Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  5 izgalmas társasjátékkal bővült kínálatunk

  Piatnik
  2020.08.17 00:00
  5 izgalmas társasjátékkal bővült kínálatunk
  Számos új játék érhető el webáruházunkban kicsiknek és nagyoknak, stratégiai vagy épp logikai játékok kedvelőinek egyaránt! Ismerjétek meg újdonságainkat ajánlónkban.

  Ha rendszeresen követtek minket, akkor megszokhattátok már, hogy nyár végén újdonságokkal bővül webáruházunk kínálata. Ez idén sincs másként, számos új játékot hoztunk kicsiknek és nagyoknak, stratégiai vagy épp logikai játékok kedvelőinek egyaránt! Ismerjétek meg újdonságainkat közelebbről ajánlónkban.

  Kanaloa

  Új kártyajátékunkban kalandorok szerepébe bújva ismerkedhettek meg a vitorlás adta szabadsággal, valamint Kanaolával a vizek istenével és barátaival a Tikikkel, azaz a négy elem szellemével. Kanaola a játék során a hajósok segítésére küldi a Tikiket, ők azonban egymást próbálják legyőzni. A kártyajáték során a cél, hogy a Tiki-kártyák ügyes kijátszásával elvigyétek a legtöbb ütést azért, hogy a hajótokkal a lehető leggyorsabban haladjatok és lekörözzétek a lassabbakat. Vajon ki lesz az, aki a Tikik segítségével megnyeri a játékot, és szerencsés nyertesként elvitorlázik a naplemente felé?

  Érdekel a játék

   

  Space Taxi

  Izgalmas kockajáték az űrben! Ebben a szórakoztató családi játékban űrtaxit üzemeltettek és feladatotok, hogy a lehető legtöbb és legváltozatosabb idegen lényekkel töltsétek meg a járgányotokat. Emellett a játék során csempészárut is kell gyűjtenetek, valamint arra is érdemes figyelni, hogy nehogy elfogyjon az üzemanyagotok. Tehát a megszerzett kockákkal taktikusan kell játszanotok, hogy a végén ti kerüljetek ki győztesként. Ez a pörgős játék garantált szórakozást nyújt az egész családnak!

  Érdekel a játék

   

  Roundforest

  Ez a stratégiai játék a bűvös Kerek-erdőbe kalauzol el titeket, ahol különös tárgyak hevernek szerte szét. Bárhová léptek, megmozdul veletek a föld és ezért igen nehéz tájékozódni. Az utatok során találkozni fogtok néhány segítő baráttal, vagy olyanokkal, akik tőletek várnak segítséget, illetve kétes alakokkal, akik nincsenek mindig jóindulattal irányotokban. A cél, hogy összegyűjtsétek a három aranyalmát és átadjátok őket a hírhedt Erdő Szellemének. Ezért cserébe megkapjátok a hatalommal felruházott, legendás smaragdgyűrűt, mellyel megnyeritek a játékot. Készen álltok egy varázslatos túrára?

  Érdekel a játék

   

  LogiCross

  Aranyos logikai játék 5 éves kortól! A gyermekek célja a játék során, hogy a feladványok sikeres megoldása által segítsenek hazajutni az állatoknak. Kutyák, tehenek, juhok és kakasok mind át akarnak kelni a folyón, hogy a legelőn töltött nap után visszatérjenek otthonukba. Azonban csak akkor kelhetnek át a folyón, ha egymás után, megfelelő sorrendben lépnek. A rejtvény akkor lesz megoldva, ha minden állat átkerült a folyó másik oldalára.

  Érdekel a játék

   

  Lama Express

  Fedezzetek fel a 4 kontinenst, Európát, Ázsiát, Afrikát és Amerikát a Láma Expresszel! Utazásunk egyszerű dobunk a színkockával majd mozgatjuk az egyik vonatot, a pályaudvarokon pedig ki- és beszállnak a lámák. A vonatos utazás így egyszerű, ám a lámák célja mégis csak az, hogy elsőként érjenek haza. Azonban ez nem olyan könnyű, mint elsőre gondolnánk, hiszen a köztes megállókon könnyen leszállíthatják őket. Vajon ki lesz az első, aki elsőként hazaviszi a lámákat?

  Érdekel a játék

   

  Amennyiben érdekelnek további újdonságaink, akkor kattints és tekintsd meg a legújabb Piatnik társasjátékokat! MEGNÉZEM AZ ÚJDONSÁGOKAT

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: PIATNIK INSTAGRAM

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: PIATNIK FACEBOOK

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: PIATNIK HÍRLEVÉL