Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Az idei Piatnik katalógus legjobban várt játékai

  Piatnik
  2021.10.19 00:00
  Az idei Piatnik katalógus legjobban várt játékai
  Megérkezett új Piatnik katalógusunk! Ezúttal 6 új társasjátékot mutatunk be nektek kategóriákra bontva, hogy inspiráljunk és buzdítsunk titeket a rendszeres társasjátékozásra.

  Ha rendszeresen követtek minket, akkor jól tudhatjátok, hogy az ősz folyamán jelenik meg új Piatnik katalógusunk, mely tele van izgalmasabbnál izgalmasabb társasjáték csodákkal! Újdonságaink közül nehéz választani, egy valami azonban biztos, mindenki megtalálja a saját kedvencét vagy várva várt játékát!

  Ezúttal 6 új társasjátékot mutatunk be nektek kategóriákra bontva, hogy inspiráljunk és buzdítsunk titeket a rendszeres társasjátékozásra! 

  A stratégiai játékok kedvelőinek

  The Crew – Küldetés a 9. bolygóhoz

  A stratégiai játékok kedvelőinek számos ínyencésget tartalmaz katalógusunk. Újdonságaink között szerepel a régóta várt The Crew – Küldetés a 9. bolygóhoz játék is. Ez egy kooperatív, küldetésalapú kártyajáték, ahol asztronautaként 50 izgalmas küldetésen keresztül kell a Naprendszer titokzatos 9. bolygójának nyomába erednetek. Megfelelő kommunikáció nélkül a próbákat és feladatokat sem tudjátok ki állni, ugyanakkor alapvető szabály, hogy nem kommunikálhatunk akárhogyan, csakis a rádiókommunikáció-jelzőkkel.
  Igazán ütős és pörgős játék, melyet számtalanszor újrajátszhattok.

  Érdekel a játék

   

  Catan logikai rejtvények

  Új kihívások várnak a klasszikus Catan világában! Ebben a játékban a célotok a kereskedelmi utak létesítése Catan telepesei között. Ahhoz, hogy mind a 40 feladványt teljesítsetek, össze kell kötni minden települést és várost a feladványlapokon megadott utak és lovagok felhasználásával. Catan rajongóknak kötelező darab, webshopunkból könnyedén beszerezhetitek!

  Érdekel a játék

   

  Családosok kedvencei

  Scarp Racer

  Újdonságunkban vakmerő pilóták szerepébe bújva a Galaxis leggyorsabb, legveszélyesebb és legőrültebb versenyén kell részt vennetek. A járgányokat különböző szedett-vedett alkatrészekből építettétek össze, ezért különböző, kisebb-nagyobb meghibásodásokra számíthattok a futam során. Aki meg akarja nyerni ezt az őrületes versenyt, annak jól kell taktikáznia és az sem árt, ha a szerencse is hozzá pártol, mert szerencsés kockadobásokra és jó lapjárásra is szüksége lesz. A variálható pálya, a folyamatosan változó bónuszok, a véletlenszerűen feltűnő balesetkártyák igazán változatossá teszik a játékot.

  Érdekel a játék

   

  Imagenius

  Varázslatos, kreatív játék az egész családnak!
  A mágia nagymesterének Imageniusnak a könyve számos varázslatos formát rejt, amik bizonyos dolgok összekötése által rajzolódnak ki. A feladatotok, hogy képzelőtanoncként megfejtsétek a különböző ábrákat és összekössétek őket egymással a megfelelő sorrendben. Nem árt ezzel sietni, mivel minél előbb mondjátok ki a megfejtéseket, annál több csillagot gyűjthettek össze! Ehhez a játékhoz nem kell rajztudás, csak jó megfigyelőkészség és gyorsaság!

  Érdekel a játék

   

  Az izgalmak rajongóinak

  A szabadulószoba, a rejtélyek és a kalandjátékok kedvelői biztosan várták már a legújabb EXIT és Adventure Games kiadásokat.

  EXIT – Az elvarázsolt erdő

  Újdonságaink között 3 új EXIT játék is található, ezúttal Az elvarázsolt erdő kiadását mutatjuk be részletesebben. A kalandotok egy napsütötte délelőtt, egy kellemes erdei sétával kezdődik. Amikor a rozoga hídon átkeltek és beléptetek az erdőbe a híd egy pillanat alatt eltűnik. Már itt sejthetitek, hogy hajmeresztő kalandban lesz részetek. Utatok során az erdőben beszélő állatokkal és fura alakokkal találkoztok. Itt aztán tényleg mindent és mindenkit elvarázsoltak! Rátok is ez a sors vár, ha nem juttok ki időben az Elvarázsolt Erdőből! A rejtvények megfejtéséhez logikus gondolkodás, jó kombinációs készség és igazi csapatmunka szükséges. Új EXIT kiadásunk 10 éves kortól kínál izgalmas játékélményt, próbáljátok ki ti is!

  Érdekel a játék

   

  AG – Grand Hotel Abaddon

  Hamarosan elérhető lesz webshopunkban az Adventure Games új kiadása is! Ebben játékban szállóvendégek vagytok a titkokat rejtő Grand Hotel Abaddon szállodában. Különböző okok miatt érkeztetek ide, a célotok mégis egy: megfejteni a Grand Hotel Abaddon rejtélyét. Együtt, egy csapatként éltek át egy három fejezetből álló történetet, melynek alakulásában magatok is közreműködtök. Egy-egy fejezet mintegy 90 percig tart, kooperatív kalandjátékunk pedig garantált izgalmakat tartogat nektek.

   

  Addig is ismerd meg további újdonságainkat webáruházunkban: IRÁNY A PIATNIKBOLT

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: PIATNIK INSTAGRAM

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: PIATNIK FACEBOOK

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: PIATNIK HÍRLEVÉL