Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Családi játékok, amik feldobhatják a tanévkezdést!

  Piatnik
  2018.10.12 00:00
  Családi játékok, amik feldobhatják a tanévkezdést!
  Bizonyára nektek is volt már olyan, hogy kevésbé vártátok a tanévkezdést...

  Bizonyára nektek is volt már olyan, hogy kevésbé vártátok a tanévkezdést. Inkább élveztétek volna még a nyári szünetet és a szép időt, hisz sokszor nehezünkre esik újra belerázódni a pörgős hétköznapokba…

  Azonban az érdekesség, hogy számos módja van annak, hogy kis kedvet csináljunk hozzá, mégsem gondolunk rá előre. Megoldás lehet egy jó program a családdal, egy betervezett kirándulás a szabadba, ami egy picit még a nyári szünet és szabadság érzetét kelti, vagy akár segíthet benne egy jó kis családi játék is, amik egyetlen délután vagy néhány óra alatt kikapcsolnak bennünket. Legizgalmasabb családi játékok, amik feldobhatják a tanévkedzést!

  Activity® Family Classic

  Az Activity® Family Classic egy szórakoztató játék, amit az egész család együtt játszhat! 1980 új feladvány 330 kártyán. Ebből 110 Family kártya a felnőtteknek és 220 Junior kártya a gyerekeknek készült. Így mindenki egyforma esélyekkel vehet részt a játékban. A közös játékélmény hihetetlen szórakozást nyújt a családnak, amiben a játékosok célja, hogy csapatukat elsőnek juttassák a célba.

  TOVÁBB

  Tick tack bumm family

  Vidám szó- és ügyességi játék az egész családnak. Most kiderül, hogy ki gondolkodik a családban a leggyorsabban, ki az igazi szóakrobata, ki a legjobb rímelőművész, és kinek jár a legügyesebben a keze! A kocka megmutatja, hogy milyen feladat vár a játékosokra. Az időmérő itt is kíméletlenül ketyeg, és akinél lejár, annál robban a bomba!

  TOVÁBB

  Állatok a fedélzeten

  Egy vidám családi társasjáték, kedves állatokkal. Mindenki kap egy bárkát és megpróbál a bárkája fedélzetére minél több egzotikus állatot gyűjteni. Az egyes fajokból azonban nem lehet csak egy pár a fedélzeten. Az asztal közepére mindig új állatkártyák kerülnek, amiket a játékosnak csoportokra kell osztaniuk. A felosztásért élelmiszer láda a jutalom, az élelmiszer ládával lehet az állatokat a fedélzetre csalogatni. A játék akkor ér véget, amikor egy játékosnak sikerül a bárkáját teljesen megtöltenie állatokkal.

  
TOVÁBB

  Honeycombs

  „Méhkaptár – A játék” 52 hatszögletű lapkát tartalmaz. Az egyes lapkákon hat szimbólum jelenik meg különböző kombinációban, és minden kombináció csak egyszer fordul elő.A játékosok célja, a lapkákat úgy lefektetni egymás mellé, hogy minden egymással érintkező oldalon ugyanaz a szimbólum legyen. Minél több szimbólum egyezik meg, annál több pont jár érte.

  TOVÁBB

  Tekintsd meg a Piatnik parti játékok teljes kínálatát! Megnézem a társasjátékokat

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: Piatnik Instagram

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: Piatnik Facebook

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: Piatnik Hírlevél