Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Ezek voltak a téli szünet kedvencei 2017-ben!

  Piatnik
  2018.01.09 00:00
  Ezek voltak a téli szünet kedvencei 2017-ben!
  Hamar beköszöntött a január és elindult az új esztendő, az ünnepek pedig gyorsan tova szálltak... mégis milyen jó visszagondolni az együtt töltött értékes időre és a mókában gazdag játékokra.

  Hamar beköszöntött a január és elindult az új esztendő, az ünnepek pedig gyorsan tova szálltak... mégis milyen jó visszagondolni az együtt töltött értékes időre és a mókában gazdag játékokra...

  Melyek voltak az ünnepek kedvencei?

  Mint minden családi, vagy közösségi eseményen, úgy most is a szórakoztató családos játékok vitték a prímet! Nézzük mely "játék remekek" jutottak be idén az ünnepek TOP 5-jébe!

  ACTIVITY - minden formában!

  A játékok töretlen nagy kedvencei közé tartozik az Activity Original társasa, ami remek választás lehet egy családi estén is és akár egy baráti összejövetelen vagy akár éppen szilveszterkor éjszakáján.

  Nagy előnye, hogy kicsik és nagyok egyaránt játszhatják, valamint hogy korcsoportokat, vagy témákat tekintve megtalálhatjuk a legmegfelelőbb kiadást!

  Vegyük csak sorra! Például:

  Töretlen siker a MENSA díjas ISTANBUL!

  A díjnyertes Istanbul társas továbbra is a listák élén áll a maga csalafintaságával. Ebben a kalandos játszmában tülekedés és lárma folyik Isztambul bazárnegyedében, ahol a kereskedők és segédeik sietnek keresztül a szűk sikátorokon, hogy versenytársaiknál sikeresebbek lehessenek!

  A játék már a 10 éves korosztályt is meghódította, így elérhető már 2 új változata is a KÁVÉ ÉS BAKSIS, ahol a játékosok nagy haszon reményében beszállnak a kávéüzlet forgatagába, valamint már elérhető kockajáték formájában is, ahol a cél egymást megelőzve megszerezni a rubintokat!

  MATE díjazott: STONE AGE játék

  Egy MATE díjas társasjáték, ahol izgalmas utazás vár a múltba! Itt a kőkorszak megpróbáltatásai várnak rád, ugyanis fát kell vágni, követ kell törni és aranyat
  kell mosni a folyóban. Ezen áruk csereberéjével gazdagíthatjuk és bővíthetjük a falunkat, hogy ezáltal a civilizáció újabb szintekre léphessen.

  Ezt a játékremeket sokan választották a téli estékre. Egy igazán könnyed családi játék, ami változatos játékélményt ad szép kivitelben!

  BIOBLO - csak kreatívan!

  Amilyen egyszerű, olyan sikeres a BIOBLO építőjáték, ahol az építés, a kreatív alkotás mindig sikerélményhez vezet!

  A játék elérhető 120, 204 és 360 darabos Big Box kiszerelésben is!

  SOLO - az örök kedvenc kártyajáték!

  Makaó típusú kártyajáték gyerekeknek és felnőtteknek! A játékosok célja, a lehető leggyorsabban megszabadulni a lapoktól, amit a különböző izgalmas akció kártyák tesznek még izgalmasabbá!

  A nagy sikerű kártyajáték már elérhető dominójáték verzióban is!

  Játékban gazdag, szerencsés új esztendőt kívánunk nektek!

  Tekintsd meg a Piatnik játékok teljes kínálatát! Megnézem a társasjátékokat

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: Piatnik Instagram

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: Piatnik Facebook

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: Piatnik Hírlevél