Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Megjelent új társasjáték katalógusunk

  Piatnik
  2019.09.11 00:00
  Megjelent új társasjáték katalógusunk
  Ahogy minden évben, idén is megjelent a Piatnik társasjátékok legújabb katalógusa, benne számos újdonsággal a kisebbek és nagyobbak örömére egyaránt!

  Ahogy minden évben, idén is megjelent az új Piatnik társasjáték katalógus, benne számos újdonsággal a kisebbek és nagyobbak örömére egyaránt!

  Ebben az évben is számos új társasjáték csodával bővült kínálatunk, melyet nehéz lenne összefoglalni és bemutatni egy blogbejegyzésben. Ugyanakkor megpróbáltunk néhány ígéretes újdonságot kiválasztani az új társasjáték katalógusból, ami biztosan sokaknak a nagy kedvence lesz. Lássuk, melyek ezek:

  Családi játék: Lighthouse RunLighthouse Run

  Vihar közeledik, ezért a játék során a feladatunk, hogy a hajókat végigvezessük a folyón, egészen a kikötőig. Ehhez segítséget nyújtanak a folyó mentén álló világítótornyok jelzőfényei. Ugyanakkor mindig csak három világítótorony jelzőfénye világít egyszerre, és csak olyan torony mellett szabad elhajózni, amelyik megvilágítja a hajóutat. A kártyáink kijátszásával mozgathatjuk a hajóinkat, de dönthetünk úgy is, hogy más hajóját mozdítjuk el. Ha egy játékostársunk hajóját továbbsegítjük a kikötő felé vezető úton, akkor bónuszlépést kapunk. Végül az nyeri meg a játékot, aki a 12 forduló során a hajóit a legközelebb juttatta a kikötőhöz.

  Érdekel a játék

  Stratégiai játék: Century III. - Egy új világ

  Megérkezett a Century Trilógia befejező része! Ebben a kiadásában felfedezehetjük az Újvilágot egy kereskedő bőrébe bújva a 16. század fordulóján. A vadon peremén a túléléshez vadásznunk és gyűjtögetnünk kell, továbbá be kell takarítanunk az erőforrásokat és kereskednünk is kell a bennszülött indiánokkal. A Century játéksorozat rajongói minden bizonynal méltányolják majd a sorozat védjegyéül szolgáló kereskedési mechanizmust, és a dolgozók elhelyezésébe vitt különleges csavar! Ráadásul ez a játék kombinálható a Kelet csodái és a Fűszerút társasjátékkal, így 4 egyedülálló játék hozható létre!

  Érdekel a játék

  Parti játék: Tick Tack Bumm... LáncreakcióTick… Tack… Bumm! Láncreakció

  Új katalógusunk borítóján nem hiába a népszerű Tick Tack Bumm sorozat legújabb változata szerepel! Az izgalmas szólánc játékban a csavar, hogy miközben folytatni kell az adott kategóriához tartozó szóláncot, a bombát is tovább kell adnunk. A bombát átvevő játékosnak pedig az elhangzott szó utolsó betűjével kell egy új szót mondania az egyik szabad kategóriához, így alakul ki a kirobbanó szólánc, amit nem szabad megszakítani.  Ráadásul a bomba folyamatos ketyegése és az idő szorításán túl még irányváltoztató kártyát is rejt a társasjáték. Ebben az őrületes versenyben a gyorsaság és a jó kommunikáció elengedhetetlen a győzelemhez!

  Érdekel a játék

  Szabadulószoba játékok: EXIT - A Titokzatos Múzeum

  Ez az új EXIT kiadás egyenesen a mesés Firenzébe repít minket, ahol a nyári zápor elől menükelve egy múzeumba sietünk barátainkkal. A múzeumban ugyanakkor senki sem találunk, ezért csalódottan a kijárt felé vesszük az irányt, amikor a hatalmas márványkapu becsapódik előttünk, és így a múzeumban rekedünk. Csak úgy juthatunk ki innen, ha megfejtjük a rejtélyes feladatokat, és megszerezzük a kódot a kapu kinyitásához.

  Érdekel a játék

   

  Ha kíváncsiak vagytok további újdonságainkra is, akkor a legfrissebb Piatnik társasjáték katalógus ide kattintva érhető el.

  Tekintsd meg a Piatnik újdonságok teljes kínálatát! MEGNÉZEM AZ ÚJ TÁRSASJÁTÉKOKAT

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: PIATNIK INSTAGRAM

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: PIATNIK FACEBOOK

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: PIATNIK HÍRLEVÉL