Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  A legjobb parti játékok - ezekkel játsszatok szilveszterkor

  2023.12.14 10:05
  A legjobb parti játékok - ezekkel játsszatok szilveszterkor

  Nyakunkon a téli szünet és az ünnepi időszak, amit érdemes feldobni izgalmas és szórakoztató parti játékok segítségével. Fedezd fel webshopunk parti játék kínálatát, és varázsolj velük egy fergeteges, élményekben gazdag szilveszteri bulit!

  Halli Galli Twist

  Ez egy villámgyors reakciójáték, amit szabálytanulás nélkül azonnal elkezdhettek játszani és egy partit akár 10 perc alatt is lejátszhattok. Mindenki kap egy-egy pakli kártyát. Egyszerre fordítjátok fel a lapokat és egymást megelőzve kell a csengőre csapni, amikor 5 azonos színű, vagy 5 azonos alakú dolog tűnik fel. Aki elsőként csapott a csengőre, az megnyeri a felfordított lapokat. A cél: elnyerni a többiek összes lapját.

  Activity Krimi

  Buli Activity társasjáték nélkül? Na még mit nem! Az Activity Krimi kiadásban a csuklótokra kerül a bilincs és lebilincselt kézzel kell a bűnözés világából származó, több mint 600 kifejezést úgy előadnotok, hogy játékos társaitok kitalálják azt. A játék során a beszéd és az éneklés tilos, így még nehezebb lesz elmutogatni az adott szót, ugyanakkor a vicces helyzetek és poénok garantáltak. Aki a leggyorsabban eléri a 20 pontot, az nyerte meg ezt a különleges, "bűnözésben gazdag" játékot.

  Tick Tack Bumm Color Flash

  Színes, villog, ketyeg és robban – ez a Tick Tack Bumm Color Flash bomba! Amikor elindítjátok a bombát, azonnal világítani kezd sárga, piros, kék vagy zöld színben, majd véletlenszerűen ketyeg 10 és 60 másodperc között. A ketyegő és világító bomba határozza meg, hogy melyik szín és melyik kártya van érvényben a következő szónál. A Tick Tack Bumm család összes játékánál bevált játékelv itt is érvényes: Csak az adhatja tovább a bombát, aki kimondott egy megfelelő szót.