Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Rólunk írták

  GAMESTAR

  A ködbe zárt Carcassonne

  Több mint húsz év eltelt már azóta, hogy megjelent Klaus-Jürgen Wrede játéka, a Spiel des Jahres-díjas Carcassonne, de népszerűsége azóta is töretlen. Nem sok olyan társas létezik, aminek tíz nagyobb és ennél is több mini kiegészítője jelent meg, készült belőle Star Wars-os, téli, őskori, esőerdős, szafaris, és ki tudja még, hány különböző variáció, és 2006 óta minden évben egy hivatalos világbajnokságon mérik össze tudásukat a világ legjobbjai.

  GAMESTAR

  THE CREW - A MÉLYTENGERI KÜLDETÉS

  2019-ben jelent meg az első The Crew, ami a következő években rengeteg jelölést kapott és díjat nyert, a Mensa társasjátékdíj zsűrije idén a legjobb logikai játéknak választotta. Pedig alapvetően egészen egyszerű, működése nem kimondottan forradalmi, de alkotói ügyesen használták fel a széles körben ismert ütésvivős mechanikát egy kooperatív játékhoz, remekül építettek rá egy hosszú kampányt, melynek során amellett, hogy egy érdekes történet bontakozik ki, mindig más és más feladatokat kell teljesítenünk, méghozzá úgy, hogy nem kommunikálunk társainkkal.

  PC GURU

  Aranyásók: A sötét barlang

  Aki játszott valamelyik Aranyásók-játékkal, az nagyjából már tudja, hogy mire számíthat az Aranyásók: A sötét barlangtól. Adott két törpe-klán, melyek tagjai olykor egymás rovására, de lehetőleg a másik előtt igyekszenek kijutni egy tárnából, annyi arannyal, amennyit csak be tudnak szuszakolni a zsákjukba. És hogy ne legyen olyan egyszerű a történet, senki sem tudja, hogy ki melyik klánhoz tartozik valójában… legalábbis eleinte.

  PC GURU

  The Crew: A mélytengeri küldetés

  Sikerjátéknak közvetlen folytatást gyártani talán nem a leghálásabb feladat, a The Crew pedig a siker definíciója: a 2020-ban, a társasjáték-ipar legnagyobb presztízsét, a Kennerspiel des Jahres-díjat bezsebelő The Crew – Küldetés a 9. bolygóhoz ugyanakkor bebizonyította, hogy egy borzasztóan egyszerű alapötletből is ki lehet hozni valami egészen fantasztikusat. Egy évvel a hazai megjelenés után pedig új formában térhetünk vissza zseniális játékmenetéhez.

  PC GURU

  A ködbe zárt Carcassonne

  Nem feltétlen lenne indokolatlan azt hinni, hogy még csak most léptünk túl a Y2K, avagy a 2000. év informatikai problémáján, ha abból indulnánk ki, hogy mekkora aktivitás veszi körül jelenleg a Carcassonne-t, az ezredforduló idején megjelent, rövid időn belül ikonikussá vált társast. Hiszen a német játéktervező, Klaus-Jürgen Wrede életművének csúcsa tavaly egy, a 20. születésnapját ünneplő jubileumi kiadással jelentkezett, idén nyáron pedig itthon is megjelent ennek BigBox verziója, amely az alapjáték mellett annak összes kiegészítőjét is egy tető alá hozta.

  PC GURU

  PC GURU: Double Donkey

  Mindannyian szamarak vagytok… – kezdi a szabályfüzet, csacsi-rajongó Kedvesem pedig egyből rávágta, hogy kell a játék, ami eredetileg bodakhoz ment volna. Hozzáteszem, hogy nagy gondot neki sem jelentett, mert éppen betemette a társas- és kártyajáték-halom, ami beérkezett, így örömmel csökkentette akár egyetlen darabbal a várakozók számát. Mi pedig boldogan szamárkodtunk ...

  PC GURU

  PC GURU: Vigyáz(z) 6!

  Hogy miért pont ezt a magyar címet választották a Vigyáz(z)6!-nak, az számomra egy kisebb rejtély. A hatost még értem, de vigyázni hiába vigyázunk, előbb-utóbb muszáj lesz áldozatot hoznunk. Kivéve persze, ha nagyon ügyesek vagyunk, vagy sokan verődünk össze, mert a játékot akár tízen is játszhatjuk egyszerre – és bár a nagy létszám általában a partijátékok jellemzője, a Mensa Select díját is elnyert kártyajáték bizony képes rá, hogy gondolkodásra kényszerítsen.

  PC GURU

  PC GURU: Soulmates

  A Chili Island játékaitól megszokhattuk, hogy a társasjátékoknak sokkal inkább a „társas” felére koncentrálnak, mintsem az összetett játékmechanikákra. Nincs ez másként a Soulmates esetében sem, mely egy tipikusan közösségi élmény, szociális játék, melyben nemcsak kisebb baráti társaságok, hanem párok is felmérhetik, hogy mennyire ismerik egymást – prózaibban szólva, megtudhatjuk, hogy ki kinek a lelki társa.

  Telex

  Telex: Old London Bridge

  A modern társasjátékoknak két nagy típusát szokás megkülönböztetni, ezeket eurónak meg ameritrashnek nevezik. Az utóbbi, nem kicsit degradáló elnevezés azokra a játékokra vonatkozik, amik valamilyen dolgot (jellemzően háborút vagy a gazdaságot) próbálnak meg minél jobban modellezni, a szabálykönyvük vastag, sok benne a kivétel, a speciális eset, egy parti akár fél napig is eltarthat, és jellemző bennük a sok közvetlen konfliktus a játékosok között

  PC GURU

  PC GURU: Savannah Park

  Nem ritka, de azért nem is nevezhető teljesen sztenderdnek az, ha egy szerzőpáros nemcsak egy-két alkalommal, de szó szerint akár évtizedeken át is hajlandó együtt dolgozni, és ezen kooperáció gyümölcsei tartanak egy bizonyos szintet. A német Wolfgang Kramer és Michael Kiesling ráadásul sok éven át csak telefonon és faxon át tartotta egymással a kapcsolatot, ez azonban nem akadályozta meg őket abban, hogy a társasjátékok világát maradandó élményekkel gazdagítsák, immáron évtizedek óta, amikor épp nem önállóan teszik ugyanezt. Ehhez pedig most még az állatok segítségét is igénybe veszik.

  PC GURU

  PC GURU: Silent Planet

  A tudomány és a science fiction sok mindent elképzelt már a nem szénalapú életformáktól kezdve a teljes csillagok energiáját elnyelő erőműveken át a gyűrűvilágokig, így miért is ne létezhetne egy olyan bolygó, ami teljesen csendes? A Silent Planet, avagy a Piatnik játéka éppen egy ilyen égitesten játszódik, a közös feladatunk pedig az, hogy kis csapatokat állítsunk össze az életformákból.

  PC GURU

  PC GURU: Carcassonne BigBox

  Csupán egy éve annak, hogy minden idők egyik legismertebb és legsikeresebb társasa jubileumi kiadást kapott, de már ez a relatíve kevéske idő is elég volt ahhoz, hogy a Carcassonne visszatérjen, méghozzá nem is akármilyen formában.

  PC GURU

  PC GURU: Pot Pourri

  Főzős társas van egy pár, többnyire nem is rosszak, de ahogy fűszerből és különleges adalékokból, úgy extra mechanikából vagy ötletből is mindig hozzá lehet valami újat adni a már ismert recepthez. És a Pot Pourri étterem szakácsaként pontosan ezt fogjuk tenni, méghozzá riválisaink társaságában, miközben konyhai tudományunkkal a neves étteremkritikust, Gustav Germöt igyekszünk levenni a lábáról.

  PC GURU

  PC GURU: Bohnanza 25 éves jubileum

  Az eltelt 25 év alatt a szorgos babtermelők számtalan babot ültetek és nagy termést szüreteltek!. Nagyon tévedsz, ha azt gondolod, hogy a bab egy egyszerű zöldség. A Bohnanza-ban minden a babtermesztésről és a kereskedelemről szól. A célod a lehető legjövedelmezőbben eladni a babot. Minél több bab van a szántóföldeden egyfajtából, annál több tallért kapsz érte. De vigyázz, könnyen előfordulhat, hogy idő előtt kell betakarítanod.

  PC GURU

  PC GURU: Turtle Bay

  Bár a tengeri teknősök életük nagy részét a tengeren töltik, a nőstények évente meglátogatják szülőhelyük strandjait, hogy tojást rakjanak, ezzel pedig a tengeri teknősök következő generációja életre keljen.

  PC Guru

  PC Guru: Stone Age Jubileum

  Több mint egy évtizedes születésnapját ünnepli a munkáslehelyezős játékok egyik alapműve, a modern klasszikusnak számító Stone Age!

  PC Guru

  PC Guru: Equinox

  Egy klasszikus játékfejlesztő igazi klasszikust porolt le. Ismerd meg Equniox játékunkat a PC Guru bemutatásában!

  Könyvutca blog

  Játszik a család: Catan logikai rejtvények

  A Könyvutca csapata ezúttal Catan újdonságunkat, a Catan - Logikai rejtvények játékunkat mutatja be közelebbről.

  PC Guru

  PC Guru: The Crew - Küldetés a 9. bolygóhoz

  Irány a végtelen űr, ahol a legendás kilencedik bolygó felfedezése a feladat. Ismerd meg újdonságunkat a PC Guru csapatától!

  PC Guru

  PC Guru: Scrap Racer

  A Scrap Racer során különféle állatok versenyeznek egymással, változatos tákolmányokban, egy az utolsó körig kiélezett versenyben.

  PC Guru

  PC Guru: Catan - Logikai rejtvények

  Ezúttal a logikai játékok világában elevenedik meg a kereskedők, falvak, települések világa. Ismerd meg újdonságunkat a PC Gurutól!

  PC Guru

  PC Guru: Top 5 stratégiai/családi játékok a Piatniktól

  A PC Guru csapata összeszedett 5 kihagyhatatlan játékot kínálatunkból, melyek remek szórakozást biztosíthatnak az év bármely napján!

  PC Guru

  PC Guru: Top 5 gyerekjátékok a Piatniktól

  A gyerekeknek szánt társasjátékok közül válogattunk ki ötöt, melyek szerintünk a legjobb bevezetők és karácsonyi ajándékok lehetnek.

  Könyvutca blog

  Játszik a család: Ubongo

  A Könyvutca csapata Ubongo családi társasjátékunkakat ismerteti blogcikkében.

  PC Guru

  PC Guru: Kokopelli

  A PC Guru szerint Kokopelli egy könnyed taktikázós-szettépítős kártyajáték. Ismerd meg közelebbről te is!

  PC Guru

  PC Guru: Color Code

  Ismerd meg újdonságunkat, a Color Code játékunkat közelebbről a PC Guru csapata által.

  Könyvutca blog

  Játszik a család: Smart10 - Family

  A Könyvutca csapata ezúttal a Smart 10 Family kiadásával kapcsolatos tapasztalatait mutatja be.

  PC Guru

  PC Guru: Ubongo

  Ismerd meg az Ubongo családi társasjátékunkat közelebbről a PC Guru bemutatásában.

  Könyvutca blog

  Játszik a család: Day & Night és Jinx

  A Könyvutca csapata ezúttal a Day and Night és a Jinx kártyajátékokat mutatja be közelebbről.

  PC Guru

  PC Guru: Carcassonne - jubileumi kiadás

  Ismerd meg a jubileumi és exkluzív Carcassonne kiadást közelebbről a PC Guru bemutatásában.

  PC Guru

  PC Guru: My City

  A My City egy "legacy" típusú játék. Ez azt jelenti, hogy a játék minden jelenettel változik és fejlődik 24 jeleneten keresztül.

  PC Guru

  PC Guru: Carnival of Monsters

  A Carnival of Monsters egy izgalmas szörnyparádét tartogat, amiben a Királyi Szörnytani Egyesület szörnytan szakértői közé szeretnétek bekerülni.

  PC Guru

  PC Guru: Skylands

  A Skylands világa széthullott, és a lakosokra vár az a feladat, hogy a töredékekből felépítsék a Skylands világát.

  PC Guru

  PC Guru: Century Fűszerút

  A Century Fűszerút, egy egyszerű szabályokkal rendelkező stratégiai játék, ami az évszázadokkal ezelőtti fűszerkereskedelemre nyúlik vissza.

  PC Guru

  PC Guru: Speedy Roll

  Ismerd meg Speedy Roll társasunkat, mely 2020-ban elnyerte az Év Gyerekjátéka díjat!

  PC Guru

  PC Guru: Exit

  Az EXIT társasjátékoknak köszönhetően a szabadulószoba adta élmény és izgalmak már az otthonotokban is elérhetőek!

  PC Guru

  PC Guru: Underground Panic

  Az Underground Panic egy igazán szórakoztató társasjáték, amiben a játékosok célja, hogy végigvezessék az összes ürgét a járatokon.

  PC Guru

  PC Guru: Roundforest

  Egy tarisznyával indultok útnak a Kerekerdőbe, a célotok, hogy összegyűjtsetek három aranyalmát és átadjátok az Erdő Szellemének.

  PC Guru

  PC Guru: MiniCity

  A Minicity egy vidám játék, amiben a játékosoknak taktikusan kell megtervezniük a lépéseiket.

  PC Guru

  PC Guru: Rejtély a babaházban

  A Rejtély a babaházban nagyszerű, nyomozós társasjáték az egész család számára!

  PC Guru

  PC Guru: Rune Stones

  A Rune Stones játékban druidák szerepébe bújva bizonyíthatjátok, hogy mennyire ismeritek a rúnakövek hatalmát.

  PC Guru

  PC Guru: Lupos

  Kis farkasok és nagy farkasok együtt, összedolgozva járják az éjjeli erdőt, hogy megidézzék Lupost, a legendás falkavezért.

  PC Guru

  PC Guru: Adventure Games

  Az Adventure Games kiadásaiban a klasszikus PC-s kalandjátékok játékmenete elevenedik meg az asztalokon!

  PC Guru

  PC Guru: Hadara

  A Hadara stratégiai játék a Föld kultúráinak és országainak fejlődésének a világába repíti vissza a civilizáció építő játékosokat.

  PC Guru

  PC Guru: Istanbul

  Ebben a játékban ambiciózus kereskedők szerepébe bújva kell győzedelmeskedni az isztambuli kereskedőnegyedben.

  PC Guru

  PC Guru: Imhotep

  Az Imhotep játékban a múltba repülünk vissza, egészen az ókori Egyiptomig, ahol híres építőmesterré kell válnunk.

  PC Guru

  PC Guru: Mennyei Ser

  AHeaven & Ale-ben az a cél, hogy a mi kolostorunk főzze a legfinomabb sört.

  PC Guru

  PC Guru: Tubyrint

  A Tubyrinth logikai játék, ahol a játékosok egyszerre építik a tábláikon a csővezetéküket.

  PC Guru

  PC Guru: Reworld

  Pakolj teli egy gigantikus űrhajót, és hódítsd meg az Eurybia bolygót a Reworld társasban!

  PC Guru

  PC Guru: Alhambra

  Világraszóló verseny az Ibériai-félszigeten: építsd fel a legimpozánsabb Alhambrát a stratégiai játékban!

  PC Guru

  PC Guru: Stone Age Junior

  A Stone Age Junior játékban Jono és Jada repíti vissza a gyermekeket a kőkorszakba.

  PC Guru

  PC Guru: Stone Age

  A Stone Age stratégiai játék egy izgalmas utazásra hív a múltba. Ismerd meg a társast a PC Guru által!

  PC Guru

  PC Guru: Marco Polo

  80 nap alatt a Föld körül helyett 4 éven át Eurázsiában. Ismerd meg játékunkat a PC Guru bemutatásában!

  PC Guru

  PC Guru: Camel Up 2.0

  A Camel Up 2.0 az „Év játéka” díjjal kitüntetett Camel Up játék izgalmasabb és látványosabb verziója.

  PC Guru

  PC Guru: Lighthouse Run

  Ismerjétek meg izgalmas családi társasjátékunkat a PC Guru bemutatásában!

  PC Guru

  PC Guru: Aranyásók Elfeledett Bányák

  Ismerjétek meg önálló, kalandokkal teli családi társasjátékunk, mely az aranyásók világában játszódik!

  KÖNYV UTCA

  Játszik a család: Copenhagen

  Ismerjétek meg új stratégiai-családi társasjátékunkat egy játékos család szemszögéből.

  KÖNYV UTCA

  Játszik a család: Blue Banana

  A díjnyertes Blue Banana társasjátékunk a Könyv utca blog bemutatásában.

  KÖNYV UTCA

  A fa alá - karácsonyi játék ajánló

  A Könyv utca blog írói különleges ajándék és játék ajánlója az ünnepekre vonatkozóan.

  KÖNYV UTCA

  Játszik a család: Underground Panic

  Ismerjétek meg új családi társasjátékunkat egy igazán játékos család szemszögéből.

  KÖNYV UTCA

  Játszik a család: Kensington

  Újdonságunk, a tetrisz elemekre épülő Kensington társasjátékunk bemutatása a Könyv utca kiadásában!

  KÖNYV UTCA

  Játszik a család: 1,2,3 és High Voltage

  Új családi játékaink: az 1,2,3 és a High Voltage izgalmas bemutatása.

  KÖNYV UTCA

  Játszik a család: Memofant

  A memóriafejlesztő Memofant társasjáték bemutatása egy játékos család szemszögéből.

  KÖNYV UTCA

  Játszik a család: Skylands

  Új startégiai játékunk, a Skylands izgalmas bemutatása a Könyv utca blog íróitól.

  KÖNYV UTCA

  Játszik a család: PiratenShips

  A bombasztikus kalandokban gazdag PiratenShips társasjáték bemutatása a Könyv utcától.

  KÖNYV UTCA

  Játszik a család: Tick...Tack... Bumm Láncreakció

  A "Tick.. Tack.. Bumm" sorozat legújabb tagjának bemutatása a Könyv utca blog íróitól.

  KÖNYV UTCA

  Játszik a család: Cloud Mine

  Izgalmas bemutató egy fantáziadús újdonságról a Könyv utcától.

  ManóProgram

  Mouse in the House - Egér a házban

  Olvasd el a ManóProgram ismertetőjét a Mouse in the House társasjátékról.

  ManóProgram

  BeeSmart társasjáték

  Ismerd meg a BeeSmart társasjátékot közelebbről a ManóProgram bemutatásában.

  Könyv utca

  Játszik a család: Új játékok érkeztek!

  Olvasd el a Könyv utca izgalmas társasjáték bemutatóit.

  Könyv utca

  Játszik a család: Mercado

  Tekintsd meg a Mercado stratégiai társas ismertetőjét a Könyv utca oldalán.

  Könyv utca

  Játszik a család: Coral Party

  Coral Party társasjáték a Könyv utca bemutatásában.

  Könyv utca

  Játszik a család: Cookie Box

  Különleges sütibemutató a Könyv utca blog íróitól.

  Könyv utca

  Játszik a család: Bee Smart és Jungle trip

  Bee smart és Jungle trip családi társasjáték a Könyv utca bemutatásában.

  Könyv utca

  Játszik a család: Új társasjátékok érkeztek!

  Olvasd el 5 izgalmas társasjátékunk ismertetőjét a Könyv utca oldalán.

  Felelős Szülők Iskolája

  Színes, rágható és még fejleszt is a Clemmy építő!

  Clemmy építőkockák bemutatása a Felelős Szülők Iskolája oldalán.

  JEM Magazin

  Játéktervezői pályázat | 20 éves a Piatnik Budapest Kft.

  Tekintsd meg a JEM Magazint, melyben társasjáték-fejlesztői versenyt hirdetünk.

  Metropol

  Társasjáték az egész világ

  Ismerd meg közelebbről az „International Tabletop Day” eseményt.

  Felelős Szülők Iskolája

  Grimassimix játék

  Olvasd el Grimassimix játék bemutatását a Felelős Szülők Iskolája oldalán.

  Felelős Szülők Iskolája

  20 éves a Piatnik Budapest Kft.

  Ismerd meg közelebbről cégünk és tevékenységünk a Felelős Szülők Iskolája oldalán.

  Felelős Szülők Iskolája

  Raketofix játék

  Ismerd meg a Raketofix társasjátékot a Felelős Szülők Iskolája bemutatásában.

  Felelős Szülők Iskolája

  Móka, kacagás és tanulás = Activity

  Miért is népszerűek az Activity játékok? A Felelős Szülők Iskolája oldalán kiderül.

  Felelős Szülők Iskolája

  Klasszikus játékok, kicsit másként

  A Piatnik Classic sorozatának ismertetése a Felelős Szülők Iskolája weboldalán.

  Felelős Szülők Iskolája

  Kvízjátékok

  Kvízjátékok bemutatása a Felelős Szülők Iskolája oldalán.

  Life

  Játék az élet - de mikor milyen játékot válasszunk?

  Tudd meg milyen típusú játékokat érdemes választani a különböző életkorokhoz vonatkozóan.

  Bezzeganya 

  Nyolc perces birodalom

  Olvasd el a Nyolc perces birodalom társas bemutatását a Bezzeganya oldalán.

  eletforma.hu 

  Hétperces kampány

  Ismerd meg közelebbről a Hétperces kampányt, mely elősegíti közös idő tartalmas eltöltését.

  Origo

  Lovagos, útonállós, kirakós, gondolkozós: bemutatjuk a Carcassone-t

  A varázslatos Carcassone társasjáték ismertetője az Origo oldalán.

  Index

  Lift it! | Ciúb | Push the Monster társasjátékok

  Ismerd meg társasjáték újdonságainkat az Index íróinak bemutatásában.

  Manóprogram

  Splatto

  Manóprogram csapata ezúttal a Splatto társasjátékot mutatja be.

  Gyerekklub

  Miért éppen a Playmobilt?

  Olvasd el a Playmobil játékok bemutatását a Gyerekklub oldalán.

  Manóprogram

  Monstars

  Nézd meg a MonStars kártyajáték ismertetőjét a Manóprogram oldalán.

  Gyerekklub.hu

  Grimassimix

  Grimassimix társasjáték a Gyerekklub.hu bemutatásában.

  Manóprogram

  Spooky Wooky

  Olvasd el a Spooky Wooky szellemes bemutatását a Manóprogram oldalán.

  Manóprogram

  Muckinos

  Muckinos memóriajáték a Manóprogram bemutatásában.

  Gyerekklub

  Óvodás mozgásos játék - Jungolino

  Olvasd el a mozgalmas Jungolino játék ismertetőjét a Gyerekklub oldalán.

  Gyerekklub

  Ki nevet a végén egy kicsit másképp!

  Olvasd el Splatto családi társasjáték ismertetőjét a Gyerekklub oldalán.

  Gyerekklub

  A stratégiai játékok személyiségformáló hatása

  Tekintsd meg az izgalmas Carcassonne stratégiai játék ismertetőjét a Gyerekklub oldalán.

  Gyerekklub

  Első lépések a szocializáció felé kooperatív játékokkal

  Az Activity My First társasjáték a Gyerekklub bemutatásában.

  Manóprogram

  Speed cups - Piatnik

  Speed cups, azaz Gyors poharak bemutatása a Manóprogram oldalán.

  Manóprogram

  Állatok a fedélzeten - Piatnik

  Ismerd meg az Állatok a fedélzeten társasjátékot a Manóprogram oldalán.

  Manóprogram

  Activity My First

  Ismerd meg az Activity My First társasjátékot a Manóprogram oldalán.

  Gyerekklub

  A vizuális és verbális memória - megfelelő fejlettsége

  Olvasd el Muckinos memóriajáték ismertetőjét a Gyerekklub oldalán.

  Gyerekklub

  A stratégiai játék, mint nevelési eszköz

  Olvasd el a Bison stratégiai társasjáték bemutatását a Gyerekklub weboldalán.

  Manóprogram

  Istanbul - Piatnik

  Olvasd el az Istanbul stratégiai társasjáték ismertetőjét a Manóprogram oldalán.

  Manóprogram

  Hókusz-Pókusz - Varázsdoboz 100 trükkel - Piatnik

  Olvasd el a varázslatos Hókus-Pókusz játék ismertetőjét a Manóprogram oldalán.

  Dice & Sorcery blog

  Vágyom nálad lenni bitangul - Istanbul társasjáték-kritika

  Olvasd el az Istanbul társasjáték kritikáját a Dice & Sorcery blogon.

  Dice & Sorcery blog

  Építészet az alapoktól - World Monuments társasjáték-kritika

  Tekintsd meg a World Monuments családi játék ismertetőjét a Dice & Sorcery blogon.

  Manóprogram

  Bioblo, az újrahasznosított építőjáték

  Ismerd meg a Bioblo építőjátékot a Manóprogram bemutatásában.

  Játékdíj

  2016. év - Társasjátékdíj

  Nézd meg, mely társasjátékok kerültek a legjobbak közé 2016-ban.

  Dice & Sorcery

  Kincsvadász társasjáték-kritika - hajsza a végletekig

  Olvasd el a Kincsvadász társasjáték kritikáját a Dice & Sorcery blogján.

  Gyerekklub

  Közös játék

  Karawanix készségfejlesztő játék a Gyerekklub bemutatásában.

  Marie Claire web

  Legyél te is parfümőr!

  Ismerd meg a Parfüm nevű társasjátékot a Marie Claire weboldalán.

  Dice & Sorcery Blog

  Stone Age társasjáték-kritika: Nehéz napok egy kőkorszaki faluban

  Olvasd el a Stone Age társasjáték bemutatását a Dice & Sorcery oldalán.

  Dice And Sorcery Blog

  Yangtze társasjáték kritika

  Ismerd meg közelebbről a Yangtze játékot a Dice & Sorcery bemutatásában.