Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Exit: Szabadulószoba otthoni kiadásban

  Piatnik
  2019.08.12 00:00
  Exit: Szabadulószoba otthoni kiadásban
  Az EXIT társasjátékoknak köszönhetően a szabadulószoba adta élmény és izgalmak már az otthonotokban is elérhetőek! Ismerjétek meg a legújabb EXIT játéksorozatokat!

  A szabadulószoba különböző kiadásai napjaink egyik legnépszerűbb szórakozási formájává váltak. Ennek is köszönhetően nem meglepő, hogy a szabadulószoba adta élmény és kihívás a társasjátékokra is hatással van. Ilyen az EXIT játéksorozat, mely már 8 különleges kiadással is rendelkezik.

  Az EXIT társasjátékoknak köszönhetően a szabadulószoba adta élmény és izgalmak már az otthonotokban is elérhetőek! Az EXIT játékok több külön kapható, egymástól független kalandból álló, kooperatív sorozat, amit a szabadulószobák mechanizmusai és fejtörői ihlettek.

  Ebből kifolyólag az EXIT játékok köré lehet akár szervezni egy csapatépítő eseményt, vagy egy izgalmas baráti társas partit is, ahol készségeiteket, talpraesettségeteket és tájékozottságotokat is tesztelhetitek.

  Korábban már bemutattuk az EXIT társasjáték sorozat első 3 kiadását, melyről itt olvashattok bővebben.

  Most lássuk az EXIT sorozat további kalandjait

  EXIT 4. - Az elfeledett szigetEXIT Az elfeledett sziget

  Belegondoltatok már, hogy milyen lehet hajótörést szenvedni és kikötni egy lakatlan szigeten?

  Játékban egy idilli vitorlástúra során szörnyű viharba keveredtek, aminek köszönhetően egy elhagyatott szigeten tértek magatokhoz. Csak úgy tudtok kijutni a szigetről, ha megfejtitek a bonyolult feladatokat, és megszerzitek a kódokat a zárak kinyitásához.

  Érdekel a játék

  EXIT 5. – A tiltott várEXIT A tiltott vár

  Középkori rejtélyek egy hegyi faluban!

  Ebben a játékban egy idilli faluban levő magányos házban töltitek a hétvégét. Felkelti figyelmeteket a falu közelében levő középkori vár, így útnak indultok, hogy felfedezzétek azt. A várban senki sincs rajtatok kívül, majd miután beléptek a trónterembe a vaskos kapu hatalmas robajjal becsapódik, a vaszár nyikorogva elfordul, és rátok zárul. A kijutáshoz egy könyv és egy forgótárcsa áll rendelkezésetekre. Vajon meg tudjátok oldani a rejtélyes feladatokat?

  Érdekel a játék

  EXIT 6. – Az állomás az örök jég birodalmábanEXIT Állomás az örök jég birodalmában

  Sarkvidéki kalandok

  Egy kutatócsoport tagjaiként a Sarkvidéken tevékenykedtek. Hirtelen megszólal a kiürítést jelző sziréna, amely következtében az ajtó automatikusan rátok záródott. Körülnéztek a körülöttetek levő laborban, de ott sincs senki, csak a feldúlt asztalok. Vajon mi történhetett? Az asztalon egy könyv és egy forgatótárcsa vár, mely alapján meg kell fejtenetek a fortélyos fejtőröket, hogy a kapott számkódok segítségével megmeneküljetek.

  Érdekel a játék

  EXIT 7. – Rejtély az Orient Expresszen

  Egy klasszikus gyilkosság az Orient ExpresszenEXIT Rejtély az Orient expesszen

  A helyzet a filmekből és könyvekből már ismerős lehet, egy gyilkosság, nyolc gyanúsított. Szerencsére a vonaton veletek utazik a zseniális detektív Achilles Pussot is, aki könnyen megoldaná az ügyet, csakhogy nyomtalanul eltűnt. Miután megtaláljátok a jegyzeteit, már tudjátok, hogy nektek kell lelepleznetek a gyilkost, mielőtt a vonat megérkezik Konstantinápolyba.

  Érdekel a játék

  Ha kíváncsiak vagytok, milyen típusú feladatokat kell megoldani egy valódi szabadulószobában vagy vonz titeket a játék izgalma, akkor próbáljátok ki a valamelyik EXIT kalandot!

  Tekintsd meg a Piatnik stratégiai játékok teljes kínálatát! MEGNÉZEM A JÁTÉKOKAT

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: PIATNIK INSTAGRAM

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: PIATNIK FACEBOOK

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: PIATNIK HÍRLEVÉL