Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Legfrissebb őszi társasjátékok újdonságok

  Piatnik
  2020.10.15 00:00
  Legfrissebb őszi társasjátékok újdonságok
  Idén ősszel is számos új társasjáték csodával bővült kínálatunk, melyek közül most 4 olyan játékot mutatunk be nektek, amik garantáltan sokak kedvence lesz!

  Biztosan láttátok már, hogy idén ősszel megjelent az új Piatnik társasjáték katalógusa, benne számos újdonsággal a kisebbek és nagyobbak örömére egyaránt!

  Ebben az évben is számos új társasjáték csodával bővült kínálatunk, melyek közül most 4 olyan játékot mutatunk be nektek, amik garantáltan sokak kedvence lesz. Ismerjétek meg újdonságainkat közelebbről!

  Old&New családi társasjáték

  Sok olyan találmány van, amiket napi szinten használunk, és a mindennapi életünket nagyban megkönnyítik, ugyanakkor ezek az eszközök az évtizedek során drámai változásokon mentek keresztül. A találmányok közül 27-et választottunk ki ehhez a memóriajátékhoz. Ez a társasjáték lehetőséget ad arra, hogy visszarepüljetek az időben megismerjétek egyes találmányok eredeti formáját. A játékszabályok annyiban különböznek a klasszikus memóriajátékoktól, hogy itt egy adott tárgy régi és jelenlegi alakját kell megkeresni, így például a földgömb és GPS egy párt alkot ebben a családi társasjátékban. Utazzatok ti is az időben nagyszülőkkel és kisgyerekekkel egyaránt!

  Érdekel

   

  Lupos farkas kalandokban gazdag társasjáték

  Ebben a játékban farkasokként várhatjátok a nagy pillanatot: a Teliholdas éjszakát, mely során lehetőségetek nyílik találkozni a legendás falkavezérrel, Lupos-al. A Farkasok Erdejében kanyargós utak, titokzatos helyek és izgalmas meglepetések várnak miközben Lupos-hoz tarotok. Húzzatok egy lapkát a zsákból és lépjetek egy farkassal a következő megfelelő szimbólumra - de melyikre? Csak akkor nyerhettek, ha a farkasok a megfelelő időben a megfelelő helyen vannak.

  Érdekel

   

  Vampire Party varázslatos családi játék

  Ezt az igazán vidám és könnyed társasjátékot már 5 éves kortól ajánljuk. A társasjáték során vámpír gyerekek szerepébe bújtok, és célotok az, hogy a szakácsnő kamrájából ellopjatok minél több vérnarancs szeletet, melyet a gyerekszobába csempésztek. Azonban ez nem olyan egyszerű, mivel a szakácsnő igen éber, ráadásul ha valakit elkap, azt azonnal denevérré változtatja! Számos út a rendelkezésetekre, amin elindulhattok a gyerekszoba fel, hogy melyik úton mentek, az csak is rajtatok áll. Azt, hogy mennyit léphettek pedig a kockák adják meg. Ki lesz a leggyorsabb és legügyesebb csempész a családban?

  Érdekel

   

  Pencil Nose könnyed parti játék

  Igazán szórakoztató társasjáték, mely elsősorban a gyerekeknek készült, ugyanakkor a felnőttek is tartogat szórakoztató pillanatokat! A társasjáték lényege, hogy csak az orrotokkal rajzolhattok. Egyszerűnek tűnik a feladat, ugyanakkor mégsem az, mivel az általatok kihúzott kártyán szerepelő feladványok közül kell minél többet lerajzolnotok adott idő alatt. Az sem mindegy hogyan rajzoltok, mivel a cél az, hogy a csapattársaitok ki tudják találni a feladványokat és így megnyerjétek a játékot!

  Érdekel

  Ha kíváncsiak vagytok további újdonságainkra is, akkor a böngésszetek webáruházunkban! Irány a piatnikbolt

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: PIATNIK INSTAGRAM

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: PIATNIK FACEBOOK

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: PIATNIK HÍRLEVÉL