Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Nagy utazók, mítoszok, legendák nyomában...

  Piatnik
  2018.02.14 00:00
  Nagy utazók, mítoszok, legendák nyomában...
  Vajon ha meghallod egy játék történetét, kitalálod mely legendás társasról beszélünk?

  Vajon ha meghallod egy játék történetét, kitalálod mely legendás társasról beszélünk?

  Most, hogy elindult a 2018-as esztendő, kalandozzunk is vissza picit a történelembe és nézzük csak meg, milyen legendák és mítoszok is uralkodnak, melyek a játékok birodalmát sem engedik nyom nélkül elhaladni!

  Sikerül kitalálnod a játékok ismertetőjéből, melyik játékokról is beszélünk?

  --- 1 ---

  1672-őt írunk. Kalózok egy maroknyi csapata az éj leple alatt megszökött egy híres erőd börtönéből. A legendás történet szerint a bátor és mindenre elszánt kalózok egy földalatti alagútrendszeren keresztül érték el a partot, ahol egy apró csónak várta őket. Azzal átkeltek Tortuga szigetére, és ott utat ütöttek maguknak a dzsungelen keresztül azért, hogy eljussanak a Kalózöbölnyújtotta biztonságba. Ezen a legendán alapul ez az izgalmas játék, ahol a játékosok a kalózok bőrébe bújva átélhetik a kalandokkal teli szökést.

  Megoldásért kattints ide a játékra!

  --- 2 ---

  Évszázadokkal ezelőtt a fűszerkereskedelem volt a világ legfontosabb piaca, a fűszerek értéke az aranyéval vetekedett. A fűszerkereskedők fantasztikus meséket szőttek arról, milyen veszélyek árán jutottak a portékájukhoz, remélve hogy így magas áron tudják értékesíteni az árujukat. A fűszerek iránti kereslet olyan nagyra nőtt, hogy akik a fűszereket birtokolták hatalmas vagyonra és elismertségre tettek szert.

  Ebben az időben vezetik a játékosok a karavánjaikat, szerencsét és gazdagságot keresve, a keleti tájakon át a Földközi-tengerhez. Az egyszerű és tiszta játék mechanika, a pakliépítő mechanizmus kombinálásával, végtelen stratégiához és döntéshez vezetnek.

  Megoldásért kattints ide a játékra!

  Tekintsd meg a Piatnik játékok teljes kínálatát! Megnézem a társasjátékokat

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: Piatnik Instagram

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: Piatnik Facebook

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: Piatnik Hírlevél