Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Az Activity társasjátékok története

  Piatnik
  2021.10.19 00:00
  Az Activity társasjátékok története
  Az Activity játékok garantáltan a világ egyik legnépszerűbb és legsikeresebb társasai közé tartoznak. Ismerd meg történetüket!

  Ugye ti is imádjátok az óriási népszerűségnek örvendő Activity társasjátékokat? Ha egy szórakoztató és izgalmas családi vagy baráti összejövetelre vágytok, akkor bármelyik kiadás mellett is teszitek le a voksotokat garantált a vicces kikapcsolódás.

  Ismerd meg az Activity történetét

  Gondoltad volna? Az Activity a stájerországi Seckauban született, amikor két osztrák házaspár: Ulrike és Paul Catty valamint Maria és Josef Ernst Führer ott töltötték az ünnepeket és unalmukban különböző játékokat találtak ki, amikkel elüthetik az időt. A játékukat a Piatnik 1990-ben szerkesztői átdolgozás után megjelentette és mára egy örökklasszikus társasjátékká vált.

  Számos televíziós műsort, többek között egy „Activity Extreme Show” műsort is kidolgoztak a játék alapján, amellyel egy időben pedig megjelent az Activity Extreme társasjáték is, ami csak egy volt a több mint 40 különböző Activity kiadásból.

  Az Activity játékokat napjainkban 14 nyelven adják ki, az eladási számok pedig összességében 10 millió felett vannak, így kijelenthető, hogy a világ egyik legnépszerűbb és legsikeresebb társasai közé tartoznak.

  A legnépszerűbb kiadások

  Activity Original – az eredeti

  Eszeveszett magyarázás, olaszos mutagatás és kreatív rajzolás, ezek mind elégedhetetlen kellékei az első Activity játéknak. 3300 nagyszerű feladvány gondoskodik arról, hogy egy pillanatig se unatkozzon a társaság.

  Érdekel a játék

   

  Activity Solo&Team – két játékvariáció, egy játék

  Ha szereted a kihívásokat és a legkülönbözőbb feladatokkal is egyszerűen megbirkózol, ráadásul egyedül akarod learatni a babérokat, akkor neked az Activity Solo a tökéletes választás számodra. Ugyanakkor, ha csapatjátékos vagy és inkább legjobb barátaiddal/családtagjaiddal oldanád meg az érdekes feladványokat, akkor az Activity Team verzióját válaszd!

  Érdekel a játék

   

  Activity Krimi – bűnügyek kedvelőinek

  Ebben a kiadásban a csuklótokra kerül a bilincs és lebilincselt kézzel kell a bűnözés világából származó, több mint 600 kifejezést úgy előadnotok, hogy játékos társaitok kitalálják azt. A játék során a beszéd és az éneklés tilos, így még nehezebb lesz elmutogatni az adott szót, ugyanakkor a vicces helyzetek és poénok garantáltak. Aki a leggyorsabban eléri a 20 pontot, az nyerte meg ezt a különleges, “bűnözésben gazdag” játékot.

  Érdekel a játék

   

  Activity My First - a legkisebbeknek

  Ez a kiadás az egészen kicsi gyerekek számára készült, hogy ők se maradjanak ki az Activity játékok adta élményből! Jól fejleszti a kommunikációs, rajz és előadókészségüket, miközben remekül szórakoznak. 4-8 éves korosztály számára ajánlott. A kártyákon levő színes kis feladányok aranyos rajzokkal vannak ábrázolva, így a még olvasni nem tudó kicsik is részt tudnak venni a mulatságban.

  Érdekel a játék

   

  Activity Casino - valódi kaszinói hangulat otthonra

  A legújabb Activity kiadásban a kaszinói témához kapcsolódóan helyesen kell megtippelnetek, hogy vajon mennyi fogalmat tud az ellenfél csapatának előadója 90 másodperc alatt úgy lerajzolni, elmutogatni vagy körülírni, hogy csapattársai kitalálják?! 1, 2 vagy akár 3? Tippeljetek okosan és nyerjétek meg a játékot. A helyesen tippelő csapat a tétjének a dupláját nyeri vissza! Ehhez a játékhoz nem kell tábla se bábuk, csak a nyeremény és az összeg, amit bedobsz.

  Érdekel a játék

   

  Fedezd fel további Activity társasjáték kínálatunkat webshopunkban: IRÁNY A PIATNIKBOLT

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: PIATNIK INSTAGRAM

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: PIATNIK FACEBOOK

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: PIATNIK HÍRLEVÉL