Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Fedezd fel a tudományos játékok újdonságait

  Piatnik
  2020.01.13 00:00
  Fedezd fel a tudományos játékok újdonságait
  Tudományos játékaink és kísérletező készleteink segítenek a gyermekeknek, hogy kreatív módon ismerjék meg a különböző természeti jelenségeket. Fedezd fel Te is a tudomány varázsait gyermekeddel!

  A gyerekekben meg van a vágy arra, hogy megismerjék és megértsék a környezetükben zajló fizikai és kémiai folyamatokat, valamint, hogy önállóan új dolgokat alkossanak. Mindezt megtehetik a tudományos játékok és kísérletező készletek segítségével, melyek okosan és kreatívan segítenek megoldani a felmerülő problémákat. Fedezd fel Te is a tudományos játékok varázsait gyermekeddel!

  Webáruházunkban elérhetők a KOSMOS KIADÓ legújabb tudományos készletei, amelyek a kémia, a fizika, az elektromosság, a mikrobiológia és a kristályok világának megismerésében segítenek. Lássuk a tudományos játékok újdonságait részletesebben:

  FunScience Amazing MineralsFunScience Amazing Minerals

  Ebben a kísérletező készletben a gyerekek egy igazi geológus bőrébe bújhatnak, hogy megvizsgálják a különböző ásványokat. A készletben 5 puha anyagba burkolt ásványi anyag látható, a részletes útmutató segítségével pedig gyerekjáték lesz számukra a vizsgálódás. Az izgalmas kísérletezés mellett játékos módon ismerhetik meg a különféle természeti jelenségeket és azok fizikáját.

  Érdekel a játék

  FunScience Bouncing PlanetsFunScience Bouncing Planets

  A Bouncing Balls kísérletező készlettel a gyerekek egyszerűen formába önthetik a vízzel összekevert granulátumot és a festékanyagot. 10 perc elteltével pedig kész is a pattogó labda. A speciális granulátumok 6 szín keverését teszik lehetővé, és a további 3 éjszaka világító szín is megtalálható a készletben. Így akár 20 különböző pattogó labdát, azaz egyedi bolygót alkothatnak a gyerekek!

  Érdekel a játék

  FunScience Crystal GeodeFunScience Crystal Geode

  A kristálytenyésztés még sosem volt ilyen egyszerű és hatásos! Ezzel a kísérletező készlettel a gyerekek a természetben előforduló, szikrázóan csillogó kristályokat alkothatnak. A játékban található kristálysót és a festéktablettákat egyszerűen fel kell oldani vízben, majd nincs is más hátra, mint megfigyelni, hogy hogyan növekednek a semmiből a kristályok. A Crystal Geode készletben még gipszport és kiöntő formát is találnak a gyerekek ahhoz, hogy geodákat készítsenek.

  Érdekel a játék

  FunScience Magic of MagnetsFunScience Magic of Magnets

  A Magic of Magnets készlettel a gyerekek szórakoztató kísérleteken keresztül ismerkedhetnek meg a mágneses hatással. Ennek köszönhetően játékosan megtudhatják, hogyan építsenek iránytűt vagy mágnesezzék a vasat. A két mágneses játék extra szórakozást biztosít, amelyek ráadásul kihívást jelentenek a gyerekek motoros képességeire is.

  Érdekel a játék

  FunScience Molecule Beads FunScience Molecule Beads

  A játék során a gyerekek igaz slime mesterré válhatnak, miközben lenyűgöző kísérleteket végeznek. Legyen szó kígyóról, medúzáról, golyóról vagy éppen csillagról, ezzel a készlettel a gyerekek bármilyen nyálkás molekulát létrehozhatnak.

  Érdekel a játék

   

  Tekintsd meg a Piatnik tudományos játékok teljes kínálatát:  MEGNÉZEM A JÁTÉKOKAT

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: PIATNIK INSTAGRAM

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: PIATNIK FACEBOOK

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: PIATNIK HÍRLEVÉL