Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Decemberi társasjáték újdonságok a Piatnikoutletben

  Piatnik
  2019.12.09 00:00
  Decemberi társasjáték újdonságok a Piatnikoutletben
  Piatnikoutlet webáruházunk decemberben újabb izgalmas társasjátékokkal bővült. Érdemes böngészned weboldalunkon, mivel akár 40% kedvezménnyel megkaparinthatod az outlet újdonságait.

  Piatnikoutlet webáruházunk decemberben újabb izgalmas társasjátékokkal bővült. Érdemes böngészned weboldalunkon, mivel akár 40% kedvezménnyel megkaparinthatod az outlet újdonságait. Melyik 6 társasjátékról van szó? Cikkünkből megtudhatod!

  Axio - laplerakó játék az egész családnak

  Az Axio társasjátékban a célunk, hogy az értékjelzőket az értékelő tábláinkon a lehető legmagasabb értékig jutassuk el. Sorban egymás után helyezhetjük le a lapkákat, az egyező szimbólumokért pedig pontot kapunk. A kapott pontokat az értékjelzőkkel jelölhetjük az értékelő tábláinkon. A játék végén, az utolsó helyen álló értékjelzők helyét hasonlítjuk össze, a játékot pedig az nyeri, akinek az utolsó helyen álló értékjelzője a legmagasabb helyen szerepel.

  Tovább a játékhoz

  Kockázatos kaland - izgalmas expedícióra felKockázatos Kaland

  Ebben a stratégiai játékban egy felfedezetlen világ ritka leleteinek felkutatásában veszünk részt, 3-3 kalandorral. Kockadobásokkal próbáljuk meg kidobni a szükséges kombinációkat, hogy megfelelő felszereléshez és értékes leletekhez jussunk. A kockázat és a megtérülés helyes felmérése, a megfelelő felszerelés megszerzése és a kalandorok ügyes elhelyezése kulcsfontosságú a győzelemhez! Ki meri vállalni a KOCKAzatot?

  Tovább a játékhoz

  Reworld - elérkezett az idő az Újvilág Projekt számára

  Az ExoFox5 befejezte az Eurybia bolygó elemzését, és megerősítette, hogy ez a legjobb lehetőség a Reworld - Újvilág Projekt számára. A játék során a küldetésünk, hogy lakhatóvá tegyük az Eurybia bolygót a telepes flotta megérkezéséig. Az emberiség megmentőjeként örökre fennmarad a neve annak, aki a legjobb munkát végzi.

  Tovább a játékhoz

  Jórvík - egy igazi stratégiai játék remekJórvík

  Ebben a társasjátékban a stratégia mellett a szerencsének és furfangosságnak is nagy szerepe van. A 2 játékmódot tartalmazó társas remekben egy-egy viking törzs akcióit irányítjuk az észak-angliai régióban. Feladatunk, hogy felvásároljuk a kereskedelmi hajókkal érkező árukat, az árukkal pedig ellássuk a kézműveseket. Ezen felül raktárakat építünk, kereskedünk és védelmezzük a várost az északról jövő pikt támadásokkal szemben. A négy évszak után az a játékos nyeri a játékot, akinek az akciói a legtöbb győzelmi pontot hozták.

  Tovább a játékhoz

  Club 2% logikai társasjáték - fejleszd a logikai tudásodat

  A Club 2% társasjáték 84 különböző feladványt rejt. Egy sor ház van előttünk, mindegyiknek más és más lakója van. Akad köztük olyan, akinek van háziállata, és olyan is, akinek nincsen. Ahhoz, hogy kitaláljuk ki hol lakik, igazán kiváló logikát kell alkalmaznunk. És hogy miért pont Club 2% a játék neve? Azért, mert az, aki meg tudja oldani mind a 84 feladványt, az az emberiség azon szűk csoportjába tartozik, akik képesek ilyen logikus gondolkodásra.

  Tovább a játékhoz

  Pacal's Rocket - vár a misztikus világPacal’s Rocket

  Ez a stratégiai játék a Maya piramisok rejtélyes világába kalauzol minket. Miután az űrhajók landoltak a romvárosban, megkezdődhet a piramisok építése. Palenque templomának feltárása során körről-körre igyekszünk minél értékesebb területeket megszerezni az energiakövekkel. Ezen kövek segítségével építhetjük meg a piramisokat. Merüljünk el Pacal's Rocket világában, ahol a város meghódítása a cél!

  Tovább a játékhoz

  Csapj le kedvenc társasjátékodra és vásárold meg outlet áron!

  Tekintsd meg a Piatnik újdonságok teljes kínálatát! MEGNÉZEM AZ ÚJ TÁRSASJÁTÉKOKAT

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: PIATNIK INSTAGRAM

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: PIATNIK FACEBOOK

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: PIATNIK HÍRLEVÉL