Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Téli társas újdonságok a Piatnikbolt-ban

  Piatnik
  2022.02.17 00:00
  Téli társas újdonságok a Piatnikbolt-ban
  Közeleg az igazi tavaszi jó idő, amit mi mással lehetne megkoronázni, mint remek társasjáték összejövetelekkel? Ezúttal 4 régóta várt új játékot mutatunk be.

  Közeleg az igazi tavaszi jó idő, amit a szabadban töltött időn túl mi mással lehetne megkoronázni, mint remek társasjáték összejövetelekkel?

  A Piatnikbolt 2022 első hónapjaiban is bővelkedik újdonságokban! Ezúttal 4 régóta várt új játékot hoztunk el nektek, ismerjétek meg őket közelebbről.

   

  Savannah Park

  Legújabb családi játékunkban megalkothatjátok Afrika egyik legnagyobb és legszebb állatparkját!

  A játék menete egyszerű: a kört kezdő játékos megnevez egy állatlapkát, amit mindenkinek át kell helyeznie a parkjában. Az állatok legjobb helyét nem olyan egyszerű kiválasztani! Kapcsoljátok össze egymással az azonos állatfajokat, gyűjtsetek össze minél nagyobb állatállományt, majd tereljétek az állatokat a vízlelőhelyekhez, és ügyeljetek arra, hogy bozóttüzek ne jelentsenek veszélyt az állatokra.

  A Savannah Park társasjáték 8 éves kortól nyújt remek kikapcsolódást, kevesebb mint 1 órás játékidővel.

  Érdekel a játék

   

  Rainbow kártyajáték

  Alkossátok meg a leggyönyörűbb szivárványt ebben a színekben gazdag kártyajátékban!

  A szabályok igen egyszerűek, felváltva teszitek le a kártyáitokat úgy, hogy minél több szivárvány alakuljon ki. Fontos, hogy kerüljétek az árnyékkártyákat és használjátok a fénykártyákat arra, hogy befejezzetek egy szivárványt. A célotok, hogy a megfelelő kártyák átfordításával, és a jó taktikával lehelyezett kártyákkal több kártyát gyűjtsetek, mint az ellenfeletek.

  Taktika, kombinációs készség és jó memória szükséges a győzelemhez. Társasunkat 7 éves kortól ajánljuk a memóriajátékok kedvelőinek.

  Érdekel a játék

   

  Snack Attack

  Ki ne szeretné a kajacsatákat főleg, ha mindezt rumli és takarítás nélkül tehetjük meg az otthonunkban?

  Igazán könnyen tanulható társasjátékunkban a kezeitekben tartott nagy kártyákból egyszerre átcsúsztattok 1-1 darabot a jobb oldali játékostársatoknak. Akinél összegyűlik 4 egyforma nagy kártya az lerakja azokat maga elé. Ekkor abbahagyjátok a kártyák átadását és villát ragadtok. Megpróbáljátok a villátokkal egymás elől elhappolni az asztal közepén fekvő minikártyából a megfelelőt.

  Villámgyors reakciójátékunk maximálisan biztonságos és 6 éves kortól nyúlt felhőtlen szórakozást a mindennapokban.

  Érdekel a játék

   

  Raise családi játék

  Könnyed, egyszerű és pörgős családi játék, melyet garantálni mindenki imádni fog!

  A játék menete egyszerű, dobtok a 7 szimbólumkockával, majd a kezeitekben tartott lapokból kijátszotok 1 számkártyát. Megpróbáltok minél magasabb értéket elérni. Az értéket a számkártya száma x a számkártya szimbólumával megegyező szimbólumok darabszáma adja. A célotok az, hogy a legtöbb pontot szerezzétek meg, közben pedig vigyáznotok kell arra, nehogy elfogyjanak a kártyáitok.

  Érdekel a játék

   

  Bármelyik Piatnik társast választod a fenitek közül, a szórakozás és vidám kikapcsolódás garantált! Te melyik újdonságunkat fogod beszerezni? 

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: PIATNIK INSTAGRAM

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: PIATNIK FACEBOOK

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: PIATNIK HÍRLEVÉL