Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Készségfejlesztő társasjátékok kisiskolásoknak

  Piatnik
  2020.08.17 00:00
  Készségfejlesztő társasjátékok kisiskolásoknak
  Érdemes játékos módszerekkel fejleszteni a iskolás gyermekünk szókincsükét, figyelmét, kommunikációját és a memóriáját, ehhez nyújtanak segítséget a fejlesztő játékok.

  A gyerekek mindennapjait a játék határozza meg, éppen ezért érdemes játékos módszerekkel fejleszteni a szókincsüket, figyelmüket, kommunikációjukat és a memóriájukat, ehhez nyújtanak segítséget a fejlesztő játékok. Továbbá a társasjátékok hozzájárulnak a kreativitás fejlesztéséhez is, hiszen egyes játékok esetében a képzelet és fantázia nagy jelentőséggel bír. Ennek köszönhetően hosszú távon a játékok képesek elősegíteni az írás, olvasás és számolás elsajátítását.

  Cikkünkben összeszedtük, mely társasjátékokat ajánljuk kisiskolásoknak a készségük fejlesztésére!

  Solo Mino – kedvencünk most dominójáték formábanSolo mino

  A világ egyik legkedveltebb kártyajátéka, ebben a kiadásban dominójátékként funkcionál! A játékosok egymás után teszik le a dominókártyákat. Aki ügyesen használja az akciókártyáit, az megváltoztathatja a játék irányát, kicserélheti lapjait egy játékostársával, vagy akár mindenkivel felvetethet egy lapot. A játékot az nyeri, akinek elsőként elfogynak a lapjai. Ezt a társasjáték remekül fejleszti a kisiskolások figyelmét és problémamegoldó képességét!

  Érdekel a játék

   

  Activity Junior - kreativitás fejlesztés szórakoztatóanActivity® Junior

  Az Activity Junior társasjáték kifejezetten az általános iskolás korosztálynak készült, ebből kifolyólag a feladványok a gyerekek szókincséhez és képzelőerejéhez vannak igazítva. A játékban a gyerekeknek fogalmakat kell szavakkal körbeírni, elmutogatni, vagy lerajzolni úgy, hogy csapattársaik meg tudják fejteni őket. A parti játék 330 szókártyát tartalmaz 990 kifejezéssel és 8 éves korosztálytól nyújt igazi szórakozást. Kitörő nevetés, alapos fejtörés kíséri az Activity Junior társasjátékot, és akik először érnek be a célba, megnyerik a játékot!

  Érdekel a játék

   

  Quartex – az izgalmas lapkajátékQuartex

  A Quartex egy remek logikai játék, ahol a különböző lapkákat úgy kell elhelyezni, hogy kiegészítsék a sarkuknál levő szimbólumokat. A kész szimbólumok pontokat érnek, ugyanakkor nem egy formán! Ezért a játék során jól kell taktikázni a rendelkezésre álló lapkákkal, hogy a lehető legtöbb pont gyűljön össze. Az a győztes, akinek a játék végéig a legtöbb pontja van. Ráadásul ez a készségfejlesztő játék most 39% kedvezménnyel vásárolható meg webáruházunkban.

  Érdekel a játék

   

  Rummikub Mini – kihívásokkal teli számjátékRummikub Mini

  Rendkívül népszerű készségfejlesztő játék, mert soha nem ismétli önmagát, és igen nagy logikai készséget igényel! A Rummiub Mini egy kihívásokkal teli családi számjáték, melyben számkombinációkat és számsorokat kell alkotni. Aki logikusan gondolkodik és elsőként teszi le az összes játéklapját, az nyer. A Rummikub Mini játékában ráadásul akár 6 játékos is részt vehet, ezzel megfűszerezve az izgalmakat, kis mérete miatt pedig bárhová elvihető! Ez a társas órákig tartó izgalmas játékot nyújt és nagyban hozzájárul a számolás és így az egyszerű matematikai műveletek elsajátításához.

  Érdekel a játék

   

  Repello – könnyed logikai-taktikai játék Repello

  A játék elején mindenki egy korongokkal teli toronnyal rendelkezik, s ahogy lépkedtek, úgy kerülnek elszórásra a különböző korongok. Ha ügyesen taktikáztok, akkor a torony léptetésével láncreakció indul be, mely végig gyűrűzik az egész játékterületen, és így értékes korongok hullnak le a tábla szélein. A tábláról lelökött korongok pontokat érnek, és a játékot az nyeri, akinek a legtöbb pontot sikerül összegyűjtenie. Ennek a társasjátéknak a különlegessége, hogy akár 4-en is játszható, így a gyerekek mellett a felnőtteknek is tartogathat izgalmakat.

  Érdekel a játék

   

  Webáruházunk kínálatában számos logikai és készségfejlesztő játék közül választhatsz, akár kicsiknek, akár nagyoknak, akár az egész családnak keresel fejlesztő társasjátékot.

   

  Kattints, és tekintsd meg a Piatnik készségfejlesztő társasjátékok teljes kínálatát! MEGNÉZEM A TÁRSASJÁTÉKOKAT

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: PIATNIK INSTAGRAM

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: PIATNIK FACEBOOK

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: PIATNIK HÍRLEVÉL