Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Kedvezményes húsvéti játékok

  Piatnik
  2019.04.01 00:00
  Kedvezményes húsvéti játékok
  Nemsokára itt a húsvét, ezért különleges akciókkal készültünk nektek! Böngésszetek aktuális kedvezményes játékaink között!

  Nemsokára itt a húsvét, ezért különleges akciókkal készültünk nektek!

  Tudjátok már milyen ajándékkal fogjátok meglepni gyerkőceiteket? Böngésszetek aktuális kedvezményes játékaink között, melyek garantált szórakozást nyújtanak az egész családnak!

  Bioblo építőjáték

  A Bioblo játék 120 db színes építőelemet tartalmaz, melyek egyedi méhsejt alakú mintázattal rendelkeznek, aminek köszönhetően végtelen lehetőséget nyújtanak a gyerekeknek fantáziájuk és persze kreativitásuk megélésére! Emellett a Bioblo tartós és nagy elemekből áll, így könnyedén tisztítható szappanos vízzel. Akár otthon egyedül, akár az óvodában, vagy az iskolában a barátokkal játszva a Biobloval minden nap valami újat lehet felfedezni!

  Húsvéti akciónk keretében a Bioblo 120 db-os építőjáték most több, mint 30% kedvezménnyel szerezhető be!

  Tovább a játékhoz!

  Állatok a fedélezeten 

  Egy vidám családi társasjáték, mely iskolás kortól kínál izgalmas időtöltést a család minden tagjának. Az Állatok a fedélzeten játékszabályai egyszerűek és könnyen megérthetők. A játék során mindenki kap egy bárkát, és megpróbál a bárkája fedélzetére minél több egzotikus állatot gyűjteni. Az egyes fajokból azonban nem lehet csak egy pár a fedélzeten, mert azokat Noé elveszi. Az asztal közepére mindig új állatkártyák kerülnek, amiket a játékosnak csoportokra kell osztaniuk. Ezek felosztásáért pedig élelmiszer láda a jutalom, amelynek segítségével lehet az állatokat a fedélzetre csalogatni. A játék akkor ér véget, amikor egy játékosnak sikerül a bárkáját teljesen megtöltenie állatokkal.

  Az Állatok a fedélzeten most 50% kedvezménnyel vásárolható meg webáruházunkban!

  Tovább a játékhoz!

  Barbie® kísérletező készlet

  Íme egy igazán csajos játék! Barbie és barátnője Niki soha sem unatkozik, hiszen mindig akad valami tennivaló. A lányok megízlelik, milyen érzés megoldani a hétköznapi problémákat. Akár a mosógép romlott el, vagy esetleg a ruhásszekrény szakadt le, egy kis segítséggel mind-mind megoldják a gondokat. A játék történetének olvasása közben a kislányok találkoznak a felmerülő problémákkal, és részesei lesznek a problémamegoldásnak. Működő modelleket építenek, miközben megtanulják a kísérletekhez kapcsolódó fizikai és kémiai folyamatokat. A készlet ráadásul egy igazi Barbie babát is tartalmaz!

  Barbie® kísérletező készlet akciónk keretében elképszető kedvezményesen, 70%-kal olcsóbban szerezhető meg!

  Tovább a játékhoz!

  Reméljük kedvezményes társasjátékaink között ti is megtaláljátok a tökéletes húsvéti ajándékot!

   

  Kattints, és tekintsd meg a Piatnik családi társasjátékok teljes kínálatát! Megnézem a társasjátékokat

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: Piatnik Instagram

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: Piatnik Facebook

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: Piatnik Hírlevél