Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Újdonságok a fa alá – karácsonyi játék ajánló

  Piatnik
  2020.12.09 00:00
  Újdonságok a fa alá – karácsonyi játék ajánló
  Rohamosan közelednek az ünnepek, így ha nem tudod idén mivel ajándékozd meg szeretteidet és barátaidat, akkor érdemes böngészned legújabb játékaink között, melyek remek játékélményt tartogatnak!

  Rohamosan közelednek az ünnepek, így ha nem tudod idén mivel ajándékozd meg szeretteidet és barátaidat, akkor érdemes böngészned legújabb játékaink között, melyek remek játékélményt és szórakozást ígérnek!

  My City

  Végre megérkezett a My City családi játék a Piatnikbolt webáruházba! A társasjátékot jelölték az idei Spiel des Jahres díjára, az Év Játéka kategóriában, így igazi csemegének ígérkezik a társasjáték rajongók számára.

  Miről szól a játék? Hosszú utazás után megérkeztetek az új földre, és azonnal elkezditek felépíteni az első épületeket és nekifogtok a városaitok fejlesztésének. Hamarosan aranylelőhelyre bukkantok, és az aranyláz következtében hatalmas verseny veszi kezdetét. Később alagutakat ástok a hegyekbe, ahol ásványi anyagokat bányásztok, majd vasút kiépítésével a városaitok végül elérik jólétet.

  A "My City" egy „legacy” típusú játék. Ez azt jelenti, hogy a játék minden jelenettel változik és fejlődik. 3 jelenet együtt alkot 1 fejezetet, a játék 8 fejezeten át, azaz 24 jeleneten át tart. Minden fejezethez van egy lezárt boríték. Ez új szabályokat és különféle alkatrészeket tartalmaz. Továbbá a játéktáblák hátoldalán egy izgalmas játékvariáció található, amit újra és újra le lehet játszani a családdal és a barátokkal.

  Érdekel a játék

  Carcassonne Vadászok és gyűjtögetők

  A Carcassonne stratégiai játék új kiadásában egy sok-sok évezredekkel ezelőtti korba repít titeket vissza. A játékmenet változatlan, továbbra is a játékosoknak kell a tájlapkákat lehelyezni úgy, hogy a lapka oldalai illeszkedjenek a már lent levőkhöz. Így alakul ki az erdőkkel, folyókkal, valamint a folyókat összekapcsoló tavakkal tarkított táj, ahol a mezőkön különböző állatok élnek. A meeple-t ráállíthatjátok a kialakuló tájelemekre: erdőkre, mezőkre, vagy a folyókra. Ez mind pontokat jelent nektek a játék közben, és majd a végén is.

  Az, hogy ki gyűjtötte a legtöbb pontot és nyeri meg ezáltal a játékot, csak a végső értékelésnél derül ki!

  Érdekel a játék

  Triominos

  A Triominos egy különösen izgalmas variációja a jól ismert dominó játéknak, hiszen a háromszög alakú játékkövek végtelen kombinációs lehetőséget kínálnak. A készségfejlesztő játékban felváltva teszitek a triomino-köveket egymás mellé az asztalra. A köveket csak akkor tehetitek le, ha az illesztés megfelelő, tehát az összeillesztett oldalon a Triomino kövek sarkain azonos számok állnak. Minden illesztés után pontot kaptok, és minél több azonos illesztést csináltok, annál többet.

  A cél, hogy a lehető legtöbb pontot elérjétek a Triomino kövek taktikus lehelyezésével. Ebben az izgalmas társasjátékban a jó taktikai érzék és a megfelelő stratégiai kidolgozása vezethet győzelemhez.

  Érdekel a játék

  Ha kíváncsiak vagytok további újdonságainkra is, akkor a böngésszetek webáruházunkban! IRÁNY A PIATNIKBOLT

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: PIATNIK INSTAGRAM

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: PIATNIK FACEBOOK

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: PIATNIK HÍRLEVÉL