Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Black Friday akció a Piatnikboltban

  Piatnik
  2019.11.19 00:00
  Black Friday akció a Piatnikboltban
  Minket is utolért a Black Friday láz, így 3 népszerű társasjátékunkat vásárolhatjátok meg november 29. és december 1. között közel 50% kedvezménnyel! Cikkünkből kiderül, melyek a fekete pénteki akcióban résztvevő társasjátékok.

  Minket is utolért a Black Friday láz, így 3 népszerű társasjátékunkat vásárolhatjátok meg november 29. és december 1. között közel 50% kedvezménnyel!

  Lássuk melyek a fekete pénteki akcióban résztvevő társasjátékok:

  Parfüm

  Szerezd be kedvezményesen a 2016-os Magyar Társasjátékdíj győztesét!

  A Parfüm társasjáték visszarepít abba korba, amikor a parfüm olyan értékkel bírt, mint az arany. Parfümkészítők bőrébe bújva a célunk, hogy a rendelkezésre álló vanília-, levendula- és egyéb esszenciák segítségével minél különlegesebb és illatokban gazdag parfümöket állítsunk össze. Ugyanakkor fontos, hogy a varázslatos illatkombinációk megfeleljenek a polgárok igényeinek, így fontos figyelni a vásárlók kívánságaira is. Vajon ki lesz a vásárlóutca leggazdagabb parfümériájának a tulajdonosa?

  Érdekel a játék

  Fresco

  A Fresco egy örök klasszikus családi játék, mely során bepillantást nyerhetünk a reneszánsz korszakba. A társasjátékban festőművészek bőrébe bújunk, akik rekonstrukciós munkákban vesznek részt, mindeközben portrékat festenek, színeket kevernek. A cél minél több pontot összegyűjteni, s így győzedelmeskedni a festők között! A Fresco társasjáték minőségi szórakozást nyújt a kicsik és nagyok számára egyaránt.

  Érdekel a játék

  Escape

  A stratégiai játékok kedvelőinek remek kikapcsolódást kínál az Escape játék.

  Ki ne emlékezne az 1981-es, Az elveszett frigyláda fosztogatói híres jelenetére, amiben Indiana Jones a hóna alatt egy aranyszobrot szorongatva, futva menekül ki egy omladozó templomból? Ehhez hasonló izgalmakat tartogat Escape társasunk. A játék során mindössze 10 percünk van, hogy összegyűjtsünk minden kincset és kristálykoponyát, megtaláljuk a kijáratot és sikeresen kimeneküljünk. Ebben a kooperatív nyomozós játékban minden részlet számít, szóval kalandra fel!

  Érdekel a játék

  Csapjatok le különleges Black Friday akció keretében 3 társasjátékunk valamelyikére és dobjátok fel az év utolsó napjait!

  Tekintsd meg a Piatnik újdonságok teljes kínálatát! MEGNÉZEM AZ ÚJ TÁRSASJÁTÉKOKAT

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: PIATNIK INSTAGRAM

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: PIATNIK FACEBOOK

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: PIATNIK HÍRLEVÉL