Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Szabaduló-szoba játék otthonra!

  Piatnik
  2018.01.09 00:00
  Szabaduló-szoba játék otthonra!
  Az év nagy kedvencei az EXIT játékok, amiket ezúttal otthon is kipróbálhattok!

  Az év nagy kedvencei az EXIT játékok, amiket ezúttal otthon is kipróbálhattok!

  Nem is olyan régen még tele volt a sajtó és a közösségi oldalak a kiszabaduló szobákról. Olvashattunk róla, hogy milyen közösségi élményt nyújtanak, milyen érzékekre hatnak, miket lehet felmérni vele, és milyen szituációk fordulhatnak elő!

  A szabaduló szobát sokan nem merték kipróbálni, mert féltek tőle, vagy el sem jutottak oda, hiszen sokszor heteket kell várni egy-egy szabad időpontért...

  Nos a jó hírünk, hogy ezúttal elhozzuk az élményt és a játékot otthonotokba, ugyanis megjelent EXIT játék névvel 3 különböző változatban!

  Így akár lehet ez egy külön családi program, egy csapatépítő esemény, vagy egy baráti társas party is, ahol készségeiteket, talpraesettségeteket és tájékozottságotokat is tesztelhetitek!

  A sorozat 3 megjelent nagy sikerű darabja a következő:

  EXIT - Az elhagyatott konyhó

  Itt a játékosoknak együtt kell megfejteniük a feladványokat azért, hogy kiszabaduljanak az elhagyott kunyhó fogságából. A kártyákon állnak a feladványok, melynek megfejtésében egy könyv és egy forgatótárcsa segít.

  Minden dolog kinyitásakor újabb és újabb kártyákhoz jutnak a játékosok, a céljuk pedig az, hogy a feladatok gyors megoldásával minél hamarabb kijussanak.
  A játék csak egyszer játszható végig!

  Tovább a játékhoz! >

  EXIT 2. - A titkos labor

  A játékosoknak itt is együtt kell megfejteniük a feladványokat azért, hogy kiszabaduljanak a titkos laborból. A kártyákon állnak a feladványok, egy könyv és egy forgatótárcsa segít a megfejtésükben.

  Minden tároló kinyitásakor újabb és újabb kártyákhoz jutnak a játékosok, a céljuk pedig az, hogy a feladatok gyors megoldásával minél hamarabb kijussanak.
  A játék csak egyszer játszható végig!

  Tovább a játékhoz! >

  EXIT 3. - A fáraó sírkamrája

  Mint ahogyan az előző 2 verzióban, úgy most is együtt kell megfejteni a feladványokat azért, hogy kiszabaduljunk a fáraó sírkamrájából.

  A feladaványok szintén kártyákon található, ezek megfejtésben egy könyv és egy forgatótárcsa segít. Minden terem kinyitásakor újabb és újabb kártyákhoz jutnak a játékosok, a céljuk pedig az, hogy a feladatok gyors megoldásával minél hamarabb kijussanak. A játék csak egyszer játszható végig!

  Tovább a játékhoz! >

   

  Tekintsd meg a Piatnik stratégiai játékok teljes kínálatát! Megnézem a társasjátékokat

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: Piatnik Instagram

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: Piatnik Facebook

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: Piatnik Hírlevél