Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Izgalmas újdonságok a stratégiai játékok kedvelőinek

  Piatnik
  2019.10.17 00:00
  Izgalmas újdonságok a stratégiai játékok kedvelőinek
  Újabb társasjáték remekekkel bővült stratégiai játékok kínálatunk. Ismerd meg a legizgalmasabb újdonságainkat cikkünkben!

  Újabb társasjáték remekekkel bővült stratégiai játékok kínálatunk, melyek már elérhetőek webáruházunkban!

  A stratégiai játékok töretlen népszerűségnek örvendenek, hiszen a játék élménye és a szórakozás mellett még a gondolkodásmódunkat kreatívan is fejlesztik. Ismerd meg legizgalmasabb újdonságainkat cikkünkben!

  Catan – A Hódítók LegendájaCatan – A Hódítók Legendája - stratégiai játékok

  Az események a Catan Lovagok és Városok idejében játszódnak, így a játék során Catan történelmét követhetjük végig. A Hódítók Legendája három jelenetében a catani haderő parancsnokaként kell megakadályoznunk Catan megszállását, miközben el kell űznünk a barbár hódítókat a szigetéről. Vagyis a cél a hódítók megállítása és Catan szigetének a megmentése!

  Fontos, hogy A Hódítók Legendája nem önálló társasjáték, mivel a játékhoz szükséges még a Catan alapjáték és a Catan Lovagok és Városok kiegészítés.

  Bővebben a játékról

  Megvásárolom

  Century III. Egy új világ

  Century III. Egy új világ - stratégiai játékokVégre megérkezett a várva várt Century Trilógia befejező része a „Century: Egy Új Világ!”

  A játék során az Újvilágot egy kereskedő bőrébe bújva kell felfedeznünk a 16. század fordulóján. A vadon peremén a túléléshez vadászni és gyűjtögetni kell az erőforrásokat, új vidékeket kell megismerni és a bennszülött indiánokkal is kereskedni kell. A Century Trilógia gyakorlott játékosai azonnal méltányolják majd a sorozat védjegyéül szolgáló kereskedési mechanizmust, a dolgozók elhelyezésébe vitt csavar pedig egyenesen le fogja nyűgözni őket. A játék integrálja a Century sorozatból ismertelemeket és mechanizmusokat egy kis újdonsággal.

  Ráadásul a játék kombinálható a Kelet csodái és a Fűszerút játékkal, így pedig 4 egyedülálló játék hozható létre!

  Bővebben a játékról

  Megvásárolom

  BastilleBastille - stratégiai játékok

  A Bastille stratégiai játék visszarepít minket a francia forradalom időszakába, pontosan Párizsba néhány héttel a forradalom kitörése előtt járunk. A társasjátékban frakció vezetők szerepébe bújva a célunk, hogy 8 fordulón keresztül követőket, fegyvereket és ellátmányokat szerezzünk, melyek mind hozzájárulnak a vár ostromlásához. Aki a legjobban ki tudja használni befolyását és összegyűjti, valamint teljesíti a küldetéskártyákat, az megnyeri az izgalmas történelmi játékot.

  Bővebben a játékról

  Megvásárolom

  TribesTribes - stratégiai játékok

  Ebben a stratégiai játékban az emberiség történelmének 3 korai szakaszát élhetjük újra. A társasjáték során egy-egy kis népcsoportot kell végig kísérni a kőkorszaktól egészen a bronzkorig. Az új területek felfedezése értékes nyersanyagokat adnak a játékosoknak, emellett különféle vívmányokat kell megszereznünk, illetve a törzset még meg kell védeni a járványoktól, a természeti katasztrófáktól és más népek támadásaitól is. A stratégiai játék során az győzedelmeskedik, aki a játék folyamán a legtöbb pontot gyűjtötte össze.

  Bővebben a játékról

  Megvásárolom

  Tekintsd meg a Piatnik stratégiai játékok teljes kínálatát! MEGNÉZEM A JÁTÉKOKAT

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: PIATNIK INSTAGRAM

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: PIATNIK FACEBOOK

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan aktuális híreinkről, játékainkról: PIATNIK HÍRLEVÉL