Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  A legjobb családi társasjátékok Húsvétra

  2024.03.21 10:05
  A legjobb családi társasjátékok Húsvétra

  Hamarosan itt a Húsvét, ami remek alkalmat teremt arra, hogy minőségi időt töltsünk a szeretteinkkel. Újra előkerülhetnek a régi kedvenc családi társasjátékaink, de ha új élményekre vágyunk, akkor be is újíthatunk néhányat.

  Íme, egy kis társasjáték ajánló a hosszú hétvégére!

  SMART - 10 Family

  Ez egy szuper, könnyen megtanulható társasjáték. A játékmenet rövid, átlagosan 15-20 perc alatt véget ér egy kör. A sokak által szeretett SMART 10 kvízjáték családi változatáról van szó, ahol a kapott kérdéseket 10 lehetséges válaszból kell kiválasztanotok. Az lesz a győztes, aki a helyes válaszaival elsőként összegyűjt 15 pontot.

  Triominos

  Szeretitek a logikai játékokat? Akkor a Triominost nektek találták ki! Ez egy nagyon egyszerű társas, de mivel a lehetőségek száma szinte végtelen, így sosem unalmas. A cél az, hogy a triomino-köveket úgy tegyétek egymás mellé, hogy azok sarkán mindig azonos számok álljanak. Minél több pontos illesztést csináltok, annál több pontot kaptok.

  Rummikub

  Ha szívesen játszotok rablórömit, akkor a Rummikub társasjátékban sem fogtok csalódni. Ez egy szuper, örökzöld családi társas, melynek során az állványotokon szereplő betűk felhasználásával kell újabb szavakat kiraknotok. Bármely alkalmat feldobja, kicsik és nagyok is örömmel játszanak vele.

   

  Old and New

  Ez a pörgős memóriajáték egy izgalmas időutazásra hív. Számos olyan tárgy vesz körül minket, amik meglepően nagy változáson mentek keresztül az elmúlt évtizedek során. A cél az, hogy megtaláljátok és összepárosítsátok a dolgok régi és új változatát. Az Old and New társas remek szórakozást nyújt, miközben próbára teszi a tudásotokat és a memóriátokat is.

  Ti melyik társasjátékot veszitek elő Húsvétkor? Böngésszetek webshopunkban, ahol számos izgalmas családi játék közül választhattok!