Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Izgalmas detektíves party játék

  Piatnik
  2019.01.16 00:00
  Izgalmas detektíves party játék
  Az Agent Undercover egy izgalmas leleplező party játék, ahol a játékosok különböző szerepekbe bújnak, és megpróbálják leleplezni a titkos ügynököt, akinek a küldetése az információszerzés.

  Az Agent Undercover egy izgalmas leleplező party játék, ahol a játékosok különböző szerepekbe bújnak, és megpróbálják leleplezni a titkos ügynököt, akinek a küldetése az információszerzés. A társasjátékot egyszerű szabályok, gyors menetek és a magas játékélmény jellemzi.
  Lépjetek James Bond szerepébe és vessétek bele magatokat a társasjáték izgalmaiba!

  Hogyan történik a nyomozás?

  A társasjátékhoz 25 pakli, vagyis 25 különböző helyszín tartozik, melyek közül a játék elején kell egyet véletlenszerűen kiválasztani. A nyomozás fordulói így játszódhatnak akár egy wellness központban, egy óceánjárón, vagy épp egy űrállomáson. A kártyák szétosztását követően az egyik játékos megkapja a kém kártyát, míg a többiek egy helyszín laphoz jutnak. A party játék szabályaihoz igazodva, a kapott kártyát itt is titkosan kell kezelni. Miután mindenki megkapta a saját lapját, a játékosok felváltva megkérdezik egymást, hogy ki, miért és hogyan érkezett a helyszínre - természetesen a szerepe szerint.

  A válaszadás során fontos a kreativitás, elvégre a titkos ügynök még a helyszínnel sincs tisztában! A kém csupán csak a feladatára koncentrál, hogy a forduló végéig lelepleződés nélkül megfejtse, melyik helyszínt rejti a kártya. A többi játékos célja pedig az, hogy minél előbb kiderüljön a titkos ügynök kiléte.

  Megfigyelés és koncentráció, kifinomult érzékek és kreativitás, valamint egy kis fortély és ravaszság is szükséges a titkos szerep megőrzéséhez!

  A party játékot érdemes több fordulón át játszani, hogy mind a 25 izgalmas helyszínt felfedezzétek. Valamint a kérdésekre adott válaszok is sokat elárulhatnak, mivel ha valaki egy teljesen értelmetlen vagy oda nem illő dolgot kérdez, akkor könnyen kiderülhet, hogy ki is van a kém szerepében.

  Az Agent Undercover egy gyors, izgalmas és vicces party játék, melyet a játékélményért főként nagyobb társaságban ajánlott játszani. A társasjáték fergeteges szórakozási lehetőséget biztosít baráti összejövetelekhez és házibulikhoz egyaránt.

   

  Kattints, és nézd meg az Agent Undercover party játékot! Megnézem a társasjátékot

  Kattints, és tekintsd meg a Piatnik party játékok teljes kínálatát! Megnézem a party játékokat

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: Piatnik Instagram

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: Piatnik Facebook

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: Piatnik Hírlevél