Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  A nyári szünet sláger társasjátékai

  Piatnik
  2019.06.12 00:00
  A nyári szünet sláger társasjátékai
  Cikkükben összeszedtük a legizgalmasabb újdonságokat, amelyekkel remekül szórakozhatnak a gyerekek a nyári szünet során. Lássuk a nyár sláger játékait!

  Biztosan láttátok már, hogy számos új társasjátékkal bővült kínálatunk. Cikkükben összeszedtük a legizgalmasabb társasjáték újdonságokat, amelyekkel remekül szórakozhatnak a gyerekek a nyári szünet során. Lássuk a nyár sláger játékait!

  Pirate Ships

  Ebben az ügyességi társasjátékban kalózhajók kapitányainak a szerepébe bújhatunk, ahol célunk, hogy elsüllyesszük ellenfelünk hajóját. A játék elején fel kell építeni saját kalózhajónkat, majd ha ezzel végeztünk, akkor készítsük elő az ágyúgolyókat és indulhat a csata! A célunk, hogy a jól célzott lövésekkel eltaláljuk az ellenfél hajóját, és meggyengítsük azt. Az a játékos nyeri meg a csatát, aki az ellenséges hajó összes hajótestrészét úgy eltalálta, hogy abból csak egy kis evezős csónak marad. A bombasztikus kalózcsatára épülő társasjátékot már 5 éves kortól ajánljuk.

  Tovább a játékhoz!

  Kensington

  Ez a társasjáték visszarepít minket az időbe, méghozzá London Kensington negyedébe, ahol a XIX századi építészek szerepébe bújhatunk. A játék során a cél, hogy a rendelkezésre álló építőelemek ügyes elhelyezésével a legmodernebb és legmagasabb épületet építsük fel, és így a legtöbb pontot szerezzük meg. Bizonyos elemekért bónusz pontokat lehet szerezni, valamint egyes építőelemek nagyobb értékkel bírnak. Minden beépített ablakért, ajtóért és megépített szintért pontot gyűjtünk, így végül az lesz a nyertes, aki a játék végén a legtöbb pontot szerzete meg. A társasjátékot könnyen tanulhatósága miatt már 8 éves kortól ajánljuk.

  Tovább a játékhoz!

  Tick… Tack… Bumm Láncreakció

  A népszerű Tick Tack Bumm sorozat legújabb változata. Az izgalmas szólánc játékban a csavar, hogy miközben folytatni kell az adott kategóriához tartozó szóláncot, a bombát is tovább kell adnunk. A bombát átvevő játékosnak pedig az elhangzott szó utolsó betűjével kell egy új szót mondania az egyik szabad kategóriához. Így alakul ki a kirobbanó szólánc, amit nem szabad megszakítani. Ebben az őrületes versenyben a gyorsaság és a kommunikáció elengedhetetlen a győzelemhez. Ráadásul a bomba folyamatos ketyegése és az idő szorításán túl még irányváltoztató kártyát is rejt a társasjáték. A Tick Tack Bumm Láncreakció egy vidám partyjáték az egész családnak!

  Tovább a játékhoz!

  Micsoda Pech!?

  Biztosan mindenkivel megtörtént már, hogy ballábbal kelt, és úgy érezte egésznap üldözte a balszerencse. Ez történt a Micsoda Pech kártyajáték főszereplőjével, Palimadárral is, akinek szerencsétlen történetét a kártyák mesélik el. A játék során az osztó kitesz egy peches lapot az asztal közepére, majd sorban egymás után mindenki dönt róla, hogy elutasítja a kártyát és rátesz egy korongot, vagy elfogadja a kártyát a mínuszpontokkal együtt. A korongok pluszpontot jelentenek a kártyák pedig mínuszpontot, kivéve, ha sikerül egy egész sorozat peches lapot begyűjteni. A kártyajáték végén az győz, akinek a legkevesebb mínuszpontja lesz.

  Tovább a játékhoz!

  Bízunk benne, hogy találtatok olyan új társasjátékot, melyet kipróbáltok a nyár során! :) 

   

  Kattints, és tekintsd meg a legújabb Piatnik társasjátékokat! MEGNÉZEM AZ ÚJDONSÁGOKAT

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: PIATNIK INSTAGRAM

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: PIATNIK FACEBOOK

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: PIATNIK HÍRLEVÉL