Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Piatnik karácsonyi játékajánló

  Piatnik
  2021.12.13 00:00
  Piatnik karácsonyi játékajánló
  Ha nem tudod, hogy mivel ajándékozd meg szeretteidet és barátaidat, akkor inspirálódj karácsonyi játékajánlónkból, melyek remek játékélményt és szórakozást ígérnek korosztálytól függetlenül!

  Te is azok közé tartozol, akik utolsó pillanatra hagyják a karácsonyi ajándékok beszerzését? Esetleg tudod, hogy társasjátékot fogsz ajándékozni az ünnepekkor, de elvesztél a játékok labirintusában? Bármelyik is legyen igaz Rád, ha nem tudod még pontosan, hogy idén mivel ajándékozd meg szeretteidet és barátaidat, akkor inspirálódj karácsonyi játékajánlónkból, melyekben olyan társasjátékok gyűjtöttünk össze, melyek remek játékélményt és szórakozást ígérnek korosztálytól függetlenül!

   

  Családi játékok kedvelőinek...

  A Dodófutam, egy könnyed játék, amivel akár egy hat fős család is remekül el tud tölteni nagyjából húsz percet.

  A játékban egymás után dobtok a kockával, majd léptek a dobott számnak megfelelően az egyik figurátokkal a pályán. Útközben megpróbáltok minél több plusz- és szerencselapkát felvenni, a mínuszos lapkákat pedig meghagyjátok a többieknek. Akinek a játék végére a legértékesebb lapkagyűjteménye lesz, az lesz a győztes.

  Érdekel a játék

   

  A stratégiai játékok szerelmeseinek...

  A stratégiai játékok kedvelői bizonyára ismerik és szeretik a különböző Carcassonne kiadásokat. Az idei évben megjelent különleges jubileumi kiadással ünnepeli a Carcassonne fennállásának a 20. évét. Megfordultak már itt lovagok, zsonglőrök, kereskedők, távolkeleti utazók, afrikai nagyvadak, sőt aranymosók is élénkítették a középkori várost és környékét.

  A jubileumi alkalomra benépesítettük az alapjáték lapkáit az elmúlt 20 évben megjelent Carcassonne önálló játékok és kiegészítések szereplőivel és értékesebbé tettük egy speciális nyomtatással. Ezzel az egyedi kiadással még szebb tájak építhetők és még izgalmasabb játékok játszhatók.

  Érdekel a játék

   

  Akik imádják a társasjáték partikat...

  Egy szín többet mond ezer képnél: könnyed és izgalmas partijáték barátokkal vagy a családdal! Ti milyen színt társítanátok mondjuk a zenéhez?

  A játék során három fogalmat tesztek ki. Az egyik játékos a színkódoló, aki színeket társít a fogalmakhoz, és színkártyáit arccal lefelé odahelyezi. Nektek pedig csapatként kell megtippelnetek a színkódoló színtársításait. Minél gyakrabban választjátok ugyanazt a színt, annál több szintet értek el együtt.

  Érdekel a játék

   

  A szabadulószoba kedvelőinek...

  Felejthetetlen egyszeri játékélmény, szabadulószoba játék otthonra!

  Az EXIT legújabb Elátkozott labirintus kiadásában egy ősrégi térképpel indultok a titokzatos kapu felkutatására. Mindenképpen meg akarjátok fejteni a titkot, amit a kapu őriz. Amikor rátaláltok a kapura, megdöbbenve látjátok, hogy az anyaga valamilyen különleges fém, és amikor hozzáértek, a fémgyűrűk félrecsúsznak és megnyílik a kapu a világok között... Vajon sikerül visszatérnetek a valóságba?

  Érdekel a játék

   

  Ha utazásra hívnád a legkisebbeket...

  Ebben a kalandos játékban a célotok az, hogy körbeutazzátok a vonattal a játékfelületen kialakított utat, és elsőként hazaérjetek mind a 4 lámátokkal. Aki sorra kerül az dob a színkockával, majd előretolja a vonatot. Ekkor az egyik láma beszállhat, a másik láma kiszállhat, sőt az is előfordul, hogy valaki lámáját kiteszik egy köztes megállóban, attól függően, hogy a vonat hol állt meg. Mindig mindenkinek éberen kell figyelnie, mert az akciók mindenkire érvényesek, arra is, aki éppen nincsen soron… és ha egy lámával elfelejt kiszállni, akkor bizony még egy kört kell utaznia.

  Érdekel a játék 

   

  Érdekelnek további társasaink? Akkor ismerd meg újdonságainkat webáruházunkban: IRÁNY A PIATNIKBOLT

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: PIATNIK INSTAGRAM

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: PIATNIK FACEBOOK

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: PIATNIK HÍRLEVÉL