Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  A Mensa Társasjátékverseny haladó kategória győztese a Rune Stones

  Piatnik
  2020.09.30 00:00
  A Mensa Társasjátékverseny haladó kategória győztese a Rune Stones
  Örömmel jelentjük, hogy az idei Mensa HungarIQa társasjátékverseny haladó kategóriájának győztese a Rune Stones játékunk lett!

  Idén is megrendezésre került - immár 12. alkalommal - a Mensa HungarIQa társasjátékversenye. Örömmel jelentjük, hogy a verseny haladó kategóriájának győztese a Rune Stones stratégiai játékunk lett!

  Mit kell tudni a Mensa Társasjátékversenyről?

  A Mensa Társasjátékverseny 2009 óta évente kerül megrendezésre, amely során jobbnál jobb társasjátékok versengenek az elismerésért. A nevezés kritériuma, hogy a játék teljes egészében hazai fejlesztésű, vagy magyar kiadású legyen.

  A díj alapötlete, az amerikai Mensa Select díjból ered, ami mára az egész világon elfogadott elismeréssé nőtte ki magát. A verseny fő célja egyrészt, hogy a társasjáték vásárlás előtt állók döntését segítse, másrészt pedig hogy a hazai társasjáték-kultúra fejlődését támogassa. A kiemelkedően magas intelligenciájú embereket tömörítő társaság tagjai évente tesztelik az új játékokat, és szavaznak arról, hogy melyek az év legjobbjai.

  A korábbi években már számos Piatnik társasjáték gazdagodott ezzel a neves elismerésse! Díjnyertes játékaink listáját itt találod

  Ismerd meg díjnyertes Rune Stones játékunkat

  Eljött az idő, hogy a leghatalmasabb druida elfoglalja méltó helyét a trónon! Ebben az izgalmas stratégiai játékban druidák szerepébe bújva bizonyíthatjátok, hogy mennyire ismeritek a rúnakövek hatalmát.

  A megidézett lények képességeit kihasználva értékes drágaköveket szerezhettek, amikből a törpék segítségével ereklyéket kovácsoltok. Ahogy növekszik az ereklyegyűjteményetek, úgy növekszik a rúnaköveitek hatalma is. A rúnakövek pedig különleges képességekhez és hatalompontokhoz juttatnak. A játék végén az a druida győzedelmeskedik, aki a legtöbb hatalomponttal rendelkezik.

  Érdekel a játék

   

  További részletek a Mensa Társasjátékversenyről ITT TALÁLHATÓ

   

  Tekintsd meg a Piatnik újdonságok teljes kínálatát! MEGNÉZEM A TÁRSASJÁTÉKOKAT

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: PIATNIK INSTAGRAM

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: PIATNIK FACEBOOK

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: PIATNIK HÍRLEVÉL