Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Így dobd fel a farsangot!

  Piatnik
  2018.01.10 00:00
  Így dobd fel a farsangot!
  Biztosan te is szemezel már a jobbnál-jobb farsangi jelmezekkel, nézed majd ki mit húz fel és milyen jelmezes fotókat oszt meg... De miért is maradnál le a farsangi mulatságról?

  Biztosan te is szemezel már a jobbnál-jobb farsangi jelmezekkel, nézed majd ki mit húz fel és milyen jelmezes fotókat oszt meg... De miért is maradnál le a farsangi mulatságról?

  Tavaly írtunk már róla, milyen játékokkal lehet feldobni egy bulit, vagy bemelegíteni a társaság kedvét a party előtt... most azonban valami egészen mással készültünk Nektek!

  Összeszedtünk egy gyors játékismertetőt az idei év legújabb kedvenceiről, amivel biztosan nem lőhettek mellé, ha farsangról van szó!

  Mit ajánlanánk az idei farsangi bulira?

  Halli Galli – a vicces party bemelegítő játék

  Akció, izgalom, és sok nevetés a gyümölcsökkel. Nincs is más dolgod, minthogy csapj a csengőre, de csak akkor, ha öt azonos gyümölcsöt látsz! Az a játékos, aki a leggyorsabban csap a csengőre, megnyeri a felfordított lapokat... Bemelegítéshez ezzel a játékkal remek hangulatot teremthetsz!

  Tovább

  Varázsdoboz – az igazi varázslatok kedvelőinek

  Ki nem szeret varázsolni, gondoljunk csak bele! Legyen szó akár gyerkekről, vagy felnőttekről, a varázslat rejtelmei mindenki figyelmét leköti. Ha már vendégsereg bemelegedett, dobd fel a hangulatot néhány apró, ám annál sikeresebb kis trükkel!

  Varázsdoboz 50 trükkel

  Varázsdoboz 100 trükkel

  Lingo twist

  Sokan csak úgy emlegetik, hogy a közkedvelt Activity utódja! :)

  A Lingo Twist is a társaságok nagy kedvelt party játékainak családjába tartozik. Ebben a játékban a játékosok kihúznak egy kártyát, amin valamilyen arckifejezés van egy feladattal, majd megforgatják a játéktábla nyelvét, ami megmutatja, hogy milyen fogalmat kell mondani a feladat megcsinálása közben.

  Például „Öltsd ki a nyelved amennyire csak tudod, és közben mondj két dolgot, amit magaddal vinnél egy utazásra.” A játékosnak érthetően kell beszélnie. Aki érti az elhangzottakat, az gyorsan rácsap a játéktábla orrára, ami dudálva jelzi, hogy van megfejtő.

  Tovább

  Pukipopó

  Pukipopó egy éneklő malac, aminek ha megnyomják a pocakják, akkor énekelni kezd. Dobni kell a kockával és gyorsan tovább kell adni Pukipopót, mielőtt pukizik. Akinek a kezében pukizik, annak sajnos 1 korongot el kell vennie. A játék végén az nyer, akinek a legkevesebb korongja lesz!

  Szórakoztató parti-játék gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt! Az éneklő, pukizó malac dobálása igazán megnevetteti a játékosokat és az idő miatti versenyszellem pedig még izgalmasabbá varázsolja a játékot!

  Tovább

  Jó szórakozást kívánunk!

  Tekintsd meg a Piatnik party játékok teljes kínálatát! Megnézem a társasjátékokat

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: Piatnik Instagram

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: Piatnik Facebook

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: Piatnik Hírlevél