Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Hónap kedvencei!

  Piatnik
  2018.11.20 00:00
  Hónap kedvencei!
  Elhoztuk nektek játék katalógusunk újdonságait, melyek között a hónap kedvenc társasjátékait is megtalálhatjátok.

  Biztosan sokan láttátok, hogy már elérhető online is új katalógusunk, amiben számos újdonságot is megtalálhattok. Sok hazai és külföldi játék került előtérbe, melyeknek gyorsan nő a népszerűsége.

  El is hoztuk most nektek a legkedveltebbeket!

  Atlantica

  Atlanticának legalább annyi legendája van, mint azoknak a száma, akik az eltűnt szigetvilág után kutatnak. A játékosok egy-egy kutatócsoport vezetőjének a szerepébe bújnak, és a tenger mélyén rejlő kincsek után kutatnak. Búvárokat toboroznak, teherhajókat bérelnek azért, hogy megtalálják a felbecsülhetetlen értékű leleteket. Sietniük kell, mert egy közeledő hurrikán miatt a kutatómunkát abba kell hagyni.

  Kinek sikerül a legértékesebb kincseket megszerezni, a hajókra rakodni és a legtöbb tudást megszerezni?

  Játékhoz!

  Stone Age - Jubileumi kiadás

  Limitált kiadás a STONE AGE játék 10 éves évfordulója alkalmából. A játék egy téli és egy nyári játékvariációt, valamint két kiegészítést tartalmaz: Az igluk és a Vad­állatok. Minden kornak megvannak a maga különleges kihívásai. A kőkorszak a kez­detleges földművelésről, a hasznosítható nyersanyagok felhasználásáról és a kuny­hóépítéséről ismert. A kereskedelem is fellendül, és az egyik civilizációs vívmányt a másik követi. De a hagyományos kész­ségekre, mint például a vadászatra is szükség van a törzs élelmiszerrel való ellátása érdekében.

  A játékosok feladata, hogy megfeleljetek ezeknek a kihívásoknak. Több út vezet a célig, és mindenki a saját útján érheti el a célját.

  Játékhoz!

  Carcassone - Amazonas

  Egy önálló Carcassonne játék, ahol a játékosok belevetik magukat a dél-amerikai esőerdőbe. Minden húzás után letesznek egy "tájlapkát", így fedezik fel a dzsungelt, a falvakat, a mellékágakat és magát az Amazonast is. A követőiket ráteszik egy falura vagy egy mellékágra, táboraikat a pedig a dzsungelben állítják fel. Mindezekkel egy időben lefelé eveznek az Amazonason. Ez pontokat jelent a játék közben, és majd a végén is.

  Játékhoz! 

   

  Kattints, és nézd meg az Agent Undercover party játékot! Megnézem a társasjátékot

  Kattints, és tekintsd meg a Piatnik party játékok teljes kínálatát! Megnézem a party játékokat

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: Piatnik Instagram

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: Piatnik Facebook

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: Piatnik Hírlevél