Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Húsvéti társasjáték ajánló!

  Piatnik
  2019.03.19 00:00
  Húsvéti társasjáték ajánló!
  Közeleg a húsvét, ezért összegyűjtöttük a legnépszerűbb Piatnik családi társasjátékokat, melyek remek húsvéti ajándékok lehetnek a gyerekek számára.

  Közeleg a húsvét, ezért összegyűjtöttük a legnépszerűbb Piatnik családi társasjátékokat, melyek remek húsvéti ajándékok lehetnek a gyerekek számára. Ha még nem tudott mivel leped meg a családot, akkor inspirálódj társasjáték ajánlónkból, melyben a picik és a nagyok is megtalálhatják a kedvencüket.

  BeeSmart

  A BeeSmart egy pörgős, játékos, egyszerű szabályokkal rendelkező családi társasjáték, mellyel már a kisebb, 4-5 éves korú gyerekek is játszhatnak. A rövid játékmenetekben szükség van a gyorsaságra és a színfelismerésre, mindemellett a kisebbek még a számolást is gyakorolhatják. Ennek köszönhetően a BeeSmart társasjáték remekül fejleszti a gyerekek memóriáját és megfigyelőképességét. A társasjáték célja, hogy a méhecskék ügyes lehelyezésével a játékosok elsőként gyűjtsenek össze 10 mézes csuprot. Húsvétra pompás ajándék, mely az egész családnak remek kikapcsolódást nyújthat.

  Tovább a játékhoz!

  Kobold

  A kobold egy igazán aranyos és izgalmas társasjáték, mely különleges 3D játékfelülettel rendelkezik. A játék során koboldok szerepébe bújva kell belopózni Matyi szobájába, ahonnan minél több játékot és drágakövet szükséges ellopni a győzelem érdekében. A gyerekjátékokból egyforma darabokat kell elcsenni, a drágakövekből pedig különböző színű szetteket kell megszerezni. Matyi azonban éberen őrzi a szobáját, és nyakon csípi azokat a koboldokat, akiket a zseblámpájával megvilágít. Az nyer, akinek sikerül elkerülni a fénysugarakat és a legtöbb pontot gyűjti össze. Remek kooperációs társasjáték, hiszen fejleszti a gyerekek együttműködési képességét, miközben remekül szórakoznak.

  Tovább a játékhoz!

  Camel Up 2.0

  A Camel Up 2.0 egy nagyon könnyen tanulható társasjáték. Remek választás iskoláskorú gyerekeknek, ugyanis már 8 éves kortól játszható. Az „Év játéka” díjjal kitüntetett Camel Up társasjáték új kiadásában a tevefuttatás még izgalmasabb és látványosabb lett. A fából faragott tevék és az immár műanyagból készült, strapabíró 3D piramis mellé a társasjátékba bekerült egy hatalmas 3D pálmafa is, ami kiváló hangulatot ad a játéknak. A játék során a szerencse mellett rendkívül fontos a logikus gondolkodás, ráadásul felnőtt szemmel is igazán szórakoztató a színes tevetornyok versengése. Húsvétra tökéletes és izgalmas meglepetés.

  Tovább a játékhoz!

   

  Kattints, és tekintsd meg a Piatnik családi társasjátékok teljes kínálatát! Megnézem a társasjátékokat

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: Piatnik Instagram

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: Piatnik Facebook

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: Piatnik Hírlevél