Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Kockajátékok királyai

  Piatnik
  2018.01.12 00:00
  Kockajátékok királyai
  A kockajátékok mindig is nagy népszerűségnek örvendtek a maguk egyszerűségével, hiszen könnyed és izgalmakkal teli játékélményt nyújtanak!

  A kockajátékok mindig is nagy népszerűségnek örvendtek a maguk egyszerűségével, hiszen könnyed és izgalmakkal teli játékélményt nyújtanak!

  Nézzük meg, melyek azok a kockákkal játszható társasjátékok, amikben a szerencse és a logikus gondolkodás egyensúlyban van és mind emellett még remek játékélményt is biztosít!

  ISTANBUL

  A nagy sikerű Istanbul játéknak a megjelent kocka játék változata, ami szintén töretlen sikernek bizonyult.

  A kockajáték változatának a lényege, hogy egymást megelőzve megszerezzük a rubinokat, ehhez azonban pénzre, árura és a segédek szolgálataira is szükség van.

  A játékosok minden körben öt kocka dobásával küldik ki a segédeiket és a dobásuk eredményét az áruval kombinálva hajthatják végre az akciókat. A kockákon látható ikonok mutatják, hogy a segédek mit szerezhetnek be. A játékosok, árut, pénzt, kristályt gyűjtenek a bazárkártyák vagy a mecsetlapkák akciókból, így növelik a bevételeiket.

  Tovább >

  CUBO

  Minden játékos egyszerre dob a kockáival, majd a dobás eredményéből megpróbálja a lehető legértékesebb kombinációt kirakni. Minél értékesebb a kombináció – annál több pontot ér.

  A szettek és a sorok hoznak pontot. Az nyeri meg a játékot, aki szerencsésen dob, ügyesen kombinálja a kockákat és figyeli a játékostársai dobásait is.

  Tovább >

  CIÚB

  Egy társas-kockajáték, melyben varázskártyák megszerzése a cél!

  Fontos, hogy jó előre megtervezzétek lépéseiteket, hiszen minden egyes varázskártya megszerzését követően, csökkentenetek kell kockáitok számát is!

  Vajon ki lesz a legügyesebb varázsló, az idei varázslótalálkozón?!

  Tovább >

   

  Tekintsd meg a Piatnik társasjátékok teljes kínálatát! Megnézem a játékokat

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: Piatnik Instagram

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: Piatnik Facebook

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: Piatnik Hírlevél