Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Parádés kártya játékok az új évre

  Piatnik
  2020.01.13 00:00
  Parádés kártya játékok az új évre
  A társasjátékok mellett általában kevés szó esik a kártya játékokról, pedig a kártyák is számos kalandot és kihívást tartogatnak. Íme a 3 legújabb kártya játékunk!

  A társasjátékok mellett általában kevés szó esik a kártya játékokról, pedig akárcsak a társasok esetében, a kártyák is számos kalandot és kihívást tartogatnak.

  Élvezetes kikapcsolódást nyújtanak a családnak, korosztálytól és létszámtól függetlenül. Ráadásul a kártya játékok könnyen játszhatók az egyszerű szabályoknak köszönhetően, valamint logikai gondolkodásunkat is könnyedén fejlesztik.

  Cikkünkben bemutatjuk újdonságainkat, melyek garantáltan feldobják a családi vagy baráti összejöveteleket!

  Vigyáz(z)6! Jubileumi kiadás

  A Vigyáz(z)6! 25 éves jubileumi kiadása 28 új akciókártyát tartalmaz, amikkel még változatosabb és izgalmasabb lesz a játék. A kártya játék során egyszerre választunk a kezünkben lévő kártyák közül lehetőleg úgy, hogy a rajta lévő szám, az asztalon lévő sorozatokhoz ne hatodikként kerüljön, hiszen ilyenkor el kell vinnünk az előtte lévő öt lapot. Minden lapon 1-5 ökör látható. A játék győztese az lesz, aki a legkevesebb ökröt gyűjti össze.

  Érdekel a játék

  Micsoda Pech!?

  Biztosan mindenkivel megtörtént már, hogy ballábbal kelt, és úgy érezte egésznap üldözte a balszerencse. Ez történt a Micsoda Pech kártya játék főszereplőjével, Palimadárral is, akinek szerencsétlen történetét a kártyák mesélik el. A játék során az osztó kitesz egy peches lapot az asztal közepére, majd sorban egymás után mindenki dönt róla, hogy elutasítja a kártyát és rátesz egy korongot, vagy elfogadja a kártyát a mínuszpontokkal együtt. A korongok pluszpontot jelentenek a kártyák pedig mínuszpontot, kivéve, ha sikerül egy egész sorozat peches lapot begyűjteni. A kártya játék végén az győz, akinek a legkevesebb mínuszpontja lesz.

  Érdekel a játék

  High Voltage

  Ez egy egyszerű és gyors kártya játék, amelynek szabályait pillanatok alatt elsajátíthatjuk. A gyorsaság és a jó számolókészség ugyanakkor elengedhetetlen a győzelemhez! Hogyan kell játszani? Íme egy példa: ha az asztal közepén fekszik egy 5/ -2 kártyalap, akkor gyorsan adjunk hozzá kettőt és tegyünk le egy “7” lapot. Vagy éppen ellenkezőleg vegyünk el belőle kettőt és szabaduljunk meg 3 kártyalaptól. Az fog nyerni, aki elsőnek fog megszabadulni az összes kártyájától. A High Voltage egy izgalmas és villámgyors kártya játék egyszerű szabályokkal 8 éves kortól.

  Érdekel a játék

  Reméljük kedvet kaptatok egy kis kártyacsatához, és ajánlónkban találtatok olyan kártya játékot, mellyel fel tudjátok a dobni az unalmasabb napokat!

  Tekintsd meg a Piatnik kátyajátékok teljes kínálatát! MEGNÉZEM A KÁRTYÁS JÁTÉKOKAT

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: PIATNIK INSTAGRAM

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: PIATNIK FACEBOOK

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: PIATNIK HÍRLEVÉL