Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Mesében és játékban gazdag családi vasárnap

  Piatnik
  2019.11.19 00:00
  Mesében és játékban gazdag családi vasárnap
  December 8-án különleges családi nap várja az érdeklődőket a Klauzál Házban. A Jégkirálynő előadás mellett interaktív Piatnik játszóház is várja a gyerekeket.

  December 8-án különleges családi nap várja a kisebbeket és nagyobbakat egyaránt a Klauzál Házban. A mesés Jégkirálynő előadás mellett interaktív játszóház és új családi játékok is várják az érdeklődőket! Lássuk a részleteket:

  Családi vasárnap színházi előadással

  A Nektár Színház előadása H. C. Andersen egyik sokak által kedvelt művének feldolgozása, mely az igaz barátságról, kitartásról, küzdelemről és a feltétel nélküli szeretetről tesz tanúbizonyságot.

  Gerda és Kay testvérien jó pajtások. Egy szép őszi napon Kay hirtelen a szívéhez kap és ettől a pillanattól furcsán megváltozik benne a világ. Szemébe a Jégkirálynő manói által összetört tükör egy szilánkja kerül. Kay innentől kezdve mindenben és mindenkiben csak a rosszat látja. Gerdát is és barátait is kegyetlen tréfái tárgyává teszi. Amikor a téli szánkózás közben megjelenik maga a Jégkirálynő, Kay habozás nélkül követi őt annak palotájába.

  Az előadást klasszikus és mai hangvételű zenével kísérik, és 3 éves kortól megtekinthető.

  További részletek és jegyvásárlás

  Interaktív Piatnik játszóház

  10:00 és 14:00 óra között interaktív játszóházzal várunk minden kedves érdeklődőt. Új családi játékainkat úgy válogattuk össze, hogy a család minden tagja együtt tudjon játszani, az óvodásoktól az iskolásokig.

  Könnyed játékaink egyszerű szabályai azonnali játékkezdést biztosítanak mindenkinek, de az asztaloknál ott lesznek a játékmestereink, akik örömmel segítenek a játékosoknak.

  Az alábbi társasjátékokkal várunk:

  Pirate ShipsPirateships

  Kalózos ügyességi dobójáték, amiben a játékosok célja az, hogy az ágyúgolyókkal eltalálják az ellenséges kalózhajó testét. Amint az ellenfélnek csak egy kis evezős csónakja marad, a támadó nyert.
  Tovább a játékhoz

  Speedy RollSpeedyRoll

  Vidám és könnyed játék a legkisebbeknek. A feladatuk az, hogy a labda ügyes gurításával az avarban bukfencező sünöket eljuttassák az odújukba.
  Tovább a játékhoz

  1,2,3

  Megfigyelőkészség-fejlesztőjáték az óvodásoknak és kisiskolásoknak. A gyerekek feladata az, hogy megmondják, hogy mi változott a legelőn mialatt becsukták a szemüket, és mi áthelyeztük az állatkákat.
  Tovább a játékhoz

  Blue Banana

  Megfigyelőkészség-fejlesztő, villámgyors reakciójáték az iskolás korosztálynak.
  Egy kék béka, egy zöld flamingó, egy piros cilinder… valami itt nem stimmel! Melyik színt és melyik tárgyat keressük? Aki elsőként rájön, az villámgyorsan kapja el a kék banánt, hogy megnyerje a felfordított lapokat!
  Tovább a játékhoz

  Lighthouse RunLighthouse Run

  Csodaszép családi társasjáték, amiben a játékosok a hajóik ügyes mozgatásával egymást megelőzve versengenek, miközben a világítótornyok fényében hajóznak.
  Tovább a játékhoz

   

  További információért csatlakozz a Facebook eseményhez: Jégkirálynő esemény

   

  Kattints, és tekintsd meg a Piatnik gyerek társasjátékait! MEGNÉZEM A TÁRSASJÁTÉKOKAT GYEREKEKNEK

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: PIATNIK INSTAGRAM

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: PIATNIK FACEBOOK

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: PIATNIK HÍRLEVÉL