Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Hogyan tedd színesebbé a gyerekzsúrt?

  Piatnik
  2017.05.22 00:00
  Hogyan tedd színesebbé a gyerekzsúrt?
  Beköszöntött a jó idő, hamarosan otthon lesznek a gyerkőcök és jönnek a gyermekzsúrok, táborok.

  Beköszöntött a jó idő, így hamarosan otthon lesznek a gyerkőcök és jönnek a gyermekzsúrok, táborok.

  No, de mivel is tehetjük színesebbé a zsúrokat, szülinapi bulikat?

  Össze szedtünk Nektek néhány ötletet és tippet, hogy egy pillanatra se unatkozzanak a lurkók!

  Top 10 játék gyerekzsúrra!

  Tick... Tack... Bumm Junior

  A Tick..Tack..Bumm gyerekeknek készült változata. Itt sem tudja senki, hogy meddig ketyeg és kinek a kezében lesz a Tick..Tack..Bumm, mikor elhangzik a Bumm! Mondj gyorsan egy szót a felhúzott kártyán lévő vidám képpel kapcsolatban és gyorsan add tovább a Tick..Tack..Bummot!

  Tovább a játékhoz! >

  Stinky Pig - Pukipokó

  Pukipopó egy éneklő malac. Ha megnyomják a pocakják, akkor énekelni kezd. Dobni kell a kockával és gyorsan tovább kell adni Pukipopót, mielőtt pukizik. Akinek a kezében pukizik, annak sajnos 1 korongot el kell vennie. A játék végén az nyer, akinek a legkevesebb korongja lesz! Szórakoztató parti-játék gyerekeknek és felnőtteknek! Az éneklő, pukizó malac dobálása igazán megnevetteti a játékosokat!

  Tovább a játékhoz! >

  Activity Irkafirka

  Az idei év egyik legnépszerűbb játéka, ami kicsiknek és nagyoknak jó szórakozást nyújthat! Itt ugyanis nem egy egyszerű Activity játékról beszélünk, hiszen itt a feladványokat a fejünkre erőstített táblácskán kell lerajzoljunk a többieknek!

  Tovább a játékhoz! >

  Musical Chair

  A Disney hercegnők bált rendeznek Hamupipőke születésnapján. Nagy az izgalom, mert minden hercegnő meglepetésül Hamupipőke ruhájában érkezett. Szikrázó bálterem fogadta a hercegnőket, csillogott a táncparkett is, de a hercegnők mégis csodálkozva pillantottak kőrbe, mert meglepetten azt tapasztalták, hogy egy fotellel kevesebb áll a bálteremben. A vidám báli forgatagban a Disney mesékből megismert csodálatos dallamok csendülnek fel. Táncra perdül a báli forgatag, ám amikor a zene véget ér, bizony izgalmas lesz szabad fotelt találnia annak, aki a keringő után meg szeretne pihenni.

  Tovább a játékhoz! >

  Speed Cups

  Magunkhoz veszünk 5 színes poharat. Felcsapunk egy feladatkártyát, majd mindenki megpróbálja olyan gyorsan megoldani a feladatot, amilyen gyorsan csak tudja. Akkor kell a csengőre csapni, ha helyes sorrendben állnak a poharak! Ügyesnek, jó megfigyelőnek és gyorsnak kell lenni!

  Tovább a játékhoz! >

  Halli Galli Junior

  54 bohóc nyüzsög a cirkuszi porondon kilenc különböző színben. Csapj a csengőre gyorsan, de csak akkor, ha két azonos színű bohócot látsz. A leggyorsabb játékos elnyeri játékostársai felfordított lapjait.

  Tovább a játékhoz! >

  Ízlelő nyerő!

  Kiválasztunk egy bátor játékost, aki úgy érzi, hogy mindent ki mer próbálni! Bekötjük a szemét és köré ültetjül a többieket, hogy nézzék a reakcióját. A bekötött szemű játékosnak felváltva kell mindenféle fűszerből, és ételből adni egy kis kóstolót, és ki kell találnia mit kapott! A játékban kell lennie sós és édes ízeknek, akár fűszereknek is. Például nyaljon meg cukrot, sót, borsot, citromot! :) Ahány ízt eltalál, annyi pontot kap!

  Kerti vizi bomba

  A nagy melegekben a gyerkek másra sem vágynak, csak strandra, vízre! Valósítsuk meg ezt a már jól ismert vizi bombázással, vagy kis vödrökkel. Had szaladgáljanak és locsolhassák egymást a nagy melegben! Az nyer, aki száraz, vagy szárazabb marad! :))
  Itt azonban fontos a többi szülővel egyeztetni előtte, hogy hozzanak váltóruhát, esetleg fürdő nadrágot a gyerekeknek!

  Most már nincs is más dolgotok, csak válasszátok ki kedvenceiteket, és induljon a gyerekzsúr! :)

   

  Tekintsd meg a Piatnik parti játékok teljes kínálatát! Megnézem a társasjátékokat

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: Piatnik Instagram

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: Piatnik Facebook

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: Piatnik Hírlevél