Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Az 5 legtutibb játék, ha utazol!

  Piatnik
  2017.04.18 00:00
  Az 5 legtutibb játék, ha utazol!
  Többször kerested már a tökéletes játékokat utazáshoz? Mivel foglaljátok le magatokat, vagy gyerkőceiteket, ha egy hosszabb utazásról van szó?

  Többször kerested már a tökéletes játékokat utazáshoz? Nehézséget okoz kitalálni, hogy mivel foglaljátok le magatokat, vagy gyerkőceiteket, ha egy hosszabb utazásról van szó?

  Néha jól jön, ha van mihez nyúlni egy hosszabb utazás esetén, pláne ha például egy fél napos, vagy napos buszos kirándulásról van szó!

  Mi ezúttal összegyújtöttük Nektek a TOP 5 utazós játékot, amik elmúlathatják Veletek a várakozási időt és helyette inkább egy vidám utazási emléket hagynak!

  TOP 5 utazós játék, amit feltétlenül tegyél be a bőröndbe:

  1. Mini magyar kártya

  A magyar kártyának kifejezetten az utazásra kifejlesztett változata! Hiszen mint tudjuk, az egyik legkompatibilisebb kártya lehet kiruccanás esetén, hiszen az eredeti szabályok mellett számos más közkedvelt kártyajátékra is remek megoldást nyújthat!

  Játszhatunk vele ugyanis "Zsírt", Fekete Pétert, Macaót, 66-ot, Kamuzni is lehet vele, de még számos más kártya játékra is használható!

  Tovább a kártyához! >

  2. Solomino

  A világhírű Solo kártyajáték vicces dominó változata! A játékosok egymás után teszik le a dominókártyákat.

  Aki ügyesen használja az akciókártyáit, az megváltoztathatja a játék irányát, kicserélheti lapjait egy játékostársával, vagy akár mindenkivel felvetethet egy lapot! Az nyer, akinek elsőként elfogynak a lapjai!

  Tökéletes választás lehet családi, kisgyermekes, de akár baráti utazásra is!

  Tovább a játékhoz! >

  3. Wizard kártyajáték

  Nem csak izgalmas, de világszerte népszerű kártyajáték, amely során a varázslók bőrébe bújva kell megjósolnunk ütéseink számát, minden forduló előtt. Persze ez nem is olyan egyszerű, de éppen ettől izgalmas a játék! A helyes jóslatért pont jár. Az a játékos, aki a legtöbb pontot gyűjti, megnyeri a játékot.

  A 10 éves kortól ajánlott kártyajáték minden korosztály számára biztosan jó kikapcsolódást ígér!

  Tovább a játékhoz! >

  4. Pokerkátya kockával

  A felnőtt korosztály egyik legkedveltebb, mégis gondolkodást igénylő kikapcsolódása a Póker.

  Ez lekötheti a nagyokat, de akár a gyerekeknek is jó kikapcsolódás lehet! Pláne, ha azt a nagyfilmekhez hasonló módon valamilyen tétben játsszuk... például a vesztes mosogat! :)

  Tovább a játékhoz! >

  Bízunk benne, hogy segítségetekre lehettünk listánkkal és megtaláljátok a számotokra legmegfelelőbb darabot az utazásra!

  Tekintsd meg a Piatnik kártyás játékok teljes kínálatát! Megnézem a kártyajátékokat

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: Piatnik Instagram

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: Piatnik Facebook

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: Piatnik Hírlevél