Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Társasjátékok, mellyel feldobhatod a farsangot!

  Piatnik
  2019.02.14 00:00
  Társasjátékok, mellyel feldobhatod a farsangot!
  Ha február, akkor farsang. A tökéletes farsangi jelmez mellett azonban érdemes izgalmas társasjátékokkal is feldobni az estét, hogy a farsangi buli valóban varázslatos legyen!

  Ha február, akkor farsang. A tökéletes farsangi jelmez mellett azonban érdemes izgalmas társasjátékokkal is feldobni az estét, hogy a farsangi buli valóban varázslatos legyen! Éppen ezért összeszedtük, melyek azok a társasjátékok, melyek garantáltan jó választásnak bizonyulnak erre az eseményre. Lássuk!

  Halli Galli Extrém – Állati jó kártyajáték gyümölcsökkel

  Mikor fog megszólalni a csengő? A Halli Galli egy gyorsan pergő és izgalmas kártyajáték, melyben a játékosok egymás után fordítják fel a lapokat. Ha egyforma gyümölcsök, vagy egy állat és kedvenc gyümölcse egyszerre tűnnek fel a lapokon, akkor a játékosoknak villámgyorsan a csengőre kell csapniuk. Az a játékos, aki a leggyorsabban csap a csengőre, megnyeri a felfordított lapokat. A játékot az nyeri, aki legtöbb kártyalapot gyűjtötte össze. Vajon ki figyel jobban és ki lesz a leggyorsabb? Bemelegítéshez ezzel a játékkal remek hangulatot teremthetsz!

  Tovább a játékhoz!

   

  Speed Cups – A száguldó poharak

  Légy ügyes, gyors és profi megfigyelő! A Speed Cups társasjáték során a játékosok magukhoz vesznek 5 színes poharat, majd felcsapnak egy feladatkártyát. Ezt követően a kártyán szereplő feladványt megpróbálja mindenki olyan gyorsan kirakni, amilyen gyorsan csak tudja. A játék alatt akkor kell a csengőre csapni, ha helyes sorrendben állnak a poharak! Ügyesnek, jó megfigyelőnek és gyorsnak kell lenni a pörgős játék során. A Speed Cups a party társasjátékok egy igazán vidám játéka, mely garantáltan fellendíti a farsangi bulit!

  Tovább a játékhoz!

   

  Tick Tack Bumm Parti – A legizgalmasabb és legintenzívebb party játék

  Igazi szórakozás és nevetés, ahol a győzelemhez a gyorsaság és az éles ész elengedhetetlen! A kártyák hátlapjai határozzák meg a feladványokat, a Tick... Tack... Bumm Parti kártyák előlapjain pedig azok a betűk állnak, amiket a feladványokhoz használni kell. A feladvány lehet egy híres ember neve, egy összetett szó vagy egy fogalom. Aki nem tud gyorsan válaszolni, annál bizony fel fog robbanni a bomba! Az a játékos, aki nem tud válaszolni, megkapja a kártyát. A nyertes az a játékos, akinek a legkevesebb kártyája lesz. Ezzel a party játékkal megalapozhatod a fergeteges hangulatot! A Tick Tack Bumm társasjátékokkal könnyedén feldobhatjuk a farsangi bulinkat.

  Tovább a játékhoz!

  Ha teheted, akkor ne bízd a véletlenre a farsangi összejövetelt, hanem válassz az izgalmas társasjátékok közül!

   

  Kattints, és tekintsd meg a Piatnik társasjátékok teljes kínálatát! Megnézem a társasjátékok teljes kínálatát

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: Piatnik Instagram

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: Piatnik Facebook

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: Piatnik Hírlevél