Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Nem csak a nagyoké a világ!

  Piatnik
  2018.09.10 00:00
  Nem csak a nagyoké a világ!
  Miért ne lehetne a társasjátékok rejtelmeit már egészen apró korban bevezetni?

  Miért ne lehetne a társasjátékok rejtelmeit már egészen apró korban bevezetni?

  A társasjáték élményét, a versenyszellemet már jó egészen kicsi korban megismertetni gyerkőceinkkel, ráadásul a stratégiai gondolkodás kialakulása a későbbiekben csak előnyt jelenthet!

  Ezzel nem csak, hogy izgalmak és kalandok elé állítjuk őket, de segíthetjük logikai fejlődésüket, fejleszthetjük készségeiket és gondolkodásmódjukon is rengeteget csiszolhat a társasozás.

  Számos játék van, amit már egészen kicsi kortól érdemes lehet bevezetni ezzel is segítve fejlődésüket. Gondolhatunk fejlesztő játékokra, gyerek társasjátékokra, de akár kezdő stratégiai játékokra is.

  Segítségül bemutatjuk most nektek a legtrendibb 5 gyerek társjátékot!

  Grimassimix

  A Grimassimix társasjátékot osztrák logopédusok fejlesztették ki. Ezzel a játékkal a szülők fejleszthetik gyermekük artikulációs mozgásügyességét, rávezethetik a gyerekeket a különböző arc és szájizmok mozgatására.

  Megnézem

  Baobab

  Ügyességi játék! Mindenki kap 3 lapot, amiket az állatok képe szerint kell a fára tenni, dobni, vagy dugni. A cél, hogy a kártyáinkat úgy helyezzük rá a „baobab” fára, hogy egy kártya se essen le. Az nyer, akinek elsőként fogynak el a lapjai.

  Megnézem

  Cubingos

  Egy vidám megfigyelőkészség-fejlesztő játék. A cubingos kockákat szórjuk az asztalra. Amint a kezdőjátékos felfordít egy lapot, kezdetét veszi a keresgélés! Aki elsőként találja meg azokat a kockákat, amelyekből ki tudja rakni a kártyán lévő cubingot, az megnyeri a felfordított lapot.

  Megnézem

   

  Kattints, és tekintsd meg a Piatnik gyerek társasjátékok teljes kínálatát! Megnézem a társasjátékokat

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: Piatnik Instagram

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: Piatnik Facebook

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: Piatnik Hírlevél