Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Mivel játsszunk az ünnepek alatt?

  Piatnik
  2021.12.13 00:00
  Mivel játsszunk az ünnepek alatt?
  Az ünnepek alatt végre több idő jut a kikapcsolódásra. Ebből kifolyólag 4 játék bemutatásával szeretnénk kedvet csinálni ahhoz, hogy az otthon töltött időt társasjátékozással is töltsétek!

  Már csak pár nap és itt a karácsony, vele együtt pedig a téli szünet is, ami azt jelenti, hogy az ünnepek alatt végre több idő jut a kikapcsolódásra, az egymással töltött minőségi időre. Ebből kifolyólag 4 játék rövid bemutatásával szeretnénk nektek kedvet csinálni ahhoz, hogy az otthon töltött pár napot társasjátékozással is töltsétek!

  Ajánlónkban mind a családosok, mind pedig a stratégiai vagy a kooperatív játékok szerelmesei is megtalálhatják kedvencüket.

   

  Lingo Twist

  A legszórakoztatóbb perceket garantáltan ettől a játéktól kapjátok. Családosoknak vagy fiataloknak is remek választás a 2 ünnep közötti időszakra vagy akár szilveszter éjszakára!

  A játékosok kihúznak egy kártyát, amin valamilyen arckifejezés van egy feladattal, majd megforgatják a játéktábla nyelvét, ami megmutatja, hogy milyen fogalmat kell mondani a feladat megcsinálása közben. Például „Öltsd ki a nyelved amennyire csak tudod, és közben mondj két dolgot, amit magaddal vinnél egy utazásra." A játékosnak érthetően kell beszélnie. Aki érti az elhangzottakat, az gyorsan rácsap a játéktábla orrára, ami dudálva jelzi, hogy van megfejtő. A nevetés és a szórakozás garantált.

  Érdekel a játék

   

  Carcassonne Vadászok és Gyűjtőgetők

  A jól ismert Carcassonne egyik friss kiadása újabb kalandokat tartogat. Ez a stratégiai játék egy sok-sok évezredekkel ezelőtti korba repít vissza. Az itt élők vadállatokra vadásztak, bogyókat gyűjtöttek és halakat fogtak, hogy biztosítsák napi túlélésüket. Még ma is fantasztikus barlangfestmények és őskori leletek dokumentálják az akkori életet.

  Minden húzás után letesztek egy-egy tájlapkát, és így alakul ki az erdőkkel, folyókkal, valamint a folyókat összekapcsoló tavakkal tarkított táj, ahol a mezőkön különböző állatok élnek. A meeple-t ráállíthatjátok a kialakuló tájelemekre: erdőkre, mezőkre, vagy a folyókra. Ez mind pontokat jelent nektek a játék közben, és majd a végén is. Az, hogy ki gyűjtötte a legtöbb pontot és nyeri meg ezáltal a játékot, csak a végső értékelésnél derül ki!

  Érdekel a játék

   

  Carnival of Monsters

  A fantasy világ és szerepjátékok kedvelőinek nagy kedvence lehet a gyönyörű grafikával ellátott Szörnyparádé.

  A játék során a célotok, hogy a Királyi Szörnytani Egyesület szakértői legyetek, ehhez azonban bizonyítani kell tudásotokat és hozzáértéseteket egyaránt. Ahhoz, hogy felvételt nyerjetek, el kell fognotok a legkülönlegesebb szörnyeket, és ezekből egy lenyűgöző gyűjteményt kell összeállítanotok. Hat régió területkártyáit játsszátok ki ahhoz, hogy befogjátok a Föld legtávolabbi sarkain élő egzotikus szörnyeket. A győzelemhez tehetséges segítőkre és a titkos célok elérésére is szükségetek lesz.

  Érdekel a játék

   

  Jinx

  Ki ne ismerné a népszerű Solo kártyajátékot? A Jinx kártya is hasonló izgalmakat és pörgős játékmenetet tartogat, melyben a cél, hogy minél több kártyához jussatok. A játék 3 játszmán keresztül tart.

  Minden körben dobtok a kockákkal, majd a dobásotok értékében elvesztek kártyákat, ugyanakkor csak azokat a lapokat tarthatjátok meg, amelyek színe nem található az aktuális kínálatban. A cél, hogy szerencsés dobásokkal és a kártyák taktikus kiválasztásával megszerezzétek a legnagyobb értékű kártyákat.

  Érdekel a játék

   

  Bármelyik Piatnik társast választod a fenitek közül, a szórakozás és vidám kikapcsolódás garantált! Te melyiket választanád egy ünnepi közös játékra?

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: PIATNIK INSTAGRAM

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: PIATNIK FACEBOOK

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: PIATNIK HÍRLEVÉL