Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Dobd fel a tanévkezdést új családi játékainkkal

  Piatnik
  2019.09.11 00:00
  Dobd fel a tanévkezdést új családi játékainkkal
  Az ősszel együtt elérkezett az iskolakezdés időszaka is. Ebben a cikkünkben bemutatjuk családi játék újdonságainkat, melyek garantáltan feldobják a tanévkezdést!

  Beköszöntött az ősz, aminek köszönhetően a tanévkezdés időszaka is elérkezett. Sokszor azonban nem csak a gyerekeknek, hanem nekünk is nehezünkre esik belerázódni a pörgős hétköznapokba.

  Az ősz és az iskolakezdés ugyanakkor ne szegje kedvünket, számos lehetőség van, mellyel feldobhatjuk a mindennapokat! Megoldás lehet egy jó program a családdal, egy betervezett kirándulás a szabadba, ami kicsit visszarepít a nyári szünet élményeibe, vagy akár egy izgalmas társasjátékest is kikapcsolhatja a családot.
  Cikkünkben bemutatjuk őszi családi játék újdonságainkat, melyek garantáltan feldobják a tanévkezdést!

  Underground Panic

  Underground Panic

  Igazán szórakoztató és izgalmas családi játék! A játék során a cél, hogy végigvezessük az összes ürgét a járatokon, közben pedig minél több pontot hozó terményt gyűjtsünk össze. Ugyanakkor fontos, hogy az ürgék minél kevesebb sérüléssel jussanak ki a járatokból. Kooperatív társasjáték, mivel együtt kell irányítani az ürgecsalád tagjait, a menekülésben érdemes összefognunk, a játék végén mégis csak egyetlen győztes lesz. A kaland akkor ér véget, amikor minden ürgének sikerül kijutni a föld alól még a vízáradat előtt. Akinek a legtöbb pontja lesz, az lesz az ürge futam győztese.

  Érdekel a játék!

  Speedy Roll

  Ezzel a családi játékkal már az óvódás korú gyerekek is játszhatnak, így a kisebbeket is érdemes bevonni a társasjáték adta izgalmakba! A Speedy Roll játék egy sűrű erdőbe kalauzol minket, ahol az avarban vidáman bukfencező sündisznók sietnek az odújuk felé. A társasjáték során egy „sünilabdát” kell ügyesen gurítani, aminek segítségével sok almát, levelet és gombát gyűjthetünk. Minél több dolgot gyűjtünk össze, annál hamarabb hazaér a sününk, s így nem éri utol a róka. Az erdei ösvényt kedvünk szerint állíthatjuk össze, sőt még azt is kiválaszthatjuk, hogy hogyan szeretnénk játszani: csapatban vagy egyedül.

  Érdekel a játék!

  MemofantMemofant

  Izgalmas memóriajáték az egész családnak! A játékban 60 másodperünk lesz arra, hogy memorizáljunk 12 különböző kép helyét. Ezt követően feladatunk, hogy a mezők utasításait követve felfedjük a helyes képeket. Ez nem is olyan könnyű, mivel a képlapkák helyét állandóan megváltoztatjuk. A Memofant családi játékban, aki folyamatosan észben tartja a képek mozgását, az helyesen oldja meg a feladatokat és nem veszít el életkártyát. Akinek marad a játék végéig életkártyája, az nyeri meg a játékot, és elmondhatja magáról, hogy olyan memóriája van, mint egy elefántnak!

  Érdekel a játék!

  Bacteria Hysteria

  Bacteria Hysteria

  Ebben a családi játékban elszabadultak a különböző bacilusok! A feladatunk az, hogy ügyes kockadobásokkal elsőként megszabaduljunk ezektől a vicces baciktól. A játék azzal kezdődik, hogy mindenki letesz 6 bacikártyát maga elé, majd dob a 10 kockával, ezt követően pedig összehasonlítjuk a dobás eredményét az előttünk fekvő lapokkal. Ha legalább 2 kockán látható a nálunk levő bacikártyák valamelyike, akkor eldobatjuk a kártyánkat. A játékot az nyeri meg, akinek elsőként lesz 3 jutalomkorongja.

  Érdekel a játék!

   

  Kattints, és tekintsd meg a Piatnik családi társasjátékait! MEGNÉZEM A CSALÁDI JÁTÉKOKAT

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: PIATNIK INSTAGRAM

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: PIATNIK FACEBOOK

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: PIATNIK HÍRLEVÉL