Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Társasjátékok másként: ismerd meg játékbemutató videóinkat!

  Piatnik
  2020.06.15 00:00
  Társasjátékok másként: ismerd meg játékbemutató videóinkat!
  Az elmúlt években már megszokhattátok a különböző szöveges és képes játékajánlóinkat. Ezúttal újdonságainkat új formában is bemutatjuk nektek, ugyanis kedvcsináló játékismertető videókkal is készültünk!

  Az elmúlt években már megszokhattátok a különböző szöveges és képes játékajánlóinkat. Ezúttal újdonságainkat új formában is bemutatjuk nektek, ugyanis kedvcsináló játékismertető videókkal is készültünk!

  Catan Csillaghajósok

  Korábban már beszámoltunk róla, hogy a stratégiai játékok és főként a Catan kiadások kedvelőinek igazi csemegének érkezik a legfrissebb Catan – Csillaghajósok társasjáték. Ebben a verizóban a 3. évezred közepén találjátok magatokat és egy új technológiának köszönhetően végre lehetőségetek nyílik elhagyni a Naprendszert. Az új kolóniák létrehozása mellett virágzó kereskedelmi kapcsolatokat kell kiépítenetek, ahhoz hogy fontos partnereitekké váljanak a játék során. A galaxis mélyére vezető utatok során meg kell küzdenetek űrkalózokkal, valamint váratlan kimenetelű, izgalmas találkozásokat is tartogat a Catan új kiadása.

  Érdekel a játék

  A szabadulószoba kedvelőinek most egy új kalandokban és rejtélyekben gazdag játékot ajánlunk! Az Adventure Game legújabb kiadásai 3-3 fejezetet tartalmaznak és így válik kerek egésszé és izgalmassá a történet.

  Adventure Game 1: Monochrome Rt

  Az első, Monochrome Rt kalandban egy kutatóintézetbe kell betörnötök és megszereznetek egy titkos képletet. Az ártalmatlan induló kaland fokozatosan egy thrilleré alakul, a végkifejlet pedig a játék során hozott döntéseiteken múlik. Több helyes megoldás is létezik, így a játék bármikor újrajátszható.

  Érdekel a játék

  Adventure Game 2: A börtön

  A második kiadásban egy sötét börtönben ébredtek, ráadásul amnéziásan, így egyikőtök sem tudja, hogy miért és hogyan kerültetek ide, ebből kifolyólag a kijutás lehetetlennek tűnik. A játék során a PC kalandjátékokhoz hasonlóan új helyszíneket, tárgyakat, személyeket és nyomokat fedeztek fel. Lassan tisztulni látszik a kép, így lépésről lépésre sikerül megterveznetek a szökést. Kérdés, hogy sikeresen kijuttok-e a börtön rabságából...

  Érdekel a játék

  Ha még jobban megismernétek egy játékot, annak mechanizmusát és szabályait, akkor ajánljuk a Hadara szabályismertető videóját!

  Hadara játékbemutató videó

  A Hadara szó jelentése arabul civilizáció, ebből kifolyólag a stratégiai játék elkalauzol titeket a Föld kultúráinak és országainak fejlődésének világába. Három korszakon át tapasztaljátok meg, hogyan alakul át a világotok egy kis településből, egészen egy magasan fejlett kultúrává. A világot különböző kultúrákból, kontinensekről és korszakokból származó emberekkel népesítitek be, annak érdekében, hogy dicsőséget és hírnevet hozzanak számotokra. A stratégiai játék során a célotok az, hogy nagyobbak és sikeresebbek legyetek, mint a versenytársaitok!

  Érdekel a játék

   

  Reméljük, hogy tetszett nektek az új, kedvcsináló videós játékbemutatók!

  További videókért kövessétek YouTube csatornánkat! Irány A YouTube csatorna

  Kattints, és tekintsd meg a legújabb Piatnik társasjátékokat! MEGNÉZEM AZ ÚJDONSÁGOKAT

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: PIATNIK INSTAGRAM

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: PIATNIK FACEBOOK

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: PIATNIK HÍRLEVÉL