További információ és a közelgő események időpontjai a Játszóház Projekt weboldalán található. Kattints a részletekért!

   

  Kattints, és tekintsd meg a Piatnik széles társasjáték kínálatát! Megnézem a társasjátékokat

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: Piatnik Instagram

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: Piatnik Facebook

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: Piatnik Hírlevél