Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Gyereknapi programajánló: Minimax Gyerekhajó

  Piatnik
  2019.05.20 00:00
  Gyereknapi programajánló: Minimax Gyerekhajó
  Nem tudjátok, hogy hol töltitek a gyereknapot? Nekünk van egy szuper tippünk! Gyereknapozzatok a Minimax Gyerekhajón Budapesten vagy Balatonfüreden, amely egy remek aktív kikapcsolódási lehetőség az egész családnak!

  Nem tudjátok, hogy hol töltitek a gyereknapot? Nekünk van egy szuper tippünk! Gyereknapozzatok a Minimax Gyerekhajón Budapesten vagy Balatonfüreden, amely egy remek aktív kikapcsolódási lehetőség az egész családnak!

  Mit kell tudni a Minimax Gyerekhajóról?

  Idén is megrendezésre kerül Minimax Gyerekhajó programsorozat, mely színes programokkal, koncertekkel, rengeteg játékkal és nyereményekkel is várja a családokat. A gyerekhajón fellépő zenekarok gondoskodnak a vidám hangulatról, a képzett animátorok pedig a gyerekek és a szülők kellemes és hasznos időtöltéséről.

  A hajókázás kicsiknek és nagyoknak is felejthetetlen élmény nyújt! A kisebbeket bébisarok és játszószőnyeg várja, míg a nagyobb gyerekek találkozhatnak a Minimax sztárjaival Pici cicával és Maci kutyával, koncerteken vehetnek részt és izgalmas társasjátékokat próbálhatnak ki.

  A Minimax Gyerekhajó egy része fedett, így az időjárás sem befolyásolja a jó hangulatot. A hajón továbbá büfé is található, így a gyerekek csemegézhetnek a szendvicsek, üdítők és édességek kínálatából.

  Gyereknapi Minimax Gyerekhajó Balatonfüreden

  Május 25-én, délután 4 órától Balatonfüreden vár titeket a Gyereknapi Minimax Gyerekhajó!

  A program egy szuper Csurgó zenekar koncerttel indul, majd a Picicica tánciskola hívja táncra a gyerekeket. Természetesen lehetőség lesz izgalmas Piatnik társasjátékokkal is játszani, és találkozni Picicicával és legjobb barátjával. A nap végén pedig különleges tombolával és értékes nyereményekkel is készülnek a szervezők.

  További részletek a Facebook eseményben!

  Gyereknapi Minimax Gyerekhajó Budapesten

  Budapesten május 26-án, vasárnap a Batthyány tér, Mahart 2-es kikötőből indul a gyereknapi Minimax hajó.

  A program délelőtt 10 órakor kezdődik a résztvevők pedig a MintaPinty Zenekar koncertjét élvezhetik. A koncert után Pici cica tánciskola lesz, ahol a gyerekek tánclépéseket tanulhatnak kedvencüktől. Emellett a gyerekek több Piatnik logikai- és társasjátékot is kipróbálhatnak a délelőtt folyamán. Lesz lehetőség arcfestésre is, valamint a tombolán szuper játékokat és ajándékokat sorsolnak ki a szervezők.

  További részletek a Facebook eseményben!

  Ha még jobban megismernétek a Minimax Gyerekhajó programsorozatát, vagy kíváncsiak vagytok a további nyári időpontokra, akkor nézzétek meg a Minimax Gyerekhajó weboldalát.
  Tovább a weboldalra!

  Kattints, és tekintsd meg a Piatnik széles társasjáték kínálatát! MEGNÉZEM A TÁRSASJÁTÉKOKAT

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: PIATNIK INSTAGRAM

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: PIATNIK FACEBOOK

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: PIATNIK HÍRLEVÉL