Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Tavaszi társasjáték újdonságok

  Piatnik
  2020.04.16 00:00
  Tavaszi társasjáték újdonságok
  Biztosan láttátok már, hogy számos új társasjátékkal bővült kínálatunk. Cikkükben összeszedtük a legizgalmasabb társasjáték újdonságokat, amelyekkel remekül szórakozhattok korosztálytól függetlenül. Ismerd meg az idei tavasz sláger játékait!

  Biztosan láttátok már, hogy számos új társasjátékkal bővült kínálatunk. Cikkükben összeszedtük a legizgalmasabb társasjáték újdonságokat, amelyekkel remekül szórakozhattok korosztálytól függetlenül. Lássuk az idei tavasz sláger játékait!

  Rune Stones

  Eljött az idő, hogy a leghatalmasabb druida elfoglalja méltó helyét a trónon! Ebben az izgalmas stratégiai játékban druidák szerepébe bújva bizonyíthatjátok, hogy mennyire ismeritek a rúnakövek hatalmát.

  A megidézett lények képességeit kihasználva értékes drágaköveket szerezhettek, amikből a törpék segítségével ereklyéket kovácsoltok. Ahogy növekszik az ereklyegyűjteményetek, úgy növekszik a rúnaköveitek hatalma is. A rúnakövek pedig különleges képességekhez és hatalompontokhoz juttatnak. A játék végén az a druida győzedelmeskedik, aki a legtöbb hatalomponttal rendelkezik.

  Érdekel a játék

  Farmer Jones

  Ebben a nagyszerű családi társasjátékban a gyerekek Farmer Jones birtokán segíthetnek Jones bácsinak. Sajnos Farmer Jones kissé feledékeny, ezért gyakran nem emlékszik arra, hogy hol hagyta az állatait és szerszámait, tárgyait. A játékhoz tartozik egy itató formájú hangmodul, mely elmondja, hogy mit is keres pontosan Jones bácsi. A gyerekek feladata, hogy miután figyelmesen meghallgatták, hogy mit keres, egymást megelőzve megtalálják a keresett dolgokat, és a legtöbb képlapkát gyűjtsék, ezzel megnyerve a játékot.

  Érdekel a játék

  Piff Paff és barátai

  Ez a társasjáték a tengerek és óceánok mélyére kalauzolja a gyerekeket. A játék rendkívül egyszerű és érthető a legkisebbek számára is.
  A kártyákon Piff Paff, a kis tüskés gömbhal és a többi tengeri állat képe látható. A gyerekek feladata, hogy egymást megelőzve rátegyék a kártyáikat a megfelelő lapkákra, mielőtt a kürt megszólal. Ki tudja megjegyezni, hogy melyik tengeri állat hol lakik, és ki rakja rá a leggyorsabban a kártyáját a megfelelő lapkára? A gyorsaság is rendkívül fontos, mivel amikor a kürt megszólal, a kör véget ér, és aki nem rakta le a kártyáját, az elveszít egy korongot. A társasjátékot az nyeri, aki elég gyors és figyelmes volt, így marad korongja a játék végére.

  Érdekel a játék

  EXIT 11. – A rejtvények háza

  Ebben az EXIT kiadásban egy különös házba rekedtek. Hosszú utat tettetek meg elhagyott utakon, és már rátok esteledett, amikor megérkeztek az erdőn túl magányosan álló házba. A belépést követően hangos csattanással becsapódik mögöttetek az ajtó, majd egy halk kattanás világossá teszi: Be vagytok zárva! Fogjatok össze, oldjátok meg a rejtvényeket és szabaduljatok ki a házból!

  Érdekel a játék

  EXIT 12. – A borzongás hullámvasútja

  Ez az EXIT kaland az izgalmak mellett egy kis borzongással is meg van fűszerezve. A történet egy vidéki kisváros vásárában játszódik, ahol spontán módon a szellemvasút mellett döntöttetek. Egy nyugtalanító érzés már akkor átjárt titeket, amikor rátok zárult az 530-as számú vagon zárja. A kocsi zötyögve megindult, és feltárult előttetek a bejárat, ami úgy nézett ki, mint egy szörny hatalmas szája. Sehol senki, hatalmas a csend, az utazás pedig még csak most kezdődött el.

  Érdekel a játék

   

  Amennyiben érdekelnek további újdonságaink, akkor kattints és tekintsd meg a legújabb Piatnik társasjátékokat! MEGNÉZEM AZ ÚJDONSÁGOKAT

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: PIATNIK INSTAGRAM

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: PIATNIK FACEBOOK

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: PIATNIK HÍRLEVÉL