Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Megérkezett újdonságunk: itt a Hadara

  Piatnik
  2019.04.10 00:00
  Megérkezett újdonságunk: itt a Hadara
  Hozzánk is megérkezett a Hadara stratégiai társasjáték, mely már elérhető webáruházunk kínálatában!

  Új társasjáték csodával bővült kínálatunk! Hozzánk is megérkezett a Hadara stratégiai társasjáték, mely már elérhető webáruházunk kínálatában!

  Mit kell tudni a Hadara társasjátékról?

  A Hadara egy könnyen tanulható társasjáték 45-60 perc hosszúságú játékidővel, ugyanakkor csak 10 éves kortól ajánljuk, hogy kipróbáljátok. A Hadara társasjáték gazdag illusztrációval teli, így remek játékélményt nyújt.

  A Hadara szó jelentése arabul civilizáció, kultúra. Ebből kifolyólag a stratégiai játék elkalauzol titeket a Föld kultúráinak és országainak fejlődésének világába. Három korszakon át tapasztaljátok meg, hogyan alakul át a világotok egy kis településből, egészen egy magasan fejlett kultúrává.

  A világot különböző kultúrákból, kontinensekről és korszakokból származó emberekkel népesítitek be, annak érdekében, hogy dicsőséget és hírnevet hozzanak számotokra. Ebből kifolyólag egy civilizációt kell irányítanotok, ezért érdemes a személyeket úgy kiválasztanotok, hogy a dicsőség mellett a mezőgazdaságot, a kultúrát és a katonai hatalmat is erősítsétek.

  A játék során a célotok az, hogy nagyobbak és sikeresebbek legyetek, mint a versenytársaitok! Vajon kinek sikerül elsőként egy új, virágzó és magasan fejlett kultúrát létrehozni?

  Ha érdekel újdonságunk, a Hadara, akkor fedezzétek fel webáruházunkban: Tovább a játékhoz!

   

  Tekintsd meg a Piatnik stratégiai játékok teljes kínálatát! MEGNÉZEM A JÁTÉKOKAT

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: PIATNIK INSTAGRAM

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: PIATNIK FACEBOOK

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: PIATNIK HÍRLEVÉL