Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Idén is vár a Társasjátékos Olympia!

  Piatnik
  2019.06.12 00:00
  Idén is vár a Társasjátékos Olympia!
  Az idei évben is megrendezésre kerül a több éves hagyománnyal rendelkező Társasjátékos Olympia. Az esemény részleteiről cikkükben olvashattok.

  Az idei évben is megrendezésre kerül a több éves hagyománnyal rendelkező Társasjátékos Olympia. A Nebuló XXI. Alapítvány célja a Társasjátékos Olympia szervezésével, hogy a társasjátékozás ismertségét tovább növeljék illetve, hogy egész évben minél több embert ültessenek asztalhoz, hogy társasjátékokat játsszon.

  Hogyan lehet jelentkezni az eseményre?

  A Társasjátékos Olympiának társasjátékos klubok, egyesületek, iskolák adnak helyet, ahol a részt vevők tanulótársaikkal, klubtársaikkal mérhetik össze tudásukat. Ha részt vennétek az Olympián, akkor nincs más dolgotok, mint a lakóhelyetekhez legközelebbi, vagy a már megszokott helyszínen jelentkezni a versenyre. A GameRelation alkalmazás segítségével könnyen megtalálhatjátok a közeli társasjátékos helyeket, valamint versenyfelhívásokat.

  Ha részt vesztek az Olympián, akkor a lejátszott meccseket rögzítenetek kell az alkalmazásban, majd hitelesíttetni az eredményt, mely feltétele a Társasjátékos Olympián való részvételnek. A potenciális társasjátékok aktuális listája is a GameRelation oldalán tekinthető meg, ami folyamatosan bővül.

  Május 1-től a társasjátékos hitelesítő helyeken már megkezdődtek a Társasjátékos Olympiai versenyek. Szeptember 1. és november 16. között a Társasjátékos Olympiai bajnokságok kerülnek megrendezésre, melyekre a szervezők a GameRelationben szerzett pontok alapján hívják meg a versenyzőket. Végül november 24-én a VIII. Társasjátékok Ünnepén kerül sor az eredményhirdetésre és díjkiosztóra.

  Tegyétek próbára magatokat ti is a Társasjátékos Olympián!

  További információt a rendezvényről itt találtok

  Forrás: Nebuló XXI. Alapítvány weboldala.

  Kattints, és tekintsd meg a Piatnik széles társasjátékok kínálatát! MEGNÉZEM A TÁRSASJÁTÉKOKAT

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: PIATNIK INSTAGRAM

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: PIATNIK FACEBOOK

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: PIATNIK HÍRLEVÉL