Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  A legizgalmasabb készségfejlesztő játékok!

  Piatnik
  2019.02.14 00:00
  A legizgalmasabb készségfejlesztő játékok!
  A készségfejlesztő játékok által a gyerekek szinte észrevétlenül tanulnak és fejlődnek, miközben remekül szórakoznak, a társasjátékok ráadásul hatással vannak a gyermekek értelmi fejlődésére és hozzájárulnak a kreativitás fejlesztéshez is.

  A készségfejlesztő játékok által a gyerekek szinte észrevétlenül tanulnak és fejlődnek, miközben remekül szórakoznak, a társasjátékok ráadásul hatással vannak a gyermekek értelmi fejlődésére és hozzájárulnak a kreativitás fejlesztéshez is. A készségfejlesztő játékok mind emellett a figyelem, emlékezet, írás- és olvasás, számolási és szociális készségek elősegítését is nagyban támogatják.

  Blanko Junior – készségfejlesztő szójáték kicsiknek!

  Ez a játék olyan kisgyermeknek készült, akik még csak most ismerkednek a betűk világával. Az első szavak megalkotása nem csak sikerélményt nyújt a gyermekeknek, hanem játékos módon készíti fel őket az iskolai feladatokra. A Balnko Junior társasjátékkal a gyerekek izgalmasan gyakorolhatják a betűk felismerését és a szóalkotást, melyben képek és előre beírt betűk segítik őket.

  Tovább a játékhoz!

  Blanko – fergeteges szójáték az egész családnak!

  Ha családi készségfejlesztő játékot keresel, akkor a Blanko remek választás! A játékban minden szónak külön pontértéke van, a különböző variációk lehetősége pedig szinte kimeríthetetlen. A cél, hogy a játékosok a lehető legnagyobb pontértékkel minél több szót alkossanak és kapcsoljanak össze, miközben a Blanko feliratú mezőket elfoglalják a játéktáblán. A játék végén az nyer, aki a legtöbb pontot szerezte. A Blankoval játszva fejleszthető a logikai és kombinációs készség!

  Tovább a játékhoz!

  Rummikub Mini – kihívásokkal teli számjáték, ami bárhol játszható

  Rendkívül népszerű készségfejlesztő játék, mert soha nem ismétli önmagát, és igen nagy logikai készséget igényel! A Rummiub Mini egy kihívásokkal teli családi számjáték, melyben számkombinációkat és számsorokat kell alkotni. Aki logikusan gondolkodik és elsőként teszi le az összes játéklapját, az nyer! A Rummikub Mini játékában ráadásul akár 6 játékos is részt vehet, ezzel megfűszerezve az izgalmakat, kis mérete miatt pedig bárhová elvihető! Ez a társas órákig tartó izgalmas játékot nyújt.

  Tovább a játékhoz!

  Webáruházunk kínálatában számos logikai és készségfejlesztő játék közül választhatsz, akár kicsiknek, akár nagyoknak, akár az egész családnak keresel fejlesztő társasjátékot.

   

  Kattints, és tekintsd meg a Piatnik készségfejlesztő társasjátékok teljes kínálatát! Megnézem a társasjátékokat

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: Piatnik Instagram

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: Piatnik Facebook

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: Piatnik Hírlevél