Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Megérkeztek a 2016-os társasjáték újdonságok!

  Piatnik
  2016.10.06 00:00
  Megérkeztek a 2016-os társasjáték újdonságok!
  Az ősz az egyik legizgalmasabb része az évnek, hiszen ilyenkor nagyon sok Piatnik társasjáték újdonság jelenik meg. Idén sincs ez másként: folyamatosan érkeznek a legújabb magyar kiadású társasjátékaink minden korosztály számára.

  Az ősz az egyik legizgalmasabb része az évnek, hiszen ilyenkor nagyon sok Piatnik társasjáték újdonság jelenik meg. Idén sincs ez másként: folyamatosan érkeznek a legújabb magyar kiadású társasjátékaink minden korosztály számára.

  Mivel rengeteg új társasjátékunk van, nehéz lenne mindet összefoglalni egy hírben. De megpróbáltunk néhány ígéretes társasjáték újdonságot kiválasztani, ami biztosan sokaknak a nagy kedvence lesz!

  Íme, egy kis ízelítő a 2016-os társasjáték újdonságokból, és egy kis kedvcsináló a játékokhoz!

  Imhotep – kalandozz az ókori Egyiptomban és építs piramisokat! Taktikázz, építkezz és előzd meg társaidat! Ha egy kis szerencse is melléd szegődik biztosan sikerül emlékműveket alkotnod az örökkévalóságnak!

  Activity Irkafirka – a legnépszerűbb parti játék most új szintre emeli a rajztudásodat! A legújabb kiadásban ugyanis nem egyszerűen a papírra, hanem a homlokra erősített táblára kell rajzolni! Ezzel a játékos csavarral garantált a nevetés és az irkafirka ábrák sokasága, mint például ez :)

  via GIPHY

  Pukipopó – Remek választás a kacagni vágyóknak! Végtelenül egyszerű, mégis biztosan emlékezetes marad minden játék! Nyomd meg a malac, Pukipopó pocakját, s míg ő énekel, dobj a kockával, majd add tovább a malacot. De igyekezned kell, mert ha a Te kezedben pukizik, büntetésül korongokat kapsz! A játék végén az nyer, akinek a legkevesebb korongja lesz! Remek parti játék kicsiknek és nagyoknak!

  Camel Up kártyajáték – a tevefuttatás már biztosan sokaknak ismerős, most pedig kártyajáték formájában is kipróbálható. Száguldj a tevékkel egy izgalmas verseny keretében, ugorj fel a másik teve hátára és játszd ki a lapjaidat, hogy pozitív irányba befolyásold a futam alakulását!

  Bison – izgalmas stratégiai játék, ahol egy egész bölénycsordát vezethetsz, vagy épp az indián főnököt és a kutyáit irányíthatod. Kiváló problémamegoldó képesség fejlesztő játék, nem utolsó sorban pedig izgalmas kikapcsolódás két fő részére!

  Fruit Mix – tedd próbára a memóriád és a koncentrálóképességed ebben a különleges kártyajátékban! Fejben tudod tartani, melyik gyümölcsfajtából milyen sorszámú lapod van? Tedd próbára magad a Gyümi kártyákkal!
  Rummikub mini – utazásra is magaddal vinnél egy kompakt, de izgalmas játékot? Próbáld ki a kisméretű Rummikubot, ami biztosan befér az útitáskádba!

  A felfedezés öröme: Fizika – Ki mondta, hogy a tudomány unalmas? Fedezd fel a fizika izgalmas világát ezzel a készlettel: építs gépeket, erőmérőt és ismerd meg a laboratóriumi centrifugák működését. Kísérletezz és legyél kisfizikus!

  Ha kíváncsi vagy sok más szórakoztató társasunkra is böngéssz tovább a weboldalunkon! Ha pedig az újdonságaink érdekelnek, nézd meg a legfrissebb játékkatalógusunkat itt! >

  Tekintsd meg a Piatnik játékok teljes kínálatát! Megnézem a társasjátékokat

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: Piatnik Instagram

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: Piatnik Facebook

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: Piatnik Hírlevél