Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  4 izgalmas társasjáték húsvétra

  Piatnik
  2020.03.20 00:00
  4 izgalmas társasjáték húsvétra
  Közeleg a húsvét, ezért összegyűjtöttük 4 társasjátékot, melyek remek húsvéti ajándékok lehetnek a gyerekek és a család számára is. Ha még nem tudott mivel leped meg idén húsvétkor szeretteid, akkor inspirálódj társasjáték ajánlónkból!

  Közeleg a húsvét, ezért összegyűjtöttünk 4 társasjátékot, melyek remek húsvéti ajándékok lehetnek a gyerekek és a család számára is. Ha még nem tudott mivel leped meg idén húsvétkor szeretteid, akkor inspirálódj társasjáték ajánlónkból, mely garantált kikapcsolódást nyújt minden korosztály számára.

  Díjnyertes játék a legkisebbeknek – Blue Banana

  A Blue Banana társasjáték szabálya nagyon egyszerű. A kezdő játékos kirak 2 feladatkártyát, melyek meghatározzák, hogy a játékosoknak egymást megelőzve milyen képkártyákat kell megtalálniuk. Amire mindenképpen érdemes figyelni: Milyen színek tartoznak a kártyán szereplő dolgokhoz? valamint Milyen dolgok kapcsolódnak a két kártyán megjelenő színekhez? Ha helyesen veszel el kártyákat, azokat megtarthatod, azonban a hibásan elvett kártyákért be kell adnod minden esetben egy kártyát. Találd meg a leggyorsabban a dolgokat a megfelelő színekben, és kerülj ki nyertesen a Blue Banana társasjátékból!

  A játék nagymértékben hozzájárul a logikus gondolkodás fejlődéséhez, miközben remekül szórakozik az egész család.

  Érdekel a játék

  Garantált szórakozás az egész családnak – Tick…Tack…Bumm… Láncreakció

  Kínálatunkban megtalálható a népszerű Tick Tack Bumm sorozat legújabb változata. Az izgalmas szólánc játékban a csavar, hogy miközben folytatni kell az adott kategóriához tartozó szóláncot, a bombát is tovább kell adni. A bombát átvevő játékosnak pedig az elhangzott szó utolsó betűjével kell egy új szót mondania az egyik szabad kategóriához. Így alakul ki a kirobbanó szólánc, amit nem szabad megszakítani. Ebben az őrületes versenyben a gyorsaság és a kommunikáció elengedhetetlen a győzelemhez. Ráadásul a bomba folyamatos ketyegése és az idő szorításán túl még irányváltoztató kártyát is rejt a társasjáték. Ha feldobnátok az együtt töltött időt, akkor Tick Tack Bumm parti játék tökéletes választás!

  Érdekel a játék

  Taktikus családi játék – Lighthouse Run

  Vihar közeledik, itt az ideje, hogy a hajók befussanak a biztonságos kikötőbe, ehhez a folyó mentén álló világítótornyok jelzőfényei mutatják az utat. A játék során a feladatod eljuttatni hajóidat a kikötőig. A haladásban a világítótornyok segítenek, de csak akkor lehet elhaladni mellettük, ha azok világítanak. A soron következő játékos lépése elején az egyik világítótorony jelzőfényét áthelyezi egy másikba, majd ezt követően egy vagy több hajóját mozgatja a kijátszott kártyájától függően. Ha egy társa hajóját juttattja előre a táblán, akkor plusz kört kap, ami igen jól jöhet a játék során. Az a játékos, aki a 12 forduló során a hajóit a legközelebb juttatta a kikötőhöz kapja a legtöbb pontot, és megnyeri a játékot.

  Érdekel a játék

  Szabadulószoba otthonra - EXIT a kísérteties villa

  Az EXIT sorozat legújabb kiadása egy lakatlannak vélt szomszédos villájába kalauzol téged és társaid. A villa kapuján belépve csodás látvány tárul a szemetek elé, így csendben nézelődtök, amikor az ajtócsapódás zaja szinte visszaránt titeket a valóságba. Ekkor veszitek észre az asztalon heverő vendégkönyvet. Itt mindent kódok és rejtvények zárnak. Fejtsétek meg együtt a rejtvényeket, törjétek fel a kódokat és szabaduljatok ki együtt a villa fogságából. Felejthetetlen, egyszeri játékélményt tartogat!

  Érdekel a játék

   

  Amennyiben érdekelnek további társasjátékaink, tekintsd meg a Piatnik újdonságok kínálatát: MEGNÉZEM AZ ÚJ TÁRSASJÁTÉKOKAT

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: PIATNIK INSTAGRAM

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: PIATNIK FACEBOOK

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: PIATNIK HÍRLEVÉL