Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Idén nyáron is vár a Solendon tábor

  Piatnik
  2020.04.16 00:00
  Idén nyáron is vár a Solendon tábor
  Solendon varázslatos világa idén nyáron is megnyílik a gyerekek előtt! Ismerd meg a kalandokban és legendákban gazdag tábor részleteit cikkünkben.

  Solendon varázslatos világa idén nyáron is megnyílik a gyerekek előtt! Július elején egy héten keresztül a résztvevők játszva tanulhatnak meg sok újdonságot magukról, egymásról, a csoportdinamikáról, emellett pedig kiszakadnak kicsit a megszokott, hétköznapi életből.

  Mit kell tudni a táborról?

  A táborban a gyerekek három csoportra osztva ismerkedhetnek meg Anura varázslatos világával. Egy hét alatt kitanulnak egy-egy ősi solendoni szakmát, különleges kalandokba vesznek részt, ha kell, alkudoznak törpökkel, kézműveskednek tündérekkel, vagy versenyeznek orkokkal. Közben megismerik társaikat, saját maguk egy eddig ismeretlen oldalát, és életre szóló barátságokat kötnek.

  Időpont: 2020. július 4. és 11. között várja a mesés Solendon tábor a gyerekeket Terecsenyben.

  Hogyan telnek a gyerekek mindennapjai?

  Délelőttönként csoportokban fognak különböző drámapedagógiai-, kézműves-, és fantáziafoglalkozáson részt venni. Ebéd után minden nap lesz szieszta, ami alatt hazatudnak telefonálni akár saját telefonon, akár rajtunk keresztül.

  Délutánonként és esténként közös játékokkal készülnek a szervezők, mint például számháború, festékcsata és különböző sport programok.

  Ha az időjárás is engedi, és nem lesz tűztilalom, minden estét tábortűzzel zárnak, ami körül énekelnek, és meghallgatnak egy-egy legendát Solendon világából.

  Kiknek ajánljuk a Solendon tábort?

  Minden olyan 10-14 év közötti fiatalnak, aki szeret fantázia világokat létrehozni, aki szeret játszani, szeret küzdeni, szereti a legendákat és szeretne egy új közösség része lenni. A táborba 20-25 fő jelentkezését várják, így családias mégis izgalmas élményekben és kalandokban vehetnek részt a gyermekek.

  További, részletes információt a tábor oldalán találtok: Érdekelnek a részletek

   

  Kattints, és tekintsd meg a Piatnik legújabb társasjátékait: MEGNÉZEM AZ ÚJDONSÁGOKAT

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: PIATNIK INSTAGRAM

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: PIATNIK FACEBOOK

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: PIATNIK HÍRLEVÉL