Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Legizgalmasabb családi játékok karácsonyra!

  Piatnik
  2018.12.11 00:00
  Legizgalmasabb családi játékok karácsonyra!
  Így év végéhez és az ünnepekhez közeledve szeretnénk felhívni figyelmeteket a legizgalmasabb újdonságokra.

  Idén szeptemberben megjelent új katalógusunk, amiben számos új társassal találkozhattatok már, többek között családi játékok széles választékával.

  Most azonban így év végéhez és az ünnepekhez közeledve szeretnénk felhívni figyelmeteket a legizgalmasabb családi játékok újdonságaira. Ezek a családi játékok nem csak, hogy feldobhatják az estéiteket, de egyben jó szórakozást is nyújthatnak az egész család számára.

  Kiemelt ajánlataink az ünnepekre!

  Aranyásók – Az elfeledett bányák

  Önálló játék. Kalandokkal teli családi társasjáték az aranyásók világában! Az öreg erdőn túl, lent a mélyben húzódnak az elfeledett bányák.

  A játékosok felfedezőútra indulnak a törpe klánjaikkal. Útközben le kell győzniük az akadályokat, ki kell kerülniük a csapdákat és el kell menekülniük a trollok elől, de mindenekelőtt: meg kell találniuk az értékes kincseket! Körültekintőnek kell lenniük, mert a klán egyik tagja a csapat ellen munkálkodik.

  Tovább a játékhoz!

  Bioblo Fun Box „Multi Mix” 200 db-os

  A Bioblo építőjáték egy új 200 db-os változata, amely már 3 éves kortól ajánlott és korhatár nélkül élvezetet nyújthat a felnőttek számára is.

  A Bioblo építőelemek színesek és egyedi méhsejt alakú mintázatuk van, amivel végtelen lehetőséget nyújtanak a gyerekeknek fantáziájuk és kreativitásuk megélésére.

  Ráadásul azt is jó tudni, hogy a kreatív játék a 2018-as “German Design Award”-ot is bezsebelte!

  Tovább a játékhoz!

  Carcassone Safari

  Önálló Carcassonne játék. Az afrikai szavannákon majmok ugrálnak az olajfákon, oroszlánok pihennek a majomkenyérfák árnyékában, és az elefántok nehéz léptei alatt megremeg a táj….

  A játékosok minden húzás után letesznek egy tájlapkát. Így alakul ki a szavanna, így fedezik fel a bokrokat, az ösvényeket és a fákat. A tájlapkára ráállítják a követőiket. Amikor egy bokor vagy egy út lezáródik, pontokat kapnak a különböző állatokért, egy fa esetében azonban egy állatlapka jár. Az állatlapkákból lehet vízlelőt építeni. Ez mind pontokat jelent a játék közben.

  A végső értékelésnél kiderül, hogy ki gyűjtötte a legtöbb pontot.

  Tovább a játékhoz!

  Checkpoint Charlie

  Izgalmas dedukciós családi játék. A Checkpoint Charlie, a berlini fal egyik leghíresebb határátkelőhelye volt. A K9 ügynökei őrkutyák, akik szigorúan felügyelik a Checkpoint Charlie határterületét.

  A játékosok célja: elsőként 10 pontot összegyűjteni, a kém és az asszisztensének leleplezésével. Ez csak alapos megfigyeléssel, logikus kombinálással és a megszerzett információkból a jó következtetések levonásával lehetséges.

  Kifejezetten ajánljuk családok számára. Már 10 éves kortól remek estés kikapcsolódást jelenthet az egész családnak!

  Tovább a játékhoz!

  Kattints, és tekintsd meg a családi játékok teljes kínálatát! Megnézem a családi játékok teljes kínálatát

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: Piatnik Instagram

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: Piatnik Facebook

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: Piatnik Hírlevél