Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Megérkezett a Catan legújabb kiadása

  Piatnik
  2020.03.20 00:00
  Megérkezett a Catan legújabb kiadása
  A stratégiai játékok és főként a Catan kiadások kedvelőinek igazi csemegének érkezik a legújabb Catan - Csillaghajósok társasjáték, mely webáruházunkban is elérhető!

  A stratégiai játékok és főként a Catan kiadások kedvelőinek igazi csemegének érkezik a legfrissebb Catan - Csillaghajósok társasjáték, mely webáruházunkban is elérhető! Ismerd meg újdonságunkat cikkünkben.

  Mit érdemes tudni a Csillaghajósok játékról?

  Új kalandok várnak rád az űrben a Catan legújabb, Csillaghajósok kiadásában!

  Egy új technológiának köszönhetően végre lehetőséged nyílik elhagyni a Naprendszert. A 3. évezred közepén az űrhajóid egy távoli bolygórendszerhez repítenek.

  Az új kolóniák létrehozása mellett virágzó kereskedelmi kapcsolatokat kell kiépítened az idegen népekkel, akik barátsággal fogadnak és értékes kereskedelmi partnereid lesznek. A Föld kezdetben ellát nyersanyagokkal, de növelned kell a nyersanyagtermelésed, hogy fejleszthesd űrhajóidat és űrkikötőket építhess. A galaxis mélyére vezető utad során meg kell küzdened űrkalózokkal, és váratlan kimenetelű, izgalmas találkozások is várnak rád a játék során!

  A korábban megjelent „Die Sternenfahrer von Catan” átdolgozott önálló játéka, tovább fejlesztett játékszabályokkal, hangulatosan illusztrált elemekkel, szépen megalkotott új figurákkal, változtatható játékfelépítéssel.

  A Csillaghajósok játék önmagában játszható, így nem szükséges hozzá a Catan Telepesei alapjáték! A játékot 12 éves kortól ajánljuk játszani, 3-4 játékos részére remek szórakozást kínál, átlagos játékideje pedig 120 perc.

  Ha érdekel újdonságunk, a Catan - Csillaghajósok kiadása, akkor lesd meg webáruházunkban: Tovább a játékhoz

   

  Tekintsd meg a Piatnik stratégiai játékok teljes kínálatát! MEGNÉZEM A JÁTÉKOKAT

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: PIATNIK INSTAGRAM

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: PIATNIK FACEBOOK

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: PIATNIK HÍRLEVÉL